ALBI Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Swoje stadko karmię karmą Husse, jestem bardzo zadowolona. Dostawa bezpłatna pod drzwi, próbki karm u dystrybutorów. Ceny też niczego sobie na tak dobrą karmę:p Przerobiłam wiele markowych karm i oddałam je do schroniska lub do sąsiadów:roll:. Husse to pierwsza karma, którą wcinają ze smakiem. Czy ktoś jeszcze zna tą karmę? Nic tu o niej nie znalazłam:shake: Quote
Baski_Kropka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f472/karma-husse-111802/[/url] :) Quote
Bardotka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ja probowalam moje stadko na Husse wrzucic ale sie nie daly :( zupelnie nie chca jesc tej karmy :placz: Szkoda bo karma w sumie fajna i ceonowo super :angryy: Quote
kina Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ja karmie swoje pieski husse od trzech miesięcy, mam pięc yorków i dwa jack russel teriery, jedzą jak oszalałe. Widzę pozytywną róznice w wyglądzie sierści i konsystencja ich odchodów również się poprawiła. Wygoda, podwożą pod dzwi i jest konkurencyjna w stosunku do innych markowych karm. Quote
KAZAN Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Skusiłam się na karmę Husse zarówno dla pieska jak i kota,ze względu na brak konserwantów, pies je karmę z łaski, kot musi mieć wymieszaną z inna karmą chyba wrócę do poprzednio stosownej. bardzo miły kontakt z dostawcą. Zamawiałam karmę chyba trzykrotnie, chyba nie służy moim zwierzaczkom. Dlaczego nie ma reklamy tej karmy? :roll: Quote
anulajc Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja też się przerzuciłam na ta karme, moje psy zadowolone, wcinają ze smakiem.Rozmawiałam z ich przedstawicielem i sie dowiedziałam, że firma w Polsce jest od niedawna i dopiero szukają dystrybutorów. I na razie reklamuja sie w swoich regionach. Quote
Magda1234 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 My też przeszliśmy z hillsa na husse i jesteśmy bardzo zadowoleni ;) Quote
Eska Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 My również przeszliśmy na Husse, moja suka je tą karmę, ale słyszałam że zdarzało się nie przybieranie na wadze (chudnięcie) i znam przypadek jednego strutego psa tą karmą. Czy ma ktoś złe doświadczenia z tą karmą? Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 ja karmie 2 swoje psy ta karma od ok 3miesiecy i nie narzekam, wrecz przeciwnie siersc wyraznie sie poprawiła, pies po kastracji (dostaje mniejsza dawke niz powinien)- nic sie nie dzieje waga w normie. suka husky mieszkajaca w kojcu- troszke przytyla (ale podejrzewam ze to moze byc tez ze wzgledu na zime ) tylko zle wybralam bo wzielam 2 worki activ- do nie dawna biegały w agility, suka obecnie ciagnie troszke sanki, ale kolejny worek bedzie zwykły. A no i plus ogromny za to ze jest wilgotna i nie wietrzeje- pies niejadek wcina ja cały czas i nie protestuje Quote
holly101 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Zastanawiam się nczy nie przejść na tę karmę z Orijena. Mam 9 miesięcznego wykastrowanego psa i 5-letnią suczkę o średniej aktywności. Myślicie, że to dobry pomysł? Quote
Patsi Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Gdyby ktoś chciał to sprzedam 6,5kg karmy Valp Maxi - dla szczeniąt ras dużych. Cena:55zł +koszt wysyłki. Karma jest super ale okazuje się, że mojemu Cerberkowi nie służy kurczak :cry: Ewentualnie zamienię na jakąś kocią karmę albo karmę bez kury. Quote
diabelkowa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 a co lepsze husse czy acana ? mam acane ligh&fit teraz dostalam probki lighta, prima plus i jagnieciny z ryzem sklad tgo ligta niezly nawet jest Quote
elki7 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja uwazam,ze jedna i druga sa dobre.Moj pies wychowal sie na Acanie. Od 9 m-cy jedza Husse ( bo mam jeszcze sunie)a wcinaja ,az im sie usiska trzesa Quote
Ppx Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Przyszła. :) Do niej dali jeszcze reklamówkę, książeczkę, ulotkę, kalendarzyk i miarkę. ;) [IMG]http://i49.tinypic.com/o9h3l0.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/21cw4tj.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/2rm71c7.jpg[/IMG] Quote
Boogie Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Też właśnie całą rodzinką przestawilismy psy na Husse. Moja Onka i brata Labka dostają od tygodnia Prima Plus. O efektach będę informował. Labek brata od razu wsuwał, ale to jest odkurzacz także gdyby mu ziemniaki do miski wrzucić tez by nie pogardził ;) Onka podeszła z pewną nieśmiałością, ale teraz je już ładnie. Rewelacji żołądkowych nie było. Quote
damjag Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 My także karmimy nasze akity husse od ponad roku. Dodam, że jest to jedyna karma gotowa, którą jedzą. Dotychczas zmuszeni byliśmy gotować. Polecam wszystkim. Dodatek alg morskich jest szczególnie ważny w diecie akit. Husse ma duży wybór karm. Dodatkowo daję także pasztety i garmety tak dla urozmaicenia. Quote
Magda1234 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 My od czerwca 2009 karmimy husse, i jesteśmy strasznie zadowoleni najpierw zaczeliśmy od segmętu premium -light żeby nasz BA schódł i pomogło potem karmiliśmy primą plus, później była jagnięcina z ryżem i obecnie koleny worek łososia z ryzem na łososiu się zatrzymaliśmy sunia wygląda rewelacyjnie, jak mieliśmy miot to karmiliśmy valpem lamm&ris i szczeniak którego sobie zostawiliśmy jest dalej na tej karmie-kupki są wporządku, bąki sporadyczne a psy bardzo chętnie wcinają ;) Quote
andromeda Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Ja od kilku dni karmie Husse z jagnięciną mojego wrażliwca i jak na razie co zaobserwowałam, to brak biegunek itp rewelacji przy przestawianiu- kupska mikro :) i jeżeli dobrze widzie to zaczerwienienie pyska zaczyna znikać. Liczę że ta karma się sprawdzi. wcześniej jadł Royal Canin dla alergików . I duzy plus dla dystrybutora byłam mile zaskoczona. Karma zamowiona o godz 15 a dwie godz pozniej była u mnie w domu! [/FONT][/COLOR] Quote
Magdalena Kostecka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 od szczeniaka moja wyzlica wcina husse i polecam wszystkim ,karma bez konserwantow,dostawa do domu porady wszelkiego rodzaju nawet koty a mam trzy jedza i ogladaja sie czy dam wiecej Quote
ania90 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ja dostalam tylko probke i psiak zjadl ale wacham sie przy zakupie calego opakowania bo co zrobie jak nie bedzie chcial jesc? albo jak stan zdrowia sie pogorszy po niej? Quote
Boogie Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Z takim podejściem żadnej karmy nie kupisz. Skąd takie obawy? Quote
ania90 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Boogie']Z takim podejściem żadnej karmy nie kupisz. Skąd takie obawy?[/QUOTE] poniewaz on ma problem z zoladkiem i jeszcze alergie pozatym kupowalam do nie dawna worek karmy np 1,5 kg albo 2 kg i albo nie chcial jej jesc albo po niektorych wymiotowal Quote
Husse Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='ania90']poniewaz on ma problem z zoladkiem i jeszcze alergie pozatym kupowalam do nie dawna worek karmy np 1,5 kg albo 2 kg i albo nie chcial jej jesc albo po niektorych wymiotowal[/QUOTE] Możesz napisać coś więcej: jaki to pies, w jakim wieku, na co ma alergię, na jakie karmy reagował w ten sposób, co w tej chwili je? Quote
ania90 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 jest to York w maju skaczy 2 lata wymiotowal po: wszystkie wersje koebersa purina dla psow doroslych acane dostal total zatwardzenie i wyladowal u weta po zastrzyki nie chcial jesc: animal eco bosch proffilum orijen husse po nim bylo ok i jadl no i zastanawiam sie nad kupnem worka tylko obawiam sie tego ze bedzie jadl np pare dni a potem worek mi zostanie z tych firm dostalam probki a byly jeszcze karmy co kupilam w zoologu na wage np 0.5kg i jadl 2-5dni a potem karma stala i tydzien i nie ruszyl tego i juz zwatpilam z tym nie jadkiem aktualnie jest na royal canin demakomfort byl wczesniej na wszystkich wersjach rc ale po nim dostal plamy na brzuchu i ciagle sie drapal weretynarz zalecil demakomfort swedzenie troche ustapilo i plamki znikly no ale do karmy jakos nie jestm przekonana Quote
Husse Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='ania90'] byly jeszcze karmy co kupilam w zoologu na wage np 0.5kg i jadl 2-5dni a potem karma stala i tydzien i nie ruszyl tego i juz zwatpilam z tym nie jadkiem[/QUOTE] Jeśli chodzi o kupowanie karmy na wagę to warto dwa razy się nad tym zastanowić - w praktyce nigdy nie wiadomo jaka karma jest rzeczywiście w środku otwartego worka, jaką ma datę ważności, ile czasu karma stoi otwarta w sklepie, etc. Czy psiak rzeczywiście nie jadł nic przez tydzień? Może jest czymś dokarmiany? Jakieś smakołyki, resztki z obiadu? Czy wiadomo konkretnie na co pies ma alergię? Quote
Recommended Posts