Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Havanka napisał:

Przypuszczam, że takie maluszki w miarę szybko znajdą domy. Zadeklaruję 30 zł przez 3 miesiące. Mam nadzieję, ze w tym czasie sunia znajdzie domek. Pomogę też w ogłoszeniach.

56 minut temu, elik napisał:

Przepraszam bardzo, nie śledziłam wątku, zabrakło czasu, czy jest ktoś, kto zdecydowałby się przygarnąć sunię i szuka wsparcia finansowego? Jeśli tak, to deklaruję 20,00 zł miesięcznie i uwzględnianie w bazarkach.

11 minut temu, elik napisał:

Dorzucę też 20 zetów od "mojej Agnieszki" :) to razem już 7 dyszek.

8 minut temu, magenka1 napisał:

20 zł stałej dla szczeniaczka

To jest już 90 złociszów.

Kto dołoży do szansy na lepsze życie kolejnej szczeniorki ???

Posted
23 minuty temu, Tola napisał:

To mamy już 50 zł ...

Bardzo Elu dziękuję w imieniu dziewczynki:)

Zobaczymy, może ktoś zechce wziąć małą pod swoja opiekę z tymi deklaracjami...

Martuniu czy Fundacja będzie w stanie zakupić dla maluszków puszki Animonda junior?

1 godzinę temu, Havanka napisał:

Przypuszczam, że takie maluszki w miarę szybko znajdą domy. Zadeklaruję 30 zł przez 3 miesiące. Mam nadzieję, ze w tym czasie sunia znajdzie domek. Pomogę też w ogłoszeniach.

1 godzinę temu, elik napisał:

Przepraszam bardzo, nie śledziłam wątku, zabrakło czasu, czy jest ktoś, kto zdecydowałby się przygarnąć sunię i szuka wsparcia finansowego? Jeśli tak, to deklaruję 20,00 zł miesięcznie i uwzględnianie w bazarkach.

17 minut temu, elik napisał:

Dorzucę też 20 zetów od "mojej Agnieszki" :) to razem już 7 dyszek.

13 minut temu, magenka1 napisał:

Dziewczyny jesteście naprawdę bardzo kochana! :) Biję się ciągle z myślami dotyczącymi tej trzeciej suni....Mamy jeszcze w hoteliku Czesterka na utrzymaniu,którego czeka jeszcze kastracja.....Może Anula mnie nie zabije za tą decyzję ale inaczej nie mogę i zabieramy trzy czarne siostrzyczki.Warunkiem jednak jest zakup karmy.Hanię zapytałam i myślę,że się zgodzi :) Może jeszcze się ktoś ulituje i coś zadeklaruje...?

• Like 1
Posted
6 minut temu, Bogusik napisał:

.Może Anula mnie nie zabije za tą decyzję ale inaczej nie mogę i zabieramy trzy czarne siostrzyczki.Warunkiem jednak jest zakup karmy.Hanię zapytałam i myślę,że się zgodzi :) Może jeszcze się ktoś ulituje i coś zadeklaruje...?

1945630223_buziaczki4.gif.b8bf570cfc9b93b2655cf133d1012772.gif  brawo.jpg.2f3800ce8b994eaf796f6296f0dedc06.jpg   1482787498_ok3.jpg.f86e3bcfa38200cd7580d6453886f50e.jpg

Posted
41 minut temu, magenka1 napisał:

Pięknie dziękuję w imieniu szczeniaczki:)

dziekuje-ruchomy-obrazek-0035
28 minut temu, Bogusik napisał:

Martuniu czy Fundacja będzie w stanie zakupić dla maluszków puszki Animonda junior?

Dziewczyny jesteście naprawdę bardzo kochana! :) Biję się ciągle z myślami dotyczącymi tej trzeciej suni....Mamy jeszcze w hoteliku Czesterka na utrzymaniu,którego czeka jeszcze kastracja.....Może Anula mnie nie zabije za tą decyzję ale inaczej nie mogę i zabieramy trzy czarne siostrzyczki.Warunkiem jednak jest zakup karmy.Hanię zapytałam i myślę,że się zgodzi :) Może jeszcze się ktoś ulituje i coś zadeklaruje...?

Bogusiu - tak jak zawsze - szafirka zamówi, a my pokryjemy koszt:)

Posted
24 minuty temu, Bogusik napisał:

taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0062

Anula, Bogusik  - pięknie dziękuję za te 3 psie życiakwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0069

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:
taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0062

Anula, Bogusik  - pięknie dziękuję za te 3 psie życiakwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0069

Tolu, możesz pokazać tu zdjęcia tych 3 suniek ?

Posted
8 minut temu, elik napisał:

Tolu, możesz pokazać tu zdjęcia tych 3 suniek ?

Elu - na razie tylko to ze schroniska

Dzisiaj zabralismy też tą puchata po lewej, jasną...

Wszystkie są teraz u DT Karmelki...

eba1d34b1ac05693med.jpg

Posted

Wydawało mi się, że ktoś wspominał o tej wystawiającej główkę z budy, ale każda z nich zasługuje na dom więc nie ważne która, ważne żeby jak najwięcej.

Posted
1 godzinę temu, elik napisał:

Wydawało mi się, że ktoś wspominał o tej wystawiającej główkę z budy, ale każda z nich zasługuje na dom więc nie ważne która, ważne żeby jak najwięcej.

To ja Elu. Dopiero zobaczyłam zdjęcie i to maleństwo w budzie. Bardzo mi jej żal. Środek zimy, a ona taka drobinka w schroniskowej budzie. 

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

To tutaj jest to maleństwo...

010e49bff86a2f88gen.jpg

Ta większa sunia nad nią też ma słodką buzię. Jest spora, to ma jeszcze gorzej. Pewnie w przypadku adopcji ze schroniska trafi na łańcuch czy do kojca :(

Posted
47 minut temu, Bogusik napisał:

Ano chyba zabije bo 900zł za opłacenie hoteliku to nie wiem skąd weźmiemy.Ja deklaruję po 20zł dla każdego maluszka + uzyskane w tej chwili deklaracje to i tak kropla w morzu.

Posted
5 minut temu, Jaaga napisał:

To ja Elu. Dopiero zobaczyłam zdjęcie i to maleństwo w budzie. Bardzo mi jej żal. Środek zimy, a ona taka drobinka w schroniskowej budzie. 

Tak :( Też zwróciła moją uwagę, ale niestety nie mogę teraz zaproponować pełnej opieki :(

Posted
4 minuty temu, Anula napisał:

Ano chyba zabije bo 900zł za opłacenie hoteliku to nie wiem skąd weźmiemy.Ja deklaruję po 20zł dla każdego maluszka + uzyskane w tej chwili deklaracje to i tak kropla w morzu.

To nie ma zniżki, jak jest karma?

Posted
5 minut temu, Jaaga napisał:

Ta większa sunia nad nią też ma słodką buzię. Jest spora, to ma jeszcze gorzej. Pewnie w przypadku adopcji ze schroniska trafi na łańcuch czy do kojca :(

4 minuty temu, elik napisał:

Tak :( Też zwróciła moją uwagę, ale niestety nie mogę teraz zaproponować pełnej opieki :(

Albo zostanie w schronie na wiele lat...

Tak, jest teraz najstarsza wsród szczeniaków...

Posted
1 minutę temu, Anula napisał:

Czasami jednak lepiej,że daleko mieszkam....:D Siostrzyczko najwyżej z torbami pójdziemy i więcej już nie pomożemy żadnemu psiakowi ale te trzy uratujemy! :) Ja też po 20zł na każdą czarną kruszynkę :)

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Nie wiedziałam...

Na każdym założonym wątku w temacie piszę jaki jest koszt hoteliku aby wszyscy byli poinformowani,że nasze psy nie są w BDT.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

Albo zostanie w schronie na wiele lat...

Tak, jest teraz najstarsza wsród szczeniaków...

Tak, w większych miastach maluchy mają większą szansę. Tam pewnie tylko te dwie opcje. Jesli przeżyje, bo przecież nie zostaną zaszczepione na parwo i nosówkę. 

Posted
Dnia 2.02.2019 o 16:41, Tyś(ka) napisał:

Tolu, mogę wstawić post na grupie transportowej na Facebook'u, ale potrzebuję zdjęcia Alutki, informacji czy będzie w transporterku i namiarów - na Ciebie, tak?

Dnia 3.02.2019 o 20:52, Tola napisał:

Nie, dziękuję; odezwała się dzisiaj do nas p. Agata, córka pani z Tomaszowa, z którą współpracujemy od wielu lat - wraca jutro do Krakowa i moze zabrać Alutkę.

Na razie kombinujemy, bo kotkę trzeba dostaczyć raniutko do Tomaszowa...

Tranpsort już niepotrzebny, dzisiaj TZ zawiózł raniutko Alutkę do Tomaszowa, a stamtąd z p. Agatą i jej rodziną pojechała do Krakowa:)

P. Agato - bardzo dziękujemy:)

Mam już info, że Alutka u siebie:)

Pani czekała długo, bałam się, ze zrezygnuje, ale usłyszałam, ze pani czekała nie na kota, tylko na Alutkę:)

a540354321349dfdmed.jpg

• Like 2