Alaskan malamutte Posted January 21 Posted January 21 Dnia 21.01.2025 o 19:33, Poker napisał: Bardzo dziękuję. Ile mam Ci przelać? Nic. Quote
malagos Posted January 21 Posted January 21 Dnia 21.01.2025 o 15:28, Poker napisał: To " moje " czupiradelko. Szczęsciara! 🙂 Quote
Murka Posted January 21 Posted January 21 Malutkie póki co wystrachane, ale rokują bardzo dobrze. Na smyczach ta z dłuższym włosem jeszcze jakoś się porusza, gładkowłosa ni du du :) Długowłosa jest nieco śmielsza, już nawet ogonkiem nieśmiało machała. Nie wiem jak ja im podam tabletki na robale, bo dzisiaj podawałam Nexgard Combo (które są teorytycznie smaczne) i kłuło w ząbki bardzo. U gładkowłosej jeszcze poszlo w kociej saszetce, ale długowłosa pracowicie wypluwała wszystko w czym nie podałam.. Dopiero masełko wciśnięte na siłę do pyszczka jako tako podziałało, ale łatwo nie było. Gładkowłosa waży 5,80 kg, długowłosa jest podobnej wielkości. 2 Quote
Jo37 Posted January 21 Posted January 21 Dnia 21.01.2025 o 20:56, Murka napisał: Malutkie póki co wystrachane, ale rokują bardzo dobrze. Na smyczach ta z dłuższym włosem jeszcze jakoś się porusza, gładkowłosa ni du du 🙂 Długowłosa jest nieco śmielsza, już nawet ogonkiem nieśmiało machała. Nie wiem jak ja im podam tabletki na robale, bo dzisiaj podawałam Nexgard Combo (które są teorytycznie smaczne) i kłuło w ząbki bardzo. U gładkowłosej jeszcze poszlo w kociej saszetce, ale długowłosa pracowicie wypluwała wszystko w czym nie podałam.. Dopiero masełko wciśnięte na siłę do pyszczka jako tako podziałało, ale łatwo nie było. Gładkowłosa waży 5,80 kg, długowłosa jest podobnej wielkości. Nie wiedzą, że teraz będzie już tylko lepiej. 1 Quote
Tola Posted January 22 Author Posted January 22 Dziękuję za wieści i zdjęcia, już zakładam wątek, wczoraj fatalnie się czułam. Quote
Nadziejka Posted January 22 Posted January 22 Zapraszam gorąco zajrzyj psijacielu nowy kramik dla NUri Quote
Tola Posted January 22 Author Posted January 22 Dnia 19.01.2025 o 19:35, Alaskan malamutte napisał: Skończyły się wyróżnienia koteczek: Koteczka Ida do adopcji!! Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl Koteczka Alusia czeka na fajny dom! Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl Może jakaś dobra dusza wypromuje?? 🙏 Wyróżnione z pieniędzy z bazarku Mazowszanki 13 koszt 64,82 zł. Z pieniędzy z bazarku zostało 22,57 - wyróżnię jeszcze jakieś kocie ogłoszenie. 20 sty 2025 220377347 19.02.2025 Koteczka Alusia czeka na fajny dom! -32,41 zł 20 sty 2025 220376486 Pakiet promowań Maxi do 19.02.2025 Koteczka Ida do adopcji!! -32,41 zł Quote
Alaskan malamutte Posted January 22 Posted January 22 Dnia 22.01.2025 o 12:53, Tola napisał: Wyróżnione z pieniędzy z bazarku Mazowszanki i od razu pobrania tel są...Oby tylko ktoś sensowny zadzwonił... Quote
Tola Posted January 22 Author Posted January 22 Dnia 22.01.2025 o 12:54, Alaskan malamutte napisał: i od razu pobrania tel są...Oby tylko ktoś sensowny zadzwonił... Oby. Na razie cisza. Quote
Tola Posted January 22 Author Posted January 22 💔😢Przedwczoraj przyszła smutna wiadomość z Anglii o śmierci Abi vel Norci. Norcia na nowy dom czekała z rodzeñstwem u Murki, została zaadoptowana w maju 2013 roku jako 7 miesięczne szczenię. Zamieszkała w Krakowie, potem rodzina przeniosła się do Anglii. Sunia była wielkim przyjacielem i ogromną miłością p. Sylwii i reszty rodziny. Dziękujemy za wspaniałe życie Norci, jest nam niezmiernie przykro, smutno. Biegaj suniu bez bólu za TM. 🖤💔😢 Quote
Poker Posted January 22 Posted January 22 Wątek Duni https://www.dogomania.com/forum/topic/362817-dunia-kolejna-sunia-w-hoteliku-pod-moją-opieką/ Z bazarku transportowego opłacę 600 zł za przewóz Duni. Zostanie więc 100 zł na opłacenie transportu do Murki Quote
Tola Posted January 25 Author Posted January 25 Mam bardzo smutną wiadomość, która złamała mi serce - w środę, po krótkiej ale bardzo ciężkiej walce w Warszawie i całodobowej klinice odszedł malutki Hipolit💔😢 Nie pisałam wcześniej, nie mogłam😢 Do końca mieliśmy wszyscy nadzieję, że maluszek da radę. Rodzina była w kontakcie ze mną i Alaskan, mieli wsparcie, finansowe też. Nie udało się 😢 Hipolitek już bez bólu😢 Quote
Alaskan malamutte Posted January 25 Posted January 25 😭😭😭 Trudno mi się z tym pogodzić....Poznałam małego Hipolitka, jak zawiozłam Shazę do Murki.... To takie niesprawiedliwe....😭 Quote
Tola Posted January 28 Author Posted January 28 Hipolit trzymał wsparcie na leczenie, za które bardzo dziękujemy, niestety malutki nie dał rady 😞 200 zł - Alaskan malamutte (22.01.) 130 zł - Paweł, syn Alaskan (22.01.) Quote
Tola Posted January 29 Author Posted January 29 Lucynka, Tuptuś i teraz jeszcze Kola pozdrawiają styczniowo😘 3 Quote
Murka Posted February 3 Posted February 3 Rozliczenie kotek (Anielki i Aksamitki) za styczeń: -744 zł hotelowanie 1-31.01 Quote
Recommended Posts