jola&tina Posted March 26 Author Posted March 26 Dnia 26.03.2025 o 19:29, Polek napisał: To ja jeszcze raz! 🙂❤️ 🙂 1 Quote
jola&tina Posted March 26 Author Posted March 26 Na koncie jest wpłata od mila-ada Negra&Anna brunka Dziękuję bardzo ❤️ Quote
jola&tina Posted March 26 Author Posted March 26 Wysłałam dzisiaj przesyłkę do mila-ada. Wszystkie przesyłki wysłane lub uzgodniony późniejszy termin wysyłki. Quote
jola&tina Posted March 27 Author Posted March 27 Dnia 26.03.2025 o 20:54, Koki-99 napisał: Do mnie dotarła. Dzięki 😉 Dnia 27.03.2025 o 16:31, Negra & Anna napisał: Przesyłka dotarła, dziękuję bardzo 🙂 Dziękuję za wiadomość. Pozdrawiam 🙂 Quote
jola&tina Posted March 27 Author Posted March 27 Na koncie jest wpłata od sunnynight - dziękuję bardzo ❤️ Quote
jola&tina Posted March 27 Author Posted March 27 Dochód z bazarku wynosi 711 zł. Kwotę tę przelałam dla kotków na konto guccio. Wszystkim dziękuję bardzo za pomoc dla kociaków. 2 Quote
kasiasekret Posted March 31 Posted March 31 Melduję posłusznie, iż przesyłkę dziś odebrałam: książkę wraz z bransoletką. Dziekuję🙂 1 Quote
Recommended Posts