Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='agusiazet']Malagos ja kocham wszystkie psiaki, gdyby tylko dało się wszystkim pomóc!!! Ale to nierealne. A ta Migotka jest cudna, gdybym była w Polsce, chciałabym taki tymczasik. W zasadzie możne powiedzieć, że wszystkie sfotografowane psiaki są śliczne, czemu nikt ich nie chce? Kiedy Mona będzie mieć sterylkę? I czy ona ma swój watek????[/quote] Mona jest na razie odrobaczona i odpchlona, sterylka bedzie ok 23 Quote
sacred PIRANHA Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 zaproponowałam Zee rodzinie z Fajsławic...podrzuciłam też linka do wątku ze szczeniaczkami ze stodoły...jak się zdecyduje to ma mi dac znać i będziemy organizować wizyte przedadopcyjną... Quote
Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']zaproponowałam Zee rodzinie z Fajsławic...podrzuciłam też linka do wątku ze szczeniaczkami ze stodoły...jak się zdecyduje to ma mi dac znać i będziemy organizować wizyte przedadopcyjną...[/quote] Ok, dzieki:loveu: Zea powinna juz isc do wlasnego domku. Zostala sama w kojcu i bardzi jej smutno:roll: Quote
coronaaj Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 :evil_lol:[quote name='zadra']Ja znam zamojskich radnych ! Temat -sytuacja i warunki w schronisku nie budzą ich zastrzeżen.Zbieznośc interesów prowadzonej dzialalności prywatej i obowiazkow służbowych asystenta ds/schroniska również nie jest dla nich interesujące.Może dlatego,że psy nie głosują i trochę im wstyd zajmować się tym niewdziecznym temetem.Wypadliby zapewne z kregu towarzyskiego,a to przecież w takim prowincjonalnym miescie jak Zamośc jest najwazniejsze.Ruszajc temat schroniska i bezdomności trzeba iść na bój i przełamywać bariery na różnych poziomach,a to już ich przerasta.Wymaga dogłębnego zapoznania się z sytuacją i podjęcia odpowiednich działań. W przyszłym roku wybory-ciekawe kogo wybieżemy????[/quote] [B]No napewno nie tego co oddal slicznego psa do schronu[/B]:angryy::angryy:wstyd panowie radni:mad::mad:trzeba by radnych zaprosic na wycieczke do schronu i ze dwa dni tam zahotelowac tak jak psiaki, moze by zmienili zdanie:evil_lol: Quote
Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Madallena']Dolarowa gdzie jestes :placz: i Tiffany :placz: nie wiem co napisac... i ze nie ma tej ewidencji...ehhh Ale te kudlate szczeniorki sa piekne :loveu:w typie dolarowej :( W ogole same pieknosci tam macie... Czy sunia przerazona i trzesaca sie jest wielkosci Tafi?[/quote] Sunia jest trochę mniejsza i duzo drobniejsza od Tafi Quote
coronaaj Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Tola']Dzwonilam, stacjonarny cały czas zajęty:cool3: Nie mam dobrych wiesci:roll: W schronie akurat byl p. Wiesio, probowal pomoc, szukal obu sun, podnosil dachy bud, ale niestety nie ma ani Dolarowej, ani dzisiaj rowniez drugiej suni:roll: Poniewaz w schronie nie ma ewidencji - nie dowiedzailam się nic wiecej oprocz tego, ze moze zostaly sprzedane:roll: Jest jeszcze nadzieja, ze zostaly przeniesione do innego boksu...[/quote] Dolarowa byla nie w kojcu z maluchami ale sredniakami skad zabralysmy Taffi...te szczeniaczki zupelnie inne ale co sie stalo z tamtymi???:-o:-o Kudlata pieknosc sliczna kiedy ja wyciagacie ? :multi::multi: Juz stajonarny czynny i kom tez...nie wiem dlaczego stacj byl zajety pewnie popaprancy dzwonili o Bibi??? Quote
Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Kenia wczoraj [IMG]http://img49.imageshack.us/img49/8591/p1040242.jpg[/IMG] Quote
sacred PIRANHA Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kenia mi siedzi głęboko w serduchu ale obawiam się że moj staruszek nie zaakceptowałby jej:placz: wysyłałam wczoraj maila po różnych znajomych, kudłata sunieczka szczeniorek bardzo spodobała się jednej znajomej, deklaruje 50zł na niego miesięcznie...trzeba coś wykombinować...głowa mi paruje od myślenia o tyli psich nieszczęściach:shake: Tola jak Ty to ogarniasz?:shake: Quote
Madallena Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Tola']Sunia jest trochę mniejsza i duzo drobniejsza od Tafi[/quote] no to trzeba jej zrobic duzo zdjec! I opisac jak sie da. Tylko pilnie pilnie! Ona szybciutko znajdzie domek! Dziewczyny, jak macie takie malenstwa adopcyjne to szybko trzeba je promowac i pilnowac ich, zeby nie trafily nie wiadomo gdzie. jest taka strona [URL="http://www.psy.warszawa.pl"]www.psy.warszawa.pl[/URL] tam jest duza ogladalnosc i malenskie psiaki szybko ida do domu! Quote
Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='sacred PIRANHA']Tola jak Ty to ogarniasz?:shake:[/quote] Nie ogarniam; brak mi czasu i umiejętnosci do robienia ogloszen, a bez tego moja pomoc psom jest niepełna:roll: Dlatego tak bardzo jestem wdzieczna dla tych wszystkich, ktorzy robią ogloszenia zamojskim psiakom. [B]Dzisiaj o 17 wizyta przedadopcyjna w Rybniku dla Rosy. [/B] [B]Trzymajcie kciuki[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1157/porzucona-biala-suczka-szorstkowlosa-z-maluchami-146771/"][COLOR=#000000]Porzucona biała suczka szorstkowłosa z maluchami[/COLOR][/URL] Quote
malagos Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Wysłałam pw do[B] Zadry[/B] nt. Lawendy i Miki i czekam na odpowiedź... Quote
Madallena Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dziewczyny, tu trzeba podzielic obowiazki. Tola sama nie da rady... Potrzebna osoba do (dzialania systematyczne): 1. pisania tekstow (+ numer kontaktowy) 2. obrabiania zdjec (jakies kwiatki, ciennie itp) 3. wrzucania ogloszen 4. zakladania watkow i prowadzenia ich (trzeba psiaki promowac mozliwie jak najbardziej) Psy w TYPIE rasy trzeba powrzucac na grupy tychze w potrzebie i poinformowac dziewczyny od danych ras. Od nich mamy duza pomoc... JA bede wrzucac na psy.warszawa ale to zdecydowanie za malo. Ktora dziewczyna oprocz Toli i Piranii jezdzi do schronu? Quote
malagos Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A teraz zagadka: wskaz na poniższym zdjeciu Lawendę i Mikę [URL=http://img70.imageshack.us/i/sdc10319.jpg/][IMG]http://img70.imageshack.us/img70/2923/sdc10319.jpg[/IMG][/URL] do kompletu brakuje jeszcze jednej panny, mojej Zulki z Wielunia, która na widok aparatu w okamgnieniu dała dyla, nawet ogonek na zdjeciu sie nie załapał :diabloti: Quote
jogi Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 a ja nie wiedzę zdjęcia:shake: teraz tak, co do pomocy, to allegro obstawia Marlena, ja pisze teksty, więc to jest załatwione. Potrzeba nam tylko dobrych zdjęć. Widziałabym to tak, dostaję zdjęcia, od razu jedziemy z allegro, potem ktoś kto może zrobić inne ogłoszenia po prostu kopiuje allegro i ma od razu ułatwione zadanie. Jedyna sprawa jest taka, ze żeby ogłoszenia były skuteczne, to tak naprawdę trzeba je odnawiać co tydzień, więc ktoś kto zrobi pakiet jakiej zamojskiej bidzie musi pilotować to i odnawiać, więc np zgłasza się osoba, która robi ogłoszenia i ich pilnuje. To jest w pierwszym poście i sprawa jest jasna. Co wy na to? Quote
zadra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Od razu rozpoznałam suczki !!! Jogi jak zwykle,rzeczowa i konkretna.Doskonala metoda dzialania. Quote
nika28 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Tola']Przywieziona w ubieglym tyg [B]Migotka[/B]:-( Mała, chudziutka, trzęsąca sie sunai ok roku:-( [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/2149/p1040248.jpg[/IMG] [/QUOTE] Wiecie coś więcej o tej suni ? Mogę jej założyć wątek i poogłaszać... Quote
Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='jogi']a ja nie wiedzę zdjęcia:shake: teraz tak, co do pomocy, to allegro obstawia Marlena, ja pisze teksty, więc to jest załatwione. Potrzeba nam tylko dobrych zdjęć. Widziałabym to tak, dostaję zdjęcia, od razu jedziemy z allegro, potem ktoś kto może zrobić inne ogłoszenia po prostu kopiuje allegro i ma od razu ułatwione zadanie. Jedyna sprawa jest taka, ze żeby ogłoszenia były skuteczne, to tak naprawdę trzeba je odnawiać co tydzień, więc ktoś kto zrobi pakiet jakiej zamojskiej bidzie musi pilotować to i odnawiać, więc np zgłasza się osoba, która robi ogłoszenia i ich pilnuje. To jest w pierwszym poście i sprawa jest jasna. Co wy na to?[/quote] Ja jestem "za" od zawsze:lol: Quote
Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='nika28']Wiecie coś więcej o tej suni ? Mogę jej założyć wątek i poogłaszać...[/quote] Nika - to mlodziutka sunia - ma ok roku. W schronie od 2 tyg. Przywieziona z ulicy. W boksie bardzo niepewna, przestraszona. Na widok ludzi macha cały czas ogonkiem, probuje podchodzic do siatki. Wg mnie spokojna, bardzo łagodna. Bardzo chuda:-( Jest sliczna:loveu: Quote
Tola Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='nika28']Założyć jej wątek ?[/quote] Jak mozesz? Bardzo dziekuję:loveu: Quote
nika28 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/migotka-sliczna-chudziutka-mloda-sunia-trzesaca-sie-z-zimna-zamosc-149143/#post13175541[/url] Quote
Madallena Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dziewczyny! Te dwie sunie. Migotka (ta mniejsza od Tafi i to male kudlate malenstwo1 Przypilnjcie ich a najlepiej znajdzcie tymczas na tydzien. Bierzemy je! gdzie umiescimy - to sie jeszcze okaze :cool1: ale nie chce zeby zginely bo zapraszam je do Warszawy :multi: No chyba ze macie wczesniej transport... one moga przyjechac JUZ! [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4711/p1040291.jpg[/IMG] ta i Migotka (no chyba ze ktos blizej sie znajdzie i wezmie na DT) Quote
agusiazet Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Madalleno, toż to rewelacyjne wieści!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 kudłatke młodziutką moge wziąć bo to szczeniaczek jest wiec moj staruszek bez problemu zaakceptuje;) Madzia zadzwoń do mnie;) Quote
coronaaj Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Madallena']Dziewczyny! Te dwie sunie. Migotka (ta mniejsza od Tafi i to male kudlate malenstwo1 Przypilnjcie ich a najlepiej znajdzcie tymczas na tydzien. Bierzemy je! gdzie umiescimy - to sie jeszcze okaze :cool1: ale nie chce zeby zginely bo zapraszam je do Warszawy :multi: No chyba ze macie wczesniej transport... one moga przyjechac JUZ! [IMG]http://img207.imageshack.us/img207/4711/p1040291.jpg[/IMG] ta i Migotka (no chyba ze ktos blizej sie znajdzie i wezmie na DT)[/quote] Te dwie juz zabieramy tylko zeby nam nie wyparowaly jak Dollarowa:roll::roll: Ile to kudlate ma miesiecy? Sliczne jak cholerka ale ja mam sentyment do kurdupelkow, nie wiem co z [B]Bibi [/B]wyrosnie ale cos nie za duzego taka mam nadzieje:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts