Marlena:) Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 A orientujecie sie może, czy ta mała haszczakowata ma ogonek? :lol: Quote
Tola Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='Marlena:)']A orientujecie sie może, czy ta mała haszczakowata ma ogonek? :lol:[/QUOTE] :cool3: [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/648/p1010944df.jpg[/IMG] Quote
sacred PIRANHA Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ma jak na haszczaka przystało:diabloti: Quote
Tola Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Nadal nie moge sie zalogowac:mad: Chce pisac jako Tola:placz: Quote
Tola Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='malagos']ale posrodku tego rządka suczek jest taka brazowa, podobna do posokowca?..........[/QUOTE] To ta sunia obok Mili... [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/4163/mila.jpg[/IMG] Quote
sacred PIRANHA Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='makabi']Nadal nie moge sie zalogowac:mad: Chce pisac jako Tola:placz:[/QUOTE] etam makabi tez ładnie:eviltong::diabloti: ja sie loguje ale nie moge wysylac pw (a koncze jutro bazarek), wstawianie fotek mialam przez chwile i znow nie moge...cos sie popsiuło to dogo:shake: Quote
malagos Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Makabi-Tolu, moze napisz do admina? Bo to dla mnie tez juz wkurzajace, ja nie mam tylu watków, nie odnajdę tych dawniejszych, Pelasi, Majeczki :shake: Quote
Tola Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='malagos']Makabi-Tolu, moze napisz do admina? Bo to dla mnie tez juz wkurzajace, ja nie mam tylu watków, nie odnajdę tych dawniejszych, Pelasi, Majeczki :shake:[/QUOTE] Pisalam. Nie dostalam odpowiedzi i nadal nie moge sie zalogowac. Nie mam zadnych dawnych watkow, nic mi sie nie wyswietla. Tylko watek zamojski i Tekli:shake: Pisala tez Jo37. Zaglądajcie do Tekli... Quote
jolek68 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='makabi']Pisalam. Nie dostalam odpowiedzi i nadal nie moge sie zalogowac. Nie mam zadnych dawnych watkow, nic mi sie nie wyswietla. Tylko watek zamojski i Tekli:shake: Pisala tez Jo37. Zaglądajcie do Tekli...[/QUOTE] Tola wysyłałam Ci pw i teraz wiem czemu nie odpisujesz :shake: koleżanka chce ogłosić te dwa szpice: sh i malamuta i konieczne są namiary na kogo kontakt i jaki ;) proszę... Quote
Murka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Zapraszam na wątek Gucia: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13367642#post13367642[/URL] Quote
Madallena Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja tam nic nie chce zapeszac, ale jestem w trakcie rozmow z nowym domem Migotki :evil_lol: Mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok ;) Okolice Warszawy. Malzenstwo. Jeden pies schroniskowy no i chca sunie. Pytali o TAfi ale zaproponowalam Migotke. Sa zainteresowani :multi: Ups, sory. kopiuje to na watek Migotki Quote
zadra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Może Migotka pojedzie do domku.Trzymam kciuki ! Quote
Tola Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='jolek68']Tola wysyłałam Ci pw i teraz wiem czemu nie odpisujesz :shake: koleżanka chce ogłosić te dwa szpice: sh i malamuta i konieczne są namiary na kogo kontakt i jaki ;) proszę...[/QUOTE] W tej chwili w schronie sa 2 psy sh (jeden na kwarantannie) Kontakt moze byc do mnie. Nic wiecej nie moge powiedziec o psach:roll: ten oddany cały zcas jest zamknięty. Malamut wydaje się zrezygnowany:roll: Zdjecia sh oddanego przez radnego [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/3244/p1040373.jpg[/IMG] [B]Reszta zdjęc - str 49 i 59[/B] Quote
Tola Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='Jo37']A jak Mila ?[/QUOTE] MIla pojechala dzisiaj do Wrocławia. TZ wiozł ją do Stalowej do jogi. Zrobila się z niej przemiła ciepła sunia, ktora lizala ręce na pozegnanie. U zadry probowala juz biegac po ogrodzie i przybiegala na zawolanie. Bardzo bala sie podobno wyprowadzania w czasie drogi. To na pewno wielki sters dla malutkiej - tyle zmian w ciagu paru dni. Jogi jeszcze nie dojechala. Razem z Mila do DS do Rybnikapojechala nasza zamojska Rosa. Juz jest przekazana. Mysle ze jogi jutro napisze wiecej. Quote
zadra Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mała haszczakowata-MALWINA-jest wielkości Mony tylko troche masywniejsza. Quote
zadra Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mona bedzie juto sterylizowana.Od dzisiejszego poranka jest u mnie.Zwariowana suczka,bardzo żywa i uczuciowa.Zero agresji.Bez problemu dała się wykąpać i wyczesać. Byłyśmy juz na spacerku.Dośc ładnie chodzi na smyczy,reaguje na krótki gwizd przy zmianie kierunku spaceru.Jest troszeczkę bojażliwa.Nie jest agresywna w stosunku do obcych psów. Będzie wielka radością dla przyszłych włścicieli. Quote
coronaaj Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Madallena']Ja tam nic nie chce zapeszac, ale jestem w trakcie rozmow z nowym domem Migotki :evil_lol: Mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok ;) Okolice Warszawy. Malzenstwo. Jeden pies schroniskowy no i chca sunie. Pytali o TAfi ale zaproponowalam Migotke. Sa zainteresowani :multi: Ups, sory. kopiuje to na watek Migotki[/QUOTE] No to trzeba przemaglowac...jak zwykle:evil_lol::evil_lol:potem wizyta przed adopcyjna. Gdzie dokladnie ten domek dla Migotki?:roll::roll:psiakow widze coraz wiecej...:razz::razz: Quote
agusiazet Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='zadra']Mona bedzie juto sterylizowana.Od dzisiejszego poranka jest u mnie.Zwariowana suczka,bardzo żywa i uczuciowa.Zero agresji.Bez problemu dała się wykąpać i wyczesać. Byłyśmy juz na spacerku.Dośc ładnie chodzi na smyczy,reaguje na krótki gwizd przy zmianie kierunku spaceru.Jest troszeczkę bojażliwa.Nie jest agresywna w stosunku do obcych psów. Będzie wielka radością dla przyszłych włścicieli.[/QUOTE] Super, jeśli ona jest mała to znaczy tak do 7 - 8 kilogramów, to domki powinny się o nią bić! Quote
jolek68 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dziewczyny od malamutów ponoć mają z Wami kontakt, założyły watek o malamucie :) [quote name='makabi']W tej chwili w schronie sa 2 psy sh (jeden na kwarantannie) Kontakt moze byc do mnie. Nic wiecej nie moge powiedziec o psach:roll: ten oddany cały zcas jest zamknięty. Malamut wydaje się zrezygnowany:roll: Zdjecia sh oddanego przez radnego [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/3244/p1040373.jpg[/IMG] [B]Reszta zdjęc - str 49 i 59[/B][/QUOTE] Quote
Dora Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 dziewczyny wiecie cos wiecej o tym psiaku husky ?? Quote
funia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='funia'][URL="http://img114.imageshack.us/i/pa090608640x480.jpg/"][IMG]http://img114.imageshack.us/img114/4579/pa090608640x480.jpg[/IMG][/URL] Ta sunia jest bardzo duza ,bardzo ale to bardzo potrzebuje człowieka .Pamietam ją jeszce z wolontariatu ,bardzo lubi mężczyzn .Nie ma szans na adopcję jest starsza ma problemy z sierścią i poszarpane chore uszy . Trzeba by było naprawdę pomyśleć o niej .Aha i jest juz ponad 3 lata w schronie[/QUOTE] Ceśka ,takie jej daje imię bo nie mozemy się z Tola dogadać która to która bo są dwie podobne Quote
Recommended Posts