Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniałe informacje i zdjęcia, bardzo się cieszę szczęściem suczek.🥰

Mnie też żal maluszków, które tam zostały, jestem w kontakcie z p. Anią, na razie nie da się zabrać pozostałych maluchów, pani unika kontaktu. 

Posted
Dnia 28.08.2024 o 17:40, Tola napisał:

Bardzo prosilabym o olx na Katowice dla Jaskierka (ma na Warszawę i Kraków). 

jaskier1.thumb.jpg.7ce50387b1897436b161f4e73ce78793.jpg

Ogłoszenie na razie niepotrzebne, Jaskierek jest zarezerwowany i prawdopodobnie po 12. 09. zamieszka w Krakowie🙂 Terra - pięknie dziękuję za olx, to kolejny fajny domek z Twojego ogłoszenia💓

• Like 1
Posted
Dnia 31.08.2024 o 13:15, Isiak napisał:

Dostałam filmik z Sają, ale nie wiem, jak go wkleić. 

Też mam ten filmik, postaram się go wieczorem wstawić.

• Like 1
Posted

Dzisiaj do hoteliku do Murki jadą dwa kociaki zabrane z Klemensowa - Hipolit i Jemiołka, zwana też Mia -  ponad dwa tyg. spędziły w lecznicy w Zamościu, bardzo dziękuję p. Ani za opiekę🧡 

Te zdjęcia zostały zrobione w dniu wyłapania kociaków. 

FB_IMG_1725271841636.jpg

FB_IMG_1725271847218.jpg

Posted

Rozliczenie kotków za sierpień:

Anielka

-372 zł hotelowanie 1-31.08

Aksamitka

-372 zł hotelowanie 1-31.08 

-10 zł przejazd do lecznicy na szczepienie

Mafinka

-132 zł hotelowanie 1-11.08

Szafirka

-300 zł hotelowanie 1-25.08

Daktyl

-180 zł hotelowanie 1-15.08

Lidka

-264 zł hotelowanie 4-25.08

-5 zł drugie odrobaczenie

Jaskier

-240 zł hotelowanie 12-31.08

Razem -1895 zł

Posted
Dnia 6.09.2024 o 20:12, Tola napisał:

Dziękuję Murko za piękne zdjęcia, postaram się w niedzielę zrobić pierwsze ogłoszenia i jak zwykle będę prosić o pomoc.

Na TYM kocyku domki murowane! 🙂

• Like 1
Posted

Pamiętam Miłeczkę. Była cudowną sunią. Tak mi przykro, że już jej nie ma. Dobrze, że poznała co to dobry i kochający dom, że ostatnie lata miała normalne - takie, jakie powinny być. Śpij spokojnie Maleńka. Żegnaj Miłeczko. 🩶

Posted

Ten czas musiał kiedyś nadejść, ale mimo wszystko smutno... to była wyjątkowa sunia. Tyle przeszła, tyle straconych lat w schronisku, pogryzienie, upodlenie, a mimo wszystko pozostała w niej radość życia, łagodność i ufność.

Pozostaje się cieszyć, że choć przez te ostatnie lata miała prawdziwy dom.

• Like 3
Posted

Keyuta ma od oddania leki po swoim piesiu, może komuś przydadzą się?

Neurontin  100 mg (Gabapentinum) kapsułki twarde, ilość prawie 200 kapsułek, ważne do stycznia 2026 roku. Renal Dog 50 kapsułek, ważne do kwietnia 2025 roku. Rheumocam 2,5 mg, 7 tabletek, ważne do marca 2028 roku. Isaderm 5mg/g+1mg/g, żel dla psów, otworzony 23 sierpnia 2024 , termin używania to 6 tygodni od otwarcia więc może jeszcze się komuś przyda, termin ważności czerwiec 2026. Essentiale forte 300 mg, 50 kapsułek, termin ważności lipiec 2025 roku.

Posted

🙏🙏Po raz kolejny bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu kolejnych kociaków u Murki
😔

Zdjęcia są na str. 1403, można je wykorzystać, bo ja u siebie wszystkie przycięłam. Wszystkie koty korzystają z kuwety, mają książeczki zdrowia, wykonane testy FIV/FeLV, są kotami niewychodzącymi.

To są moje ogłoszenia:

Jemiołka - Warszawa https://www.olx.pl/d/oferta/malutka-delikatna-jemiolka-do-adopcji-CID103-ID11T1EP.html?bs=olx_pro_listing

Hipolit - Warszawa https://www.olx.pl/d/oferta/mruczacy-slodziak-hipolit-do-adopcji-CID103-ID11T0Dl.html?bs=olx_pro_listing

Bardzo proszę o ogłoszenia na Kraków i Katowice.