Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U kogo jest teraz Migotka? Jak dlugo tam moze siedziec?
Gdzie jest jej watek?

Migotka ma DT w Gdansku. Trzeba szukac transportu...

Ten kudlacz jest cudowny! To piesek czy sunia? cos wiecej o nim, ile ma lat itp... moze go OSA zobaczy i cos pomoze...

Smutny haszczak OBOWIAZKOWO musi miec watek! Trzeba poinformowac haszczakowe o pilna interwencje. Tylul watku musi byc cos w stylu: zmarnowany, zrezygnowany dlugo nie pozyje. Haszczak w depresji w zamosciu PILNIE DT!

Posted

Pomozcie mi szukac transportu!
Jak nie znajdziemy kogos do wizyty przedadopcyjnej w Glownie (k/Lodzi)i Siemianowicach Slaskich bedziemy musialy jechac tam same! Nie damy rady obskoczyc calej Polski w ciagu jednego dnia! :) a moze... :evil_lol:

Domki sa dla Tafi (siemianowice) i George'a(Glowno)... i tm samym zwolnimy miejsca dla innych zamojszczakow:evil_lol:, wiec.... POMOCY!

Posted

[quote name='nika28'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/migotka-sliczna-chudziutka-mloda-sunia-trzesaca-sie-z-zimna-zamosc-149143/#post13175541[/URL][/QUOTE]

^%#@$&*@#&@([EMAIL="*^@%"]*^@%[/EMAIL]^ :angryy::angryy::angryy:

Nie moge otworzyc watku Migotki :angryy::angryy::angryy:

dziewczyny, poopowiadajcie o niej :) ile wazy?

Posted

[B]Dziewczyny. Migotka jedzie do naas na tymczas. Nie wiem kiedy dojedzie do Gdanska, na razie zostanie u nas. [/B]
[B]Chcemy ja wysterylizowac w Zamosciu. Pilnie potrzebne wplaty na mala. Koszt 150 zl. POMOZCIE NAM![/B]

Posted

[quote name='jogi']ja się wybieram ale w samochodzie będę miała 3 burki, no i jadę przez Kraków nie Kielce, ale jak coś służę pomocą:lol:[/QUOTE]

Jogi...no ja właśnie chciałam szczylka w razie co podrzucić:-(

Posted

Migotka będzie jutro miała sterylkę.Jak dojdzie do siebie pojedzie do Pirahni na rekonwalestencję.
Madallena cieszę się z pomyślnego wyniku wizyty w Siemianowicach!!!

Posted

to swietnie!
Muszę dodać, ze nasze tymczasowiczki Mika i Lawenda mają już ledwo widoczny slad na brzuszkach, ślicznie się zagoiły te ranki po steylizacjach :multi:

Posted

Migotka rozstawia już wszystkich po kątach u mnie:evil_lol:
jedno jest pewne wspólne spacery odpadają bo panna Migotka nie chce żeby ktokolwiek chodził tam gdzie ona, nikt nie może do niej podejśc bo sobie nie zyczy a bron boze powąchać:cool1:
ma kobita swoje zdanie:evil_lol: