Nadziejka Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 serduszka iskiereczki niechaj ktos wyratuje modlimy modlimy z calej duszy ❤ Quote
Jaaga Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Dnia 25.11.2020 o 18:41, Tola napisał: Tolu, może pokazałabyś ją swojej znajomej od owczarków? Sunia cudna. Ludzie płacą naprawdę grube tysiące za czarne szczeniaki z hodowli. Tak piękność szybko znalazłaby dom, jakby ludzie ją zobaczyli. Gdyby nie Baryton i Amely, to zaraz wzięłabym ją do siebie. Quote
Poker Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Czy zauważyłyście , że to już tysięczna strona? Chyba najlepszym życzeniem byłaby informacja , że wątek już nie jest potrzebny. Że schron w Zamościu jest zamknięty, bo nie ma bezdomnych zwierzaków. 2 Quote
Nesiowata Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Chyba najlepszym życzeniem byłaby informacja , że wątek już nie jest potrzebny. Że schron w Zamościu jest zamknięty, bo nie ma bezdomnych zwierzaków. Pomarzyć dobra rzecz... Quote
Tyśka) Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Tymczasem szczeniaczki w schronisku :( ok. 2msc piesek (złamał mi serce, nawet łapki ma tak skarpetkowe jak mój staruszek) ok. 2msc suczka ok. 2msc suczka ok. 2-3msc suczka Quote
Tola Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 12 minut temu, Tyśka) napisał: Tymczasem szczeniaczki w schronisku :( ok. 2msc piesek (złamał mi serce, nawet łapki ma tak skarpetkowe jak mój staruszek) ok. 2msc suczka ok. 2msc suczka ok. 2-3msc suczka I to same suczki :(Zabrałabym do hoteliku do Murki czy szafirki, ale wszystkich nie dam rady:(.No i jak do szafirki, to trzeba byłoby, żeby jeszcze jakieś psiaki jechały. Quote
Tyśka) Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Jest jeden piesek, podesłałam go rodzicom, a suczki koleżance, może zabije im mocniej serce... Boli mnie bezsilność :( Quote
Tola Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 3 godziny temu, Jaaga napisał: Tolu, może pokazałabyś ją swojej znajomej od owczarków? Sunia cudna. Ludzie płacą naprawdę grube tysiące za czarne szczeniaki z hodowli. Tak piękność szybko znalazłaby dom, jakby ludzie ją zobaczyli. Gdyby nie Baryton i Amely, to zaraz wzięłabym ją do siebie. Agnieszka na bieżąco śledzi zamojski wątek. One mają nadal.ppd opieką zamojskiego Freda, a on już chyba bez szansy na dom, bo coraz starszy. Dlatego ostatnio Agnieszka zabrała ze schroniska małą sunię... 1 godzinę temu, Poker napisał: Czy zauważyłyście , że to już tysięczna strona? Chyba najlepszym życzeniem byłaby informacja , że wątek już nie jest potrzebny. Że schron w Zamościu jest zamknięty, bo nie ma bezdomnych zwierzaków. O, faktycznie 1000, dzięki Poker za spostrzegawczość. Życzenie piękne, ale za naszego pokolenia chyba nie do spełnienia:( 18 minut temu, Nesiowata napisał: Pomarzyć dobra rzecz... No tak, zostają marzenia, więc trzeba marzyć, to też buduje... Quote
Jo37 Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 3 godziny temu, Jaaga napisał: Tolu, może pokazałabyś ją swojej znajomej od owczarków? Sunia cudna. Ludzie płacą naprawdę grube tysiące za czarne szczeniaki z hodowli. Tak piękność szybko znalazłaby dom, jakby ludzie ją zobaczyli. Gdyby nie Baryton i Amely, to zaraz wzięłabym ją do siebie. Alaskan malamutte zgodziła się pojechać do schroniska. Jeżeli czarna owczarka będzie jeszcze to zarezerwuje ją dla nas tzn. Grażki123 i mnie). 4 Quote
Jaaga Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 13 minut temu, Jo37 napisał: Alaskan malamutte zgodziła się pojechać do schroniska. Jeżeli czarna owczarka będzie jeszcze to zarezerwuje ją dla nas tzn. Grażki123 i mnie). Super, jest więcej jej zdjeć? Przesłałam ją od razu Marzenie od owczarków i pyta czy jest jakieś inne zdjecie? Jak będą fotki, to dajcie mi znać + nr telefonu, prześlę, to ją pokaże na owczarkach. Quote
Tola Posted November 28, 2020 Author Posted November 28, 2020 3 godziny temu, Poker napisał: Czy zauważyłyście , że to już tysięczna strona? Chyba najlepszym życzeniem byłaby informacja , że wątek już nie jest potrzebny. Że schron w Zamościu jest zamknięty, bo nie ma bezdomnych zwierzaków. Cieszę, się, że jesteśmy tu wszystkie razem przez tak długi czas i że wspólnie udało się uratować bardzo dużo zwierzaków. Zgoda buduje. Dziękuję wszystkim, ktorzy zostawili tutaj swoje serce i ogrom pracy. . 4 Quote
Onaa Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Tyle lat ... Biedne maluszki na dodatek jeszcze tak zimno się zrobiło :(. Quote
Onaa Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Serdecznie zapraszam na wątek https://www.dogomania.com/forum/topic/352789-czarny-krecik-i-starszy-rabarbar-szukają-pomocy-któremu-uda-się-opuścić-schronisko-w-ten-zimny-przedświąteczny-czas/ Quote
Alaskan malamutte Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 5 godzin temu, Jo37 napisał: Alaskan malamutte zgodziła się pojechać do schroniska. Jeżeli czarna owczarka będzie jeszcze to zarezerwuje ją dla nas tzn. Grażki123 i mnie). Postaram się jutro podjechać do schroniska. Będziemy w kontakcie tel 2 Quote
Nadziejka Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Serdecznie ogromnie sciskam za kolejengo biedunia wyrwanego ku zyciu nowemu Quote
b-b Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Gdyby tylko było nas tu więcej to i większej ilości psiaków można by pomóc... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Na prośbę jo37 pojechałam do schroniska.....Zrobiłam zdjęcia.....Jest mi bardzo smutno.... Całkiem niewidomy piesek.... Quote
Alaskan malamutte Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Ta suczka nie widzi na jedno oko....przyjazna, podchodzi do siatki... Quote
Alaskan malamutte Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Sunia troche w typie Hany, tylko w wersji mniejszej... Quote
Alaskan malamutte Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 O tą sunieczkę szczeniorkę ustawiła się kolejka...Ludzie się kłócili ze sobą..nie została wydana nikomu...sunieczka została znaleziona na polach, przyniesiona do schroniska. Quote
Alaskan malamutte Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Młodziutki piesek, niedawno trafił do schroniska. Jeszcze czyściutki...jeszcze wierzy....Byli państwo, ale w rezultacie uznali, że trochę za duży dla nich...To średniak...charakter bardzo przyjazny.. Quote
Recommended Posts