Madallena Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 U kogo jest teraz Migotka? Jak dlugo tam moze siedziec? Gdzie jest jej watek? Migotka ma DT w Gdansku. Trzeba szukac transportu... Ten kudlacz jest cudowny! To piesek czy sunia? cos wiecej o nim, ile ma lat itp... moze go OSA zobaczy i cos pomoze... Smutny haszczak OBOWIAZKOWO musi miec watek! Trzeba poinformowac haszczakowe o pilna interwencje. Tylul watku musi byc cos w stylu: zmarnowany, zrezygnowany dlugo nie pozyje. Haszczak w depresji w zamosciu PILNIE DT! Quote
sacred PIRANHA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='eve-w']No i cos czuje ze znowu znajdzie sie u mnie jakis tymczasowicz z Zamoscia :)[/quote] o a Ty też znów będziesz?:multi::multi: znowu wparujemy do schronu i nalot:diabloti: Quote
zadra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Madallena,zrozumiałam,że to ty masz założyć wątek? Migotka może zostać u mnie tylko do soboty,tak jak wcześniej umawialismy się ! Quote
zadra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Migotka ma juz założony wątek przez nika28-"Migotka-śliczna,chudziutka......" Quote
Madallena Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Pomozcie mi szukac transportu! Jak nie znajdziemy kogos do wizyty przedadopcyjnej w Glownie (k/Lodzi)i Siemianowicach Slaskich bedziemy musialy jechac tam same! Nie damy rady obskoczyc calej Polski w ciagu jednego dnia! :) a moze... :evil_lol: Domki sa dla Tafi (siemianowice) i George'a(Glowno)... i tm samym zwolnimy miejsca dla innych zamojszczakow:evil_lol:, wiec.... POMOCY! Quote
Madallena Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='nika28'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/migotka-sliczna-chudziutka-mloda-sunia-trzesaca-sie-z-zimna-zamosc-149143/#post13175541[/URL][/QUOTE] ^%#@$&*@#&@([EMAIL="*^@%"]*^@%[/EMAIL]^ :angryy::angryy::angryy: Nie moge otworzyc watku Migotki :angryy::angryy::angryy: dziewczyny, poopowiadajcie o niej :) ile wazy? Quote
Madallena Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='leni356']Wyszukiwarka też nie działa :diabloti:[/QUOTE] racja. Czesc dogomanii zrobila sie rowniez anglojezyczna :crazyeye: Quote
sacred PIRANHA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 może ja spróbuje: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149143[/URL] Quote
Madallena Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']może ja spróbuje: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=149143[/URL][/QUOTE] no i udalo sie :multi: dzieki :) Quote
zadra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Moja kuzynka może sprawdzić dom w Siemianowicach. Quote
andzia69 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 czy ktoś się może wybiera w stronę Wrocławia? bo gdzieś mi mignęło...tylko nie wiem czy na tym wątku:oops: szukamy ew. transportu do Wrocławia dla kieleckiej biedy... Quote
jogi Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ja się wybieram ale w samochodzie będę miała 3 burki, no i jadę przez Kraków nie Kielce, ale jak coś służę pomocą:lol: Quote
Madallena Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [B]Dziewczyny. Migotka jedzie do naas na tymczas. Nie wiem kiedy dojedzie do Gdanska, na razie zostanie u nas. [/B] [B]Chcemy ja wysterylizowac w Zamosciu. Pilnie potrzebne wplaty na mala. Koszt 150 zl. POMOZCIE NAM![/B] Quote
andzia69 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='jogi']ja się wybieram ale w samochodzie będę miała 3 burki, no i jadę przez Kraków nie Kielce, ale jak coś służę pomocą:lol:[/QUOTE] Jogi...no ja właśnie chciałam szczylka w razie co podrzucić:-( Quote
leni356 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czy ktoś jedzie do Warszawy lub okolice w najbliższym czasie? Quote
Madallena Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 wizyta przedadopcyjna dla Tafi wypadla bardzo pomyslnie! Na 90 % Tafi znalazla swoj domek :multi: Teraz kolej na Migotke. Bardzo porsze, wspomozcie ja grosikiem... Quote
zadra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Migotka będzie jutro miała sterylkę.Jak dojdzie do siebie pojedzie do Pirahni na rekonwalestencję. Madallena cieszę się z pomyślnego wyniku wizyty w Siemianowicach!!! Quote
malagos Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 to swietnie! Muszę dodać, ze nasze tymczasowiczki Mika i Lawenda mają już ledwo widoczny slad na brzuszkach, ślicznie się zagoiły te ranki po steylizacjach :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Migotka rozstawia już wszystkich po kątach u mnie:evil_lol: jedno jest pewne wspólne spacery odpadają bo panna Migotka nie chce żeby ktokolwiek chodził tam gdzie ona, nikt nie może do niej podejśc bo sobie nie zyczy a bron boze powąchać:cool1: ma kobita swoje zdanie:evil_lol: Quote
coronaaj Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='zadra']Moja kuzynka może sprawdzić dom w Siemianowicach.[/QUOTE] Zdaje sie , ze wizyta wypadla na glanc:roll::roll:chodzi o ksiezniczke Taffi?:multi::multi: Quote
Recommended Posts