Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też kibicuję Guciowi, oby mu się udało.

Jaś tak się wyciągnął ,że brakło legowiska :) biedaczek głowa musi wisieć ;)

Wiolinka śliczna dziewczynka i jak sobie radzi z szeleczkami :)

• Upvote 1
Posted
Dnia 10.05.2018 o 23:24, Bogusik napisał:

Kasiu,to w takim razie czekamy na info. po wizytach p/a czy piesek będzie jechał do Lubiąża.To kierunek na Nową Sól więc pewnie wszystko będzie do uzgodnienia.

Można rezerwować suczkę i będziemy się ugadywać na transport, oba psiaki od nas mogą jechać:)

Posted
10 godzin temu, Murka napisał:

Można rezerwować suczkę i będziemy się ugadywać na transport, oba psiaki od nas mogą jechać:)

Bardzo się cieszę,że psiaczki pojadą do swoich domków :) Transport trzeba dogadać z Martą i Szafirkiem....

Posted
13 godzin temu, Murka napisał:

3 godziny temu, Bogusik napisał:

Bardzo się cieszę,że psiaczki pojadą do swoich domków :) Transport trzeba dogadać z Martą i Szafirkiem....

Wszystko już uzgodnione - Murek przyjeżdża w czwartek do schroniska i zabiera zamościankę/zamościanki do lecznicy - tam spędzą noc, zostaną prawdopodobnie odrobaczone, a w piątek raniutko z 2 psiakami od Murki cała grupa wyruszy w stronę Katowic, gdzie prawdopodobnie będzie przekazanie psów Piotrkowi Szafirkowi.

Nie wiem tylko  jak to będzie z akcesoriami dla psiaków;  mam córkę w klinice w Lublinie, jeżdżenie zajmuje sporo czasu, a i psychicznie sporo mnie to kosztuje - nie wiem czy dam radę podjechać jeszcze do schroniska -  spróbuję jutro i ewentualnie dam znać. 

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

Wszystko już uzgodnione - Murek przyjeżdża w czwartek do schroniska i zabiera zamościankę/zamościanki do lecznicy - tam spędzą noc, zostaną prawdopodobnie odrobaczone, a w piątek raniutko z 2 psiakami od Murki cała grupa wyruszy w stronę Katowic, gdzie prawdopodobnie będzie przekazanie psów Piotrkowi Szafirkowi.

Nie wiem tylko  jak to będzie z akcesoriami dla psiaków;  mam córkę w klinice w Lublinie, jeżdżenie zajmuje sporo czasu, a i psychicznie sporo mnie to kosztuje - nie wiem czy dam radę podjechać jeszcze do schroniska -  spróbuję jutro i ewentualnie dam znać. 

Dziękuję Martuniu za wszystko :) Szybkiego powrotu do zdrowia życzę córce!

Posted
Dnia 14.05.2018 o 14:19, Bogusik napisał:

Martuś zdrowia dla Córci!

Posted
Dnia 14.05.2018 o 14:19, Bogusik napisał:

17 godzin temu, b-b napisał:

Martuś zdrowia dla Córci!

Dziękuję bardzo! Przekażę na pewno.

Posted

Miałam parę telefonów w sprawie suni, jeden nawet z Anglii, ale to nie były dobre propozycje.

No i wreszcie zadzwoniła pani Iwona i pan Krzysztof z Niemiec - mieli 13 lat sharpeikę, znają rasę - konkretni, wypytywali z troską o sunię. 

Wymieniłam rodzinę telefonami z p. Sylwkiem który znalazł sunię i teraz się nią opiekuje  - ma pozytywne wrażenia po rozmowach.

Skontaktowałam się z Bogusik w sprawie wizyty i okazało się, że ma znajoma p, Kamilą, która mieszka 1,5 km od tej polskiej rodziny.

Wizyta odbyła się dzisiaj i wszystko wskazuje na to, że sunia ma dom.

Państwo mają 2 dorosłe córki, które mieszkają w pobliżu, w razie wyjazdu  zaopiekują się suczką, chociaż poprzednia jezdziła z nimi często.

Bogusik - bardzo dziękuję za tak szybką pomoc i  rozmowy z p. Kamilą, ja nie byłam w stanie:(

• Like 1
Posted

W czasie długich rozmów okazało się, że p. Krzysztof pochodzi z Zamościa! i mają z moim TZ wspólne wspomnienia z dzieciństwa.

Ale się będzie działo, jak się spotkają.

Posted
6 minut temu, Tola napisał:

W czasie długich rozmów okazało się, że p. Krzysztof pochodzi z Zamościa! i mają z moim TZ wspólne wspomnienia z dzieciństwa.

Ale się będzie działo, jak się spotkają.

Niesamowita historia.

Posted
Dnia 10.05.2018 o 14:14, Jo37 napisał:

Z mojego bazarku cebulkowego było dla Vanilki 70,00 zł. Ponieważ ona już w DS wpłaciłam jej część 

dla Gucia na konto ZEA.

Bardzo dziękuję, już potwierdzam.

Posted
58 minut temu, Tola napisał:

Miałam parę telefonów w sprawie suni, jeden nawet z Anglii, ale to nie były dobre propozycje.

No i wreszcie zadzwoniła pani Iwona i pan Krzysztof z Niemiec - mieli 13 lat sharpeikę, znają rasę - konkretni, wypytywali z troską o sunię. 

Wymieniłam rodzinę telefonami z p. Sylwkiem który znalazł sunię i teraz się nią opiekuje  - ma pozytywne wrażenia po rozmowach.

Skontaktowałam się z Bogusik w sprawie wizyty i okazało się, że ma znajoma p, Kamilą, która mieszka 1,5 km od tej polskiej rodziny.

Wizyta odbyła się dzisiaj i wszystko wskazuje na to, że sunia ma dom.

Państwo mają 2 dorosłe córki, które mieszkają w pobliżu, w razie wyjazdu  zaopiekują się suczką, chociaż poprzednia jezdziła z nimi często.

Bogusik - bardzo dziękuję za tak szybką pomoc i  rozmowy z p. Kamilą, ja nie byłam w stanie:(

Martuniu nie ma za co dziękować.Bardzo się cieszę,że mogłam jakoś pomóc i sunia będzie miała dobry domek :) Kamila zaoferowała się,że gdyby była taka potrzeba to bez problemu zrobi wizytę po/a :)