Alaskan malamutte Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Taki maluszek na kwarantannie....Chyba starszy... Quote
Jo37 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Bardzo dziękuję Asi - Alaskan malamutte, że pojechała do schroniska. Dzięki niej kolejne psiaki mają szansę na lepsze życie. Quote
Jo37 Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Wątek suni owczarki https://www.dogomania.com/forum/topic/352793-stara-owczarka-z-klapniętym-uszkiem-ma-szansę-na-wyjście-ze-schroniska-czy-damy-radę-jej-pomóc/?tab=comments#comment-17 Quote
Onaa Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 32 minuty temu, Jo37 napisał: Bardzo dziękuję Asi - Alaskan malamutte, że pojechała do schroniska. Dzięki niej kolejne psiaki mają szansę na lepsze życie. Ja również dziękuję Asi. Quote
Onaa Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Serce mi pękło na widok dwóch śleputków i mini Hany - mimo że wiem że nie da się pomóc wszystkim którym by się chciało. 1 Quote
Livka Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Boże jakie dredy, od jakiegoś czasu przyglądam się temu psiakowi ... Serce mi się kraje jak go widzę :( Jakby Tobiaszek wybył do siebie ... 1 Quote
Tola Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 Bardzo przygnębiający widok tylu smutnych oczu, brak w nich nadziei, większość z nich to starsze psy:(. Może tutaj ktoś je zauważy i da szansę, bardzo bym tego chciała. Oneczka bardzo zniszczona, cieszę się, że dostała szansę, choćby dla jednego uratowanego psa warto tam jechać. Quote
Tola Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 Nie widzę małego szczekacza:( Ale jest mordka, która dawno zapadła mi już w serce. Quote
Tola Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 To bardzo ładny pies, nie rozumiem, dlaczego nadal w schronisku Quote
Tola Posted November 29, 2020 Author Posted November 29, 2020 3 godziny temu, Onaa napisał: Serce mi pękło na widok dwóch śleputków i mini Hany - mimo że wiem że nie da się pomóc wszystkim którym by się chciało. Mnie też pęka za każdym razem, jak ich widzę, ale jak pomoc? Niewidomy starszy pies to perspektywa dożywotniego pobytu w hotelu, a nas tutaj coraz mniej:( Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 6 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Ten piesek nie widzi na jedno oko....przyjazny, podchodzi do siatki... Biedaczek :( :( :( Serce w tysiącu kawałeczków :( :( :( Quote
Alaskan malamutte Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 33 minuty temu, elik napisał: Biedaczek :( :( :( Serce w tysiącu kawałeczków :( :( :( Elu, pomyliłam, to sunia jest. Co nie zmienia faktu, że nie widzi na to oko.... 1 Quote
elik Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Elu, pomyliłam, to sunia jest. Co nie zmienia faktu, że nie widzi na to oko.... Tak Asiu, nie jest istotne czy to piesek, czy sunia. Wzrok, jakim patrzy na człowieka mówi o wielkim smutku, tęsknocie i cierpieniu :( :( Strasznie trudne to do udźwignięcia :( Quote
Tola Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 Pojawiła się szansa dla tej suni, zobaczymy, co z tego wyniknie, proszę o kciuki. 3 Quote
Tola Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 Dawno nie pisałam o kocich szczęściarzach, nie chciałam przerywać postów o psach schroniskowych. Parę dni temu Kropeczka, która przebywała w DT u p. Justyny w Mysłowicach, zamieszkała w Chorzowie:). Bardzo dziękuję Havance za pomoc w ogłaszaniu kotki:) Własny dom w Warszawie ma też od paru dni Rubik z amputowanym ogonem:) Kocurka po wypadku znalazła w Zamościu pod hotelem dogomaniacka Rubik, zadzwoniła do mnie. Rubik 3 miesiące spędził w lecznicy w Izbicy, tam przeszedł zabieg amputacji ogona i kastrację, tam też był leczony. Zamieszkał u rodziny, która rok temu adoptowała od nas kocurka Bruneta. Bardzo dziękuje Rubik i Nadziejce za pomoc, dzięki bazarkom dług w lecznicy jest łatwiejszy do spłacenia. 1 Quote
Havanka Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Fajnie, ze Kropeczka ma już super domek ! Udało się !!! Oby i tej pięknej lecz strasznie zaniedbanej suni też się poszczęściło. Quote
elik Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 2 godziny temu, Tola napisał: Pojawiła się szansa dla tej suni, zobaczymy, co z tego wyniknie, proszę o kciuki. Super byłoby, gdyby udało się znaleźć dom dla tej suni. Ona ma w sobie coś z leonbergera Quote
malagos Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 9 godzin temu, elik napisał: Super byłoby, gdyby udało się znaleźć dom dla tej suni. Ona ma w sobie coś z leonbergera Widziałam ją na fb, zawsze to większa szansa na dom :) Quote
elik Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 21 minut temu, malagos napisał: Widziałam ją na fb, zawsze to większa szansa na dom :) A czy pamiętasz na którym profilu? Udostępniłabym ją chętnie. Quote
Recommended Posts