Talcott Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Cioteczki a może by Wanilkę i Monę dopisała któraś biegła komputerowo Cioteczka na zbiorczy wątek " Kudłaczy w potrzebie"??????? To zawsze dodatkowa szansa że ktoś zobaczy cudne panienki???:loveu: Quote
malagos Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Na Kudłaczach jest Mona i "nowa biało-czarna" ........... Quote
zadra Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Musimy pomyślec z Tolą jak to rozegrać.Chodzi o Bibi i Migotkę!! Quote
Tola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='zadra']Musimy pomyślec z Tolą jak to rozegrać.Chodzi o Bibi i Migotkę!![/quote] Chodzi chyb o Migotkę i sunię szczeniaka bez imienia:cool3: Bibi juz w stolicy. Zadra odbierz tel :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Stokrotkę (sunię szczeniaka) biore ja na tydzień...myślcie coć z Migotką:cool3: Quote
Tola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Goraca linia trwa:evil_lol: Wszystko juz ustalone. Jedziemy z zadrą w poniedzialek po 15 i zabieramy Migotke i szczenaika do weta - zostana zbadane i odrobaczone. MIgotka zostaje a szczeniaka zabiera sacred PIRANHA:p Tylko nie mamy transporterków na podroz do stolicy:cool3: [B]Dziewczyny - dzięki[/B]:loveu: Czy mam kogos fotografowac w schronie? Quote
malagos Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 A ten kontenerek, w którym przyjechały suczynki, nadal u tanitki? Toluś, zrób zjęcia Mili, tej rudej przyjaciółce Miki.... Moze jej watek osobny załozyć? Strasznie mi jej szkoda..... Quote
Tola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='malagos']A ten kontenerek, w którym przyjechały suczynki, nadal u tanitki? Toluś, zrób zjęcia Mili, tej rudej przyjaciółce Miki.... Moze jej watek osobny załozyć? Strasznie mi jej szkoda.....[/quote] Kontenerek od tanitki ma zabrac osoba, ktora przyjedzie w sobotę po psy do Zamoscia. Zdjecia porobię. Mnie tez bardzo zal Mili:-( Miala taka szansę, wyjscie ze schronu bylo tuz, tuz. Quote
Tola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dziewczyny - a jak tej suni nie będzie?! Brac innego szczeniaka z tych ze zdjęcia? Quote
zadra Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Jeśli ktoś wie gdzie kupić kontenerki wielkości 70/50/50 w dobrej cenie prosze o namiary.Mam na myśli slepy internetowe. Quote
Tola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Ktos chyba zaczarował ten watek, bo od jakiegos czasu zawitala tu magia:loveu: Dzisiaj wlasnie dowiedzialam sie, ze jest domek dla małej suni we Wroclawiu:loveu: Pomyslalam o Mili:cool3: Jesli chodzi o wypowiedz Madalleny to myslę, ze wszystko mozna i da sie zrobic, jesli niektóre z zamoscianek będą zauwazac dobre strony dzaialnosci innych. I najpierw zacznie wymagac od siebie, a potem od kolezanek. To jest początek współpracy. Quote
Madallena Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Pytanie podstawowe: JAkiej wielkosci jest Migotka? Czy jest malenka? Ile moze wazyc? Czy jest podobna wielkosciowo do Tafi? Przydaloby sie zdjecie przy nodze... Mam DT dla takiego malenstwa w Gdansku :loveu: sie jakos przetransportuje;) Co do malej kudlatej (moze miec na imie BABSI?) to gadalam z pirania. Wezmie ja a my ja jakos odbierzemy w weekend... i pojdzie do DT - dla niej jeszcze nie mam DT, pomysle o tym pozniej :) Wazne zeby byly juz bezpieczne:mad: Quote
Tola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Madallena']Pytanie podstawowe: JAkiej wielkosci jest Migotka? Czy jest malenka? Ile moze wazyc? Czy jest podobna wielkosciowo do Tafi? Przydaloby sie zdjecie przy nodze... Mam DT dla takiego malenstwa w Gdansku :loveu: sie jakos przetransportuje;) Co do malej kudlatej (moze miec na imie BABSI?) to gadalam z pirania. Wezmie ja a my ja jakos odbierzemy w weekend... i pojdzie do DT - dla niej jeszcze nie mam DT, pomysle o tym pozniej :) Wazne zeby byly juz bezpieczne:mad:[/quote] Migotka jest mniejsza od Tafi i duzo drobniejsza. Czyli w sobote zabieracie 2 suczki - Migotkę i Babsi czy tylko szczeniaka? [B]A jak nie bedzie Babsi to mam brac innego szczeniaka?[/B] Quote
Madallena Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Jak Migotka jest malenka oczywiscie bierzmy i ja. A co z Babsi ma sie stac? Quote
Tola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Madallena']Jak Migotka jest malenka oczywiscie bierzmy i ja. A co z Babsi ma sie stac?[/quote] Babsi jest sliczna, a schronisko czynne i wczoraj i dzisiaj. Mam nadzieję, ze nikt nie szukal szczeniaka dla dziecka. Quote
andzia69 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Madallena']Dziewczyny! Te dwie sunie. Migotka (ta mniejsza od Tafi i to male kudlate malenstwo1 Przypilnjcie ich a najlepiej znajdzcie tymczas na tydzien. Bierzemy je! gdzie umiescimy - to sie jeszcze okaze :cool1: ale nie chce zeby zginely bo zapraszam je do Warszawy :multi: No chyba ze macie wczesniej transport... one moga przyjechac JUZ! [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4711/p1040291.jpg[/IMG] ta i Migotka (no chyba ze ktos blizej sie znajdzie i wezmie na DT)[/quote] to super, ze małą bierzecie...bo się juz szykowałam na nią:evil_lol: Quote
Madallena Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='andzia69']to super, ze małą bierzecie...bo się juz szykowałam na nią:evil_lol:[/quote] Andzia69 a mozesz ja wziac? Quote
andzia69 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Madallena']Andzia69 a mozesz ja wziac?[/quote] ale na dt oczywiście;) ale najwcześniej mogłabym we srodę, bo do Kielc wracam we wtorek - pisałam juz Toli, ze mam same krotkowłose psiaki i z chęcią bym przez jakiś czas poprzytulała się do kudłacza:evil_lol: Ja myślę, że niech mała jedzie tam, gdzie wcześniej sie uda transport wykombinować:) Quote
Madallena Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Jestem za! Niech Babsi jedzie tam gdzie szybciej. Co Wy na to dziewczyny? Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 najszybciej to ona pojedzie do mnie bo jutro:evil_lol: a dalej to juz kombinujcie:diabloti: Quote
Madallena Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Pirania! wez aparat i wypstrykaj WSZYSTKIE malenstwa! Czy to suczki, czy to psiaki! Potrzebujue zdjec do znalezienia DT. Bo jak jechac to brac hurtem, nie ;) Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 no dobra to ja jutro pojade pstrykać:diabloti: Quote
Tola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']no dobra to ja jutro pojade pstrykać:diabloti:[/quote] To Ty jedziesz jutro do schronu? Quote
Tola Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 [quote name='Madallena']Pirania! wez aparat i wypstrykaj WSZYSTKIE malenstwa! Czy to suczki, czy to psiaki! Potrzebujue zdjec do znalezienia DT. Bo jak jechac to brac hurtem, nie ;)[/quote] Moze Gucio zalapie się? Najmniejszy piesek w schronie [IMG]http://img507.imageshack.us/img507/5079/p1000335.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts