Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba sprawdzic, obowiazkowo. Mielec jest sprawdzony - to chyba kandydat numer 1.

Odnosnie budynku i zadbanego badz nie terenu to ja sie tym nie sugeruje. U meggi1 jest bardzo ladnie, piekny dom, piekny ogrodek, zadbana trawa, kwiatki - i co z tego?
Znam hotel - bardzo dobry dla duzych psow - gdzie nie ma pieknego terenu, wypasionej chalupy za to opieka jest najlepsza na swiecie!

Posted

[quote name='Madallena']Nie znacie stawki? no ladnie ladnie :)[/QUOTE]
Wydaje mi się ze 10 zl doba za Monę.
Napisze do Agi, moze tu zajrzy.
Ja mam wyjazd do Lublina, bede poznym wieczorem

Posted

[quote name='leni356']A może póki co warto je ubrać w kubraczki - chociaż trochę pomoże[/QUOTE]
U nas w schronie nie przejda takie pomysly. :shake:
U nas na nowe pomysly, ktore ulatwiaja psom zycie nie ma miejsca.
Zaraz bedzie komentarz, ze psy poszarpią w ciągu paru dni i ze to glupi pomysl
Tak bylo z obrozami, ktore chcielismy pozakladać psom w schronie.
U nas ich nie chcieli, więc podarowalismy do schronu, ktory widzial potrzebę ic zalozenia.

Posted

Niestety nie było Tiffany ,Ale ja Ciągle mam nadzieję ze ona gdzieś jest nie raz tak było.
Fabiana też ....

Focus oprócz poszarpanych uszu ,zmarznietych łap i błagalnego wzroku jakoś sie trzyma .Nie jest chudy ,czyli do miski sie dostaje .

Posted

[COLOR=Navy]
W hotelikach /boksy/ oraz tych domowych DT - oplaty mogly by byc trochę niższe jednak .To my dogomaniacy placimy przecież i zbieramy fundusze na te dt i psie hoteliki i może trzeba by starać się o ustalanie jednak niższych cen.Częśc funduszy pochodzi z cegielek z allegro,ale to też starania ludzi z dogo.Wtedy starczalo by na ratowanie większęj ilości psów .

[/COLOR]

Posted

[quote name='Tola']Niewiele. Maleńka, niesmialo podchodzi do siatki. Przebywa w boksie otwartym na koncu schronu, tam gdzie byla tekla, malo kto tam zagląda. Ma ok 3 lat, bo pracownik ostatnio jak bylam odczytywal mi..[/QUOTE]
Jutro potwierdzę na 100 procent, ale wyjeżdzają moje 2 tymczasowiczki.
Jest do dyspozycji kojec ii buda, dla 1 małej suni. Koszt 150 zł za miesiac, bo kupuje za to karmę. Ale do mnie trzeba dowieźć, to 100 km od Warszawy.

Posted

[quote name='malagos']Jutro potwierdzę na 100 procent, ale wyjeżdzają moje 2 tymczasowiczki.
Jest do dyspozycji kojec ii buda, dla 1 małej suni. Koszt 150 zł za miesiac, bo kupuje za to karmę. Ale do mnie trzeba dowieźć, to 100 km od Warszawy.[/QUOTE]

O -takie oferty jak malagos-to popieram .Bo i cena uczciwa i rozsądna -i pewnie psy maja tam dobrze.
A nie zmieszcza sie w tej budzie 2 nieduze psy ? Bo w schronie to kilak się wepcha -zamiast 1-2 -gdy im zimno ..:shake:

Posted

Olga, ostatnio ciągle są po dwie, maleńkie. Ale o tyle kłopot, że jak robimy sterylizacje, biorę sunię do domu (dwie ostatnie nadal siedzą w salonie, zamiast wrócić do budy..., w sumie 5 suczek sie kręci po domu i czasem to rodzinie przeszkadza, ehhhh). buda solidna, z ociepleniem styropianem, i świeża słoma. Łatwiej sobie poradzić z jedną, np. wziać na noc do domu, jak mróz.
Zresztą są osoby, które mnie znają.

Posted

[quote name='malagos']Jutro potwierdzę na 100 procent, ale wyjeżdzają moje 2 tymczasowiczki.
Jest do dyspozycji kojec ii buda, dla 1 małej suni. Koszt 150 zł za miesiac, bo kupuje za to karmę. Ale do mnie trzeba dowieźć, to 100 km od Warszawy.[/QUOTE]

Gdybyś mogła wziąć tą małą szorstkowłosą sunię - dołożymy się

Posted

Malagos-mam pomysł : a gdybyscie zrobili taki plotek -i odgrodzili te psy ,zeby nie biegaly po calym domu ? :roll:Taką furtkę jakby ? jak robi sie nieraz przy malych dzieciach na schodach ,żeby nie spadly na doł -albo gdy sa klopotliwe psy w domu ? Wtedy by mogly dwie sunie byc w jednej budzie i cieplej im tez ..i w schronie nie są ..:razz:

Posted

Czy są jakiekolwiek informacje o Fokusie? choćby ile ma lat? Chciałam mu porobić ogłoszenia

[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3148/p1040465q.jpg[/IMG]
[URL="http://img338.imageshack.us/img338/3148/p1040465q.jpg"][/URL]

Posted

Funiu, gdyby udało mi się przed Świętami 23 grudnia przyjechać do Zamościa to myślisz, że by mnie w schronie wpuścili i pozwolili porobić ładne zdjęcia psom lustrzanką, takie żeby do ogłoszeń się nadawały? Masz swoje doświadczenia, to wiesz, to mi napisz.

Posted

a kto to wie...zależy chyba na kogo trafisz akurat...podejrzewam, że w szybkim tempie pojawiłby się również pan kierownik zawiadomiony przez pana pracownika:-) oj wiesz mnie oni nie lubią...może Ciebie polubią:-) tylko przygotuj się że obfocą twoje auto w ramach zemsty hahahaha
moje jest już sławne:-) czekam ąz pojawi się jakaś fotka nie wiem może w fakcie:-)