sacred PIRANHA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Migotka miałaby transport jutro do warszawy...ale trzeba by ją przewieźć jutro raniutko ode mnie do janowa do Murków...funiu może ty bys mogla za zwrot kosztów paliwa?:placz: Quote
Madallena Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Na Migotke czeka juz z utesknieniem DT eve-w ! Tylko ten transport :( POMOZCIE MIGOTCE !!! Quote
Tola Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [quote name='Madallena']Na Migotke czeka juz z utesknieniem DT eve-w ! Tylko ten transport :( POMOZCIE MIGOTCE !!![/QUOTE] No niestety, ja jutro do pracy, a Tz wyjezdza:roll: Trudno tak w ostaniej chwili kogos znalezc. Zadra wstaje b. wczesnie, moze rano do niej zadzwonic.. Quote
Tola Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Przed chwila rozmawialam z DT Mili:loveu: Sunia dojechała szczesliwie; jest cichutka i bardzo wystraszona. Boi sie glosnych rozmow, samochodow no i jak zwykle facetow:roll: Teraz spi w poslanku i poplakuje od czasu do czasu przez sen.... Quote
sacred PIRANHA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='makabi']No niestety, ja jutro do pracy, a Tz wyjezdza:roll: Trudno tak w ostaniej chwili kogos znalezc. Zadra wstaje b. wczesnie, moze rano do niej zadzwonic..[/QUOTE] bardzo wczesnie tzn o ktorej? bede dzwonic jakby co?:cool3: Quote
zadra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Niestety nie mogę pojechać nie wyrwę się z pracy. Mam nadzieję,że Mila szybko sie zaklimatyzuje w nowym miejscu. Quote
zadra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Mona juz po sterylizacji.Wazy dokładnie 10 kg,ale jest bardzo wychudzona. Quote
agusiazet Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Pani Asia z hoteliku na pewno ją odkarmi, hotelik nie oszczędza na jedzeniu i ja oddając swojego musiałam prosić o restrykcyjne przestrzeganie diety, zeby się nie upasł. Zresztą już w grudniu będę ją odwiedzać, chyba, że mała szybko znajdzie domek, czego jej z całego serca życzę! Quote
Tola Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='agusiazet']Pani Asia z hoteliku na pewno ją odkarmi, hotelik nie oszczędza na jedzeniu i ja oddając swojego musiałam prosić o restrykcyjne przestrzeganie diety, zeby się nie upasł. Zresztą już w grudniu będę ją odwiedzać, chyba, że mała szybko znajdzie domek, czego jej z całego serca życzę![/QUOTE] Mona jedzie do hoteliku 8 listopada. Jest bardzo energiczną, radosną sunią, która uwielbia towarzystwo człowieka. Quote
Tola Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Dzwonilam do DT Mili - sunia grzeczniutka i tez tak jak Gucio nie moze nacieszyc się swoim poslankiem. Zaraz po spacerze pedzi do niego i niechetnie z niego wychodzi. Namarzły sie te malenstwa w schronie:shake: Jogi - dzieki za transport:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='makabi']Dzwonilam do DT Mili - sunia grzeczniutka i tez tak jak Gucio nie moze nacieszyc się swoim poslankiem. Zaraz po spacerze pedzi do niego i niechetnie z niego wychodzi. Namarzły sie te malenstwa w schronie:shake: Jogi - dzieki za transport:loveu:[/QUOTE] Migotka robiła to samo przez ładnych pare dni..dopiero teraz woli siedzieć z psami na podwórku niż się położyć i miec świety spokój:diabloti: Quote
Jo37 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Biedne te wszystkie psiaki w schroniskach. Quote
zadra Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Jutro z Tolą jedziemy do schroniska.Zabieramy Teklę i jeszcze jedną bidulkę. Quote
malagos Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Mam dom dla Miki, w Gliwicach. Nasza dogomanka, Asia. Dom juz sprawdzony, bo brała psa z "Kudłaczy w potrzebie", Tusię. Pomyślmy o transporcie.... :grins: Quote
Jo37 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Fantastycznie. Na innym wątku przeczytałam,że JolaK będzie w warszawie w ten weekend i wraca 4 listopada . Quote
eve-w Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 a ja juz na Migotke nie moge sie doczekac :):):) Quote
malagos Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Jo37']Fantastycznie. Na innym wątku przeczytałam,że JolaK będzie w warszawie w ten weekend i wraca 4 listopada .[/QUOTE] Asiu, z geografii jestem nietęga, czy to ma jakis zwiazek z Gliwicami? Skąd jest Jola? z Zywca? Quote
Tola Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Nadal nie moge zalpgowac sie jako Tola:shake: Bardzo ciesze się z domu dla Miki:loveu: Cos musimy wykombionowac z transp[ortem. A dzisiaj .... :multi::multi: Zabrałysmy z zadrą [B]Teklusię[/B]:p Dziewczynka ma niewiele ponad rok i teraz zaczyna nowy etap w zyciu. Pracownicy łapali ją hyclem:-(, wiec dzisiaj na pewno sunia jest w wielkim stresie. [IMG]http://img79.imageshack.us/img79/3467/p1020838.jpg[/IMG] i [B]Wanilkę[/B] [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/5179/p1010939z.jpg[/IMG] Quote
Tola Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Obie dziewczyny pojechały do zadry; zcekam na wiesci;) Quote
Dora Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 udalo Ci sie moze dowiedziec cos o hasiorku o ktroego sie ciebie pytalam ?? Quote
Tola Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Dora']udalo Ci sie moze dowiedziec cos o hasiorku o ktroego sie ciebie pytalam ??[/QUOTE] Tak; rozmawialam z pracownikami; ten sh "od radnego" został sprzedany, malamut równiez:roll: Pozostal tylko ten na kwaranrtannie, ale o nim pracownik nic nie wiedzial. Quote
Dora Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']nowy na kwarantannie [IMG]http://i34.tinypic.com/jp95hk.jpg[/IMG] a ten jeszcze jest ?? Quote
Tola Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Dora']:angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] No niestety u nas takie panują zwyczaje:shake: Nie mozna prosic o przetrzymanie psa, nikogo nie obchodzi, ze bedzie mial dobry dom. Przykro mi. Malamut na pewno trafil na łancuch:-( Quote
Recommended Posts