Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki a może by Wanilkę i Monę dopisała któraś biegła komputerowo Cioteczka na zbiorczy wątek " Kudłaczy w potrzebie"???????

To zawsze dodatkowa szansa że ktoś zobaczy cudne panienki???:loveu:

Posted

[quote name='zadra']Musimy pomyślec z Tolą jak to rozegrać.Chodzi o Bibi i Migotkę!![/quote]
Chodzi chyb o Migotkę i sunię szczeniaka bez imienia:cool3:
Bibi juz w stolicy.
Zadra odbierz tel :cool3:

Posted

Goraca linia trwa:evil_lol:
Wszystko juz ustalone.
Jedziemy z zadrą w poniedzialek po 15 i zabieramy Migotke i szczenaika do weta - zostana zbadane i odrobaczone. MIgotka zostaje a szczeniaka zabiera sacred PIRANHA:p
Tylko nie mamy transporterków na podroz do stolicy:cool3:
[B]Dziewczyny - dzięki[/B]:loveu:
Czy mam kogos fotografowac w schronie?

Posted

A ten kontenerek, w którym przyjechały suczynki, nadal u tanitki?

Toluś, zrób zjęcia Mili, tej rudej przyjaciółce Miki.... Moze jej watek osobny załozyć? Strasznie mi jej szkoda.....

Posted

[quote name='malagos']A ten kontenerek, w którym przyjechały suczynki, nadal u tanitki?

Toluś, zrób zjęcia Mili, tej rudej przyjaciółce Miki.... Moze jej watek osobny załozyć? Strasznie mi jej szkoda.....[/quote]
Kontenerek od tanitki ma zabrac osoba, ktora przyjedzie w sobotę po psy do Zamoscia.
Zdjecia porobię. Mnie tez bardzo zal Mili:-(
Miala taka szansę, wyjscie ze schronu bylo tuz, tuz.

Posted

Ktos chyba zaczarował ten watek, bo od jakiegos czasu zawitala tu magia:loveu:
Dzisiaj wlasnie dowiedzialam sie, ze jest domek dla małej suni we Wroclawiu:loveu:
Pomyslalam o Mili:cool3:
Jesli chodzi o wypowiedz Madalleny to myslę, ze wszystko mozna i da sie zrobic, jesli niektóre z zamoscianek będą zauwazac dobre strony dzaialnosci innych. I najpierw zacznie wymagac od siebie, a potem od kolezanek. To jest początek współpracy.

Posted

Pytanie podstawowe:

JAkiej wielkosci jest Migotka? Czy jest malenka? Ile moze wazyc? Czy jest podobna wielkosciowo do Tafi? Przydaloby sie zdjecie przy nodze...

Mam DT dla takiego malenstwa w Gdansku :loveu: sie jakos przetransportuje;)

Co do malej kudlatej (moze miec na imie BABSI?) to gadalam z pirania. Wezmie ja a my ja jakos odbierzemy w weekend... i pojdzie do DT - dla niej jeszcze nie mam DT, pomysle o tym pozniej :) Wazne zeby byly juz bezpieczne:mad:

Posted

[quote name='Madallena']Pytanie podstawowe:

JAkiej wielkosci jest Migotka? Czy jest malenka? Ile moze wazyc? Czy jest podobna wielkosciowo do Tafi? Przydaloby sie zdjecie przy nodze...

Mam DT dla takiego malenstwa w Gdansku :loveu: sie jakos przetransportuje;)

Co do malej kudlatej (moze miec na imie BABSI?) to gadalam z pirania. Wezmie ja a my ja jakos odbierzemy w weekend... i pojdzie do DT - dla niej jeszcze nie mam DT, pomysle o tym pozniej :) Wazne zeby byly juz bezpieczne:mad:[/quote]
Migotka jest mniejsza od Tafi i duzo drobniejsza. Czyli w sobote zabieracie 2 suczki - Migotkę i Babsi czy tylko szczeniaka?
[B]A jak nie bedzie Babsi to mam brac innego szczeniaka?[/B]

Posted

[quote name='Madallena']Jak Migotka jest malenka oczywiscie bierzmy i ja.
A co z Babsi ma sie stac?[/quote]
Babsi jest sliczna, a schronisko czynne i wczoraj i dzisiaj.
Mam nadzieję, ze nikt nie szukal szczeniaka dla dziecka.

Posted

[quote name='Madallena']Dziewczyny!

Te dwie sunie. Migotka (ta mniejsza od Tafi i to male kudlate malenstwo1 Przypilnjcie ich a najlepiej znajdzcie tymczas na tydzien.
Bierzemy je!

gdzie umiescimy - to sie jeszcze okaze :cool1: ale nie chce zeby zginely bo zapraszam je do Warszawy :multi:

No chyba ze macie wczesniej transport... one moga przyjechac JUZ!

[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4711/p1040291.jpg[/IMG]

ta i Migotka
(no chyba ze ktos blizej sie znajdzie i wezmie na DT)[/quote]

to super, ze małą bierzecie...bo się juz szykowałam na nią:evil_lol:

Posted

[quote name='Madallena']Andzia69 a mozesz ja wziac?[/quote]

ale na dt oczywiście;) ale najwcześniej mogłabym we srodę, bo do Kielc wracam we wtorek - pisałam juz Toli, ze mam same krotkowłose psiaki i z chęcią bym przez jakiś czas poprzytulała się do kudłacza:evil_lol:

Ja myślę, że niech mała jedzie tam, gdzie wcześniej sie uda transport wykombinować:)

Posted

[quote name='Madallena']Pirania! wez aparat i wypstrykaj WSZYSTKIE malenstwa! Czy to suczki, czy to psiaki!

Potrzebujue zdjec do znalezienia DT.
Bo jak jechac to brac hurtem, nie ;)[/quote]
Moze Gucio zalapie się? Najmniejszy piesek w schronie
[IMG]http://img507.imageshack.us/img507/5079/p1000335.jpg[/IMG]