Jump to content
Dogomania

Dwie maleńkie sunie zabierane z okropnych warunków czekają na nowe życie i nowe imiona (jeśli w ogóle jakieś miały). Nie zawiedźmy ich. Zapraszam serdecznie! Do 25 lutego - jest INKA i ADA!! :)

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.02.2025 o 21:59, inka33 napisał:

Jak na każde?

Nie zrozumiałam i nie mogłam już nic uczynić przez to... :((((

No masz. Niezrozumienie zdecydowanie nie pomaga

Posted
Dnia 25.02.2025 o 22:05, Alaskan malamutte napisał:

No to każda sunieczka ma swoją mamę chrzestną ❤️❤️

W dodatku jedną i tą samą, jak rozumiem 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 25.02.2025 o 22:03, inka33 napisał:

Wykosiłaś inkę Inką... 🤣 

To jest piękne 😀

Dnia 25.02.2025 o 22:04, limonka80 napisał:

Hmm.. czyli obie wygrałyśmy 🙂 

Najbardziej wygrały sunie ❤️ 

Bardzo dziękujemy za wspaniały bazarek ❤️

• agat21 changed the title to Dwie maleńkie sunie zabierane z okropnych warunków czekają na nowe życie i nowe imiona (jeśli w ogóle jakieś miały). Nie zawiedźmy ich. Zapraszam serdecznie! Do 25 lutego - jest INKA i ADA!! :)
Posted

Agatko, my zAlaskan zostawimy nasze wpłaty już na koncie. Będą czekały na pozostałą kasę i wpiszemy na watkach suniek. Tym razem wielka prośba o przesłanie kasy na dwa konta. Sunia A do mnie, sunia B do Alaskan. 
Bardzo dziękujemy za kolejny wspaniały bazarek ❤️

Posted
Dnia 25.02.2025 o 22:04, inka33 napisał:

Gdzie trza bulić? 😉

Dnia 25.02.2025 o 22:08, agat21 napisał:

Uprzejmości co niemiara się pojawiło 😄 

Konto znacie, jutro podsumuję głosy. Kto nie zna łapka w górę - prześlę.

Łapka w górę była powyżej ;))

Posted
Dnia 25.02.2025 o 22:07, Ewa Marta napisał:

To jest piękne 😀

Najbardziej wygrały sunie ❤️ 

Bardzo dziękujemy za wspaniały bazarek ❤️

Zabawne jest to, że szukając imienia dla B ważącej 5kg, jak piszecie, polazłam sprawdzać jak jest 5 w różnych językach
 i okazało się, że w kilku pięć to lima, więc początkowo miałam zamiar dać na nią propozycję Limka. Jak bym się tylko przy B uparła, to może A by była Inką, a B Limką z odwrotnymi mamami chrzestnymi, hihi... ;))

https://translated-into.com/pl/five

• Like 1
Posted
Dnia 26.02.2025 o 08:32, inka33 napisał:

Zabawne jest to, że szukając imienia dla B ważącej 5kg, jak piszecie, polazłam sprawdzać jak jest 5 w różnych językach
 i okazało się, że w kilku pięć to lima, więc początkowo miałam zamiar dać na nią propozycję Limka. Jak bym się tylko przy B uparła, to może A by była Inką, a B Limką z odwrotnymi mamami chrzestnymi, hihi... ;))

https://translated-into.com/pl/five

Ale nawet jak nie jesteś Mamą, to życzliwa dusza zawsze się suniom przyda:) Wpadaj na ich wątki Kochana:) Wątek Milo jeszcze bez zmiany tytułu, ale to tam będzie rezydowala Ada:) Na drugim wątku rozgości się Inka.

Posted
Dnia 26.02.2025 o 10:55, Ewa Marta napisał:

Ale nawet jak nie jesteś Mamą, to życzliwa dusza zawsze się suniom przyda:) Wpadaj na ich wątki Kochana:) Wątek Milo jeszcze bez zmiany tytułu, ale to tam będzie rezydowala Ada:) Na drugim wątku rozgości się Inka.

(...)

Ewcia, mówię tylko, że jakbym się na Limkę zdecydowała, to by było śmiesznie. :))
Nie wiem, co by Limonka na to, hihi... ;))

Gratuluję podwójnej mamie 🙂 i jak zajrzę na dogo, to i do suniek postaram się wpaść.
Pozdrowionka! 😘

• Like 1
Posted
Dnia 27.02.2025 o 19:57, inka33 napisał:

Ewcia, mówię tylko, że jakbym się na Limkę zdecydowała, to by było śmiesznie. :))
Nie wiem, co by Limonka na to, hihi... ;))

Gratuluję podwójnej mamie 🙂 i jak zajrzę na dogo, to i do suniek postaram się wpaść.
Pozdrowionka! 😘

To byłby numer 😀 b

Byłaby Inka i Limonka 🤪

Posted

Tym oto sposobem suńki zebrały po 361 zł każda. 

Przelewam należności na konto Ewy Marty i Alaskan, proszę o potwierdzenie jak dotrą 🙂

Posted
Dnia 3.03.2025 o 13:25, agat21 napisał:

Tym oto sposobem suńki zebrały po 361 zł każda. 

Przelewam należności na konto Ewy Marty i Alaskan, proszę o potwierdzenie jak dotrą 🙂

Agatko, pięknie dziękujemy!!! Piękny wynik, za który dziękujemy z całego serca wszystkim licytującym ❤️