Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przecież to normalka ,karmia szczeniaki tym nawet tee które jeszcze nie potrafią gryzc .sama byłam swiadkiem .To jest niereformowalny zespół ,
Oni muszą odejść .

Posted

[COLOR=Blue][B]Fabian[/B][/COLOR] - przeganiany w boksie, zdominowany przez większe psy
[IMG]http://img410.imageshack.us/img410/5721/p1040107.jpg[/IMG]
[B]

[COLOR=Blue]Fokus[/COLOR][/B]
[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3148/p1040465q.jpg[/IMG][/QUOTE]

Dziewczyny co z tymi pieskami, nie wiecie? Fabian jakoś w te mrozy powinien dać radę, ale ten jamniczek??? On jest w schronisku jeszcze, czy coś mi umknęło? Wiem, że macie kołomyję z suczkami i poszukiwaniem Tiffany, ale może zwróciłyście ostatnio uwagę na te kupki nieszczęścia też? Ewa

Posted

[quote name='E-S'][COLOR=blue][B]Fabian[/B][/COLOR] - przeganiany w boksie, zdominowany przez większe psy

/QUOTE]

Dziewczyny co z tymi pieskami, nie wiecie? Fabian jakoś w te mrozy powinien dać radę, ale ten jamniczek??? On jest w schronisku jeszcze, czy coś mi umknęło? Wiem, że macie kołomyję z suczkami i poszukiwaniem Tiffany, ale może zwróciłyście ostatnio uwagę na te kupki nieszczęścia też? Ewa[/QUOTE]
Fokus jest, czeka na hotelik u funi, ale to dopiero w lutym. Rozmawialam z jego przyszłą sponsorką, ze jakby w styczniu zwolnilo się miejsce w naszycm kojcu, to Fokus moglby spokojnie doczekac w nim do lutego.
Fabian w czasie, kiedy robilam zdjecie, byl w bardzo zlym stanie, prawdopodobnie byl gryziony przez inne psy, bo cały czas chowal sie za kolegę, ktory bronil go.
Fakt, ze ma ma grubsza siersc ,ale to tez chudzinek:shake:
Nie wiedzialam go, jak bylam ostatnio:roll:
Jakbym mogla, to zabrabym je wszystkie, tylko gdzie, brak jest Dt, tym bardziej stałych.:roll:

Posted

Ja zarezerwowałam miejsce w hoteliku za 250 zł za małego psa, może chcecie wysłać któregoś? Np Fokusa żeby doczekał do lutego?
Jutro muszę dać odpowiedź, hotelik pod Warszawą

Posted

[quote name='leni356']Ja zarezerwowałam miejsce w hoteliku za 250 zł za małego psa, może chcecie wysłać któregoś? Np Fokusa żeby doczekał do lutego?
Jutro muszę dać odpowiedź, hotelik pod Warszawą[/QUOTE]
Napiszę zaraz do bianko0, bo na dzwonienie to za pozno...

Posted

Ja nieregularnie, bo i pensji stałej przecież nie dostaję, ale zawsze coś tam mogę zaoferować, żeby Fokus przetrwał.
z Fabianem kiepsko, kurcze blade, taki przepiękny, łagodny pies. Może ktoś go zaadoptował, skoro go nie widać? Nie da się tego dowiedzieć?
Ewa

Posted

[quote name='leni356']Ja zarezerwowałam miejsce w hoteliku za 250 zł za małego psa, może chcecie wysłać któregoś? Np Fokusa żeby doczekał do lutego?
Jutro muszę dać odpowiedź, hotelik pod Warszawą[/QUOTE]

Jeżeli jest zarezerwowany hotelik, to szkoda stracić to miejsce.Oczywiście że Fokus może zacząć wcześniej pobyt w hotelu. Gdzie , u kogo w hotelu jest miejsce ?

Posted

[quote name='bianka0']Jeżeli jest zarezerwowany hotelik, to szkoda stracić to miejsce.Oczywiście że Fokus może zacząć wcześniej pobyt w hotelu. Gdzie , u kogo w hotelu jest miejsce ?[/QUOTE]

To jest ten hotelik w Jaktorowie pod Wwą, nie znam go, dowiadywałam się wczoraj od dogomaniaków coś o nim, ale ma kiepską opinię. Tu link do hoteliku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie[/url]

Posted

[quote name='Madallena']Coz ta sunia? Bardziej Migotka czy Tafinka?

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/6987/p1040244b.jpg[/IMG]

[/QUOTE]

Czy coś więcej o tej suni wiecie?

Posted

Jesli tylko u Astaroth jest miejsce dla tego jamnika -to będzie dla niego dobre wyjscie .Tam,pod W-wą bylby w grupie 5-7 róznych psów -nawet duzych.Nie mozna tam tego jamnika czy Fabiana wysylac-to nie jest dobry pomysl raczej/jeden maly zadziorny -drugi wychudzony ,slaby i kruchy..On musi być w domowym ,bezpiecznym dt/hoteliku -sprawdzonym i znanym. Ten hotelik u Astaroth polecala Coronaaj i zuzlikowa -latem jeszcze -wozily tam psy. Dzwonilam teraz do Astaroth-ale nie odbiera /chyba praca/-zostawilam wiad. -a pw też poszlo z linkiem jamnka. No i oplata myslę powinna być taka sama - bo waga psow i podobna /jamnik niski i tęgi ,Fabian-wysoki i chudy -jedzą tyle samo chyba/.
[COLOR=Navy]No i tego Fabiana zagryzą lada dzień tamte psy !! Trzeba by go ratować .:shake::-( On chyba bardziej zagrożony niż ten mix jamnika -nie pożyje tam dlugo -bo i zimno też mu ..i dopadną go lada dzień. :-(psy [/COLOR]
[COLOR=Navy]Kto by mogl temu psu pomoc też ??[/COLOR] [COLOR=Navy]Fabianowi ??? On taki nieco terrierkowaty chyba ?

Ten Focus wyglada na silnego psa -nie jest calkiem jamnikiem - a ten Fabian -jest delikatnej budowy -nie obroni się tam dlugo ...ani ten kolega tez nie da rady -sami -na atak reszty stada ??
[/COLOR]

Posted

[quote name='E-S'][COLOR=Blue][B]Fabian[/B][/COLOR] - przeganiany w boksie, zdominowany przez większe psy
[IMG]http://img410.imageshack.us/img410/5721/p1040107.jpg[/IMG]
[B]

[COLOR=Blue]Fokus[/COLOR][/B]
[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/3148/p1040465q.jpg[/IMG][/QUOTE]

Dziewczyny co z tymi pieskami, nie wiecie? Fabian jakoś w te mrozy powinien dać radę, ale ten jamniczek??? On jest w schronisku jeszcze, czy coś mi umknęło? Wiem, że macie kołomyję z suczkami i poszukiwaniem Tiffany, ale może zwróciłyście ostatnio uwagę na te kupki nieszczęścia też? Ewa[/QUOTE]

Posted

Hotelik u Astaroith moze nie miec miejsca. Jest to dobry hotel, ale kolejka.
Odradzam hotel u meggi1 . Nie zgadzam sie, zeby trafil tam jakikolwiek zamojski psiak :)
Czy Fabian/Fokus to duzy pies ? (mysla mi sie imiona...)
Mam pod Warszawa hotel i chyba jest wolny kojec. Opieka bardzo dobra. Trzymam tam 4ry swoje psiaki. Koszt 400 zl + karma.

Posted

[quote name='Madallena']Hotelik u Astaroith moze nie miec miejsca. Jest to dobry hotel, ale kolejka.
Odradzam hotel u meggi1 . Nie zgadzam sie, zeby trafil tam jakikolwiek zamojski psiak :)
Czy Fabian/Fokus to duzy pies ? (mysla mi sie imiona...)
Mam pod Warszawa hotel i chyba jest wolny kojec. Opieka bardzo dobra. Trzymam tam 4ry swoje psiaki. Koszt 400 zl + karma.[/QUOTE]

Hotelik z kojcem ok dla Fabiana chyba, ale dla jamnika lepszy jakiś domowy, typu Astaroth. Zobaczymy co odpowie Oldze, może będzie miejsce

Posted

[quote name='Madallena']
Zalozylam watek Malej bialej, tym samym nadajac jej imie :)

Tola, pstryknij jej jakies fotki, co? Trzeba zaczac ja oglaszac. Moze 28 pojedzie od razu do DS :)

[B]I PROSBA! Niech ktos skoczy jeszcze do schronu! Tiffany poszukiwana![/B][/QUOTE]

Madallena - podaj wątek malutkiej, bo teraz na dogo nie znajdę. Funia jedzie dzisiaj do schronu, po 15 będzie juz cos wiadomo.

Posted

[quote name='Madallena']
Zalozylam watek Malej bialej, tym samym nadajac jej imie :)

Tola, pstryknij jej jakies fotki, co? Trzeba zaczac ja oglaszac. Moze 28 pojedzie od razu do DS :)

[B]I PROSBA! Niech ktos skoczy jeszcze do schronu! Tiffany poszukiwana![/B][/QUOTE]

Madallena - podaj wątek malutkiej, bo teraz na dogo nie znajdę.
Fotki mam obiecane na dzisiaj.
Funia jedzie dzisiaj do schronu, po 15 będzie juz cos wiadomo.

Posted

[quote name='leni356']Czy coś więcej o tej suni wiecie?[/QUOTE]
Niewiele. Maleńka, niesmialo podchodzi do siatki. Przebywa w boksie otwartym na koncu schronu, tam gdzie byla tekla, malo kto tam zagląda. Ma ok 3 lat, bo pracownik ostatnio jak bylam odczytywal mi..

Posted

[quote name='andzia69']Tola - czyli to jeden i ten sam? a myślałam, ze 2:oops: jak masz jakis opis (wiek, charakter i co ci tylko przyjdzie do glowy) to napisz;)[/QUOTE]

To jeden i ten sam pies. Rowniez niewiele wiem; pracownicy podchodzą do niego ostroznie, boją sie go. Przebywa sam w boksie, wiec nie wiadomo jak reaguje na inne psy.
Ostatnio w schronie byly dzieci ze szkoly i podobno wyraznie byl nimi zainteresowany, tak jakby szukal kogos znajomego.