jola&tina Posted March 6 Author Posted March 6 91 .Bransoletka regulowana. Duże kamyki to czarny onyks CW 7 zł mariusz pp za CW 92. Osłonki na żywność na gumce 20 sztuk CW 3 zł Jota67 za CW 93. Wiosenny płaszczyk/kurtka Nowa z metką 80% poliester, 20% wiskoza Z podszewką Pod pachami 2 x 53 cm W biodrach 2 x 56 cm Długość 85 cm CW 18 zł 94. Gabriel Garcia Marquez - Sto lat samotności CW 10 zł Cegiełki 1 cegiełka = 1 zł Besia11 20 cegiełek wpłacone Patrycja96 15 cegiełek wpłacone MikAga 30 cegiełek wpłacone Karen116 150 cegiełek wpłacone koja 30 cegiełek wpłacone Maria1957 10 cegiełek wpłacone Aska7 30 cegiełek wpłacone Radek 10 cegiełek wpłacone Razem cegiełki 295 zł Zapraszamy ❤️ Quote
guccio Posted March 6 Posted March 6 Przybywam😊A ósemka kociarni chórem miauczy w podzięce♥️😺♥️😺♥️ Quote
jola&tina Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 16:54, guccio napisał: Przybywam😊A ósemka kociarni chórem miauczy w podzięce♥️😺♥️😺♥️ Jesteś szybka jak wiosenny wiatr 🙂 Miauczenie słyszę !!!!! Quote
guccio Posted March 6 Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 19:47, mariusz pp napisał: Wpadam na kolację 🙂 To zadanie dla Joli🙂Może i ja przy okazji się złapię? Właśnie siedzę i myślę co by tu zjeść 🙂 1 Quote
mariusz pp Posted March 6 Posted March 6 O czym jest ksiązka" Okrężną drogą" ? Nie ma jej na Lubimy czytać Quote
mariusz pp Posted March 6 Posted March 6 Proszę sloneczniki nr 5,bransoletkę nr 10,róze nr 32, bransoletki nr 73 1 Quote
guccio Posted March 6 Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 19:52, mariusz pp napisał: O czym jest ksiązka" Okrężną drogą" ? Nie ma jej na Lubimy czytać Jakaś mocno droga na aukcjach jest Quote
mariusz pp Posted March 6 Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 20:01, guccio napisał: Jakaś mocno droga na aukcjach jest To może lepiej wystawić gdzie indziej ? A o czym jest bo nie mogę nigdzie odszukać opisu Quote
guccio Posted March 6 Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 20:05, mariusz pp napisał: To może lepiej wystawić gdzie indziej ? A o czym jest bo nie mogę nigdzie odszukać opisu To znalazłam jak wpisałam"książka Okrężną droga" w google 1 Quote
jola&tina Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 19:52, mariusz pp napisał: O czym jest ksiązka" Okrężną drogą" ? Nie ma jej na Lubimy czytać Dnia 6.03.2025 o 20:05, mariusz pp napisał: To może lepiej wystawić gdzie indziej ? A o czym jest bo nie mogę nigdzie odszukać opisu Właśnie problem w tym, że ja też nie mogłam znaleźć żadnych wiadomości ani o książce, ani o autorze. Umieściłam ją na fb w grupie Antykwariat Bibliopola z prośbą o opinie/wiadomości na temat i nic, nikt się nie odezwał. Myślę, że jest powieść autobiograficzna o tym, jak autor dotarł okrężną drogą do USA, bo znalazłam wiadomość, że obydwoje z żoną tam żyli i zmarli. Quote
mariusz pp Posted March 6 Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 20:30, jola&tina napisał: Właśnie problem w tym, że ja też nie mogłam znaleźć żadnych wiadomości ani o książce, ani o autorze. Umieściłam ją na fb w grupie Antykwariat Bibliopola z prośbą o opinie/wiadomości na temat i nic, nikt się nie odezwał. Myślę, że jest powieść autobiograficzna o tym, jak autor dotarł okrężną drogą do USA, bo znalazłam wiadomość, że obydwoje z żoną tam żyli i zmarli. To tym bardziej warto wystawić na grupach ksiązkowych za wyższą cenę , tak myślę. Quote
jola&tina Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 20:16, guccio napisał: To znalazłam jak wpisałam"książka Okrężną droga" w google To już teraz nic nie rozumiem 😞 Quote
jola&tina Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 20:58, mariusz pp napisał: To tym bardziej warto wystawić na grupach ksiązkowych za wyższą cenę , tak myślę. Mnie zastanawia cisza nad tą książką. Wydana nakładem autora, bardzo porządnie i potem cisza. Może jest kiepsko napisana, nic nie wiem o autorze a przecież nie każdy musi mieć talent literacki. Niech zastanie tutaj, koty mi to wybaczą 🙂 Quote
guccio Posted March 6 Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 20:59, jola&tina napisał: To już teraz nic nie rozumiem 😞 To nie musi być o tej książce... Zerknij z początku,w środku,pod koniec - może to coś wyjaśni 😊 Quote
jola&tina Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 21:04, guccio napisał: To nie musi być o tej książce... Zerknij z początku,w środku,pod koniec - może to coś wyjaśni 😊 Powieść, nawet to gładko się czyta 🙂 ale czy ciekawa to nie wiem, musiałabym więcej przeczytać a ja nie umiem czytać 😞 Quote
jola&tina Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 20:01, guccio napisał: Jakaś mocno droga na aukcjach jest Na jednej ją widziałam, ale była z dedykacją autora, więc to pewnie cena za autograf 🙂 Quote
guccio Posted March 6 Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 21:08, jola&tina napisał: Powieść, nawet to gładko się czyta 🙂 ale czy ciekawa to nie wiem, musiałabym więcej przeczytać a ja nie umiem czytać 😞 Rozśmieszyć nas chcesz? 1 Quote
jola&tina Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 19:59, mariusz pp napisał: Proszę sloneczniki nr 5,bransoletkę nr 10,róze nr 32, bransoletki nr 73 Dnia 6.03.2025 o 21:09, Koki-99 napisał: Komin nr 22 poproszę. Dziękuję bardzo, już się zabieram do zapisywania. Quote
jola&tina Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 21:09, Koki-99 napisał: Komin nr 22 poproszę. I kwiatki nr 1. Cw. Dziękuję, kwiatki też zapisane 🙂 Quote
mariusz pp Posted March 6 Posted March 6 Mam prośbę o zdjęcie pierwszej strony bo zaintrygowała mnie ta ksiązka , to znaczy jak się zaczyna Quote
mariusz pp Posted March 6 Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 21:08, jola&tina napisał: Powieść, nawet to gładko się czyta 🙂 ale czy ciekawa to nie wiem, musiałabym więcej przeczytać a ja nie umiem czytać 😞 Ja też nie 🙂 1 Quote
Recommended Posts