Alaskan malamutte Posted February 25 Posted February 25 No to każda sunieczka ma swoją mamę chrzestną ❤️❤️ Quote
inka33 Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 22:04, limonka80 napisał: Hmm.. czyli obie wygrałyśmy 🙂 Nie, bo chciałam Inkę skosić Pyzą, hihi ;)) Quote
agat21 Posted February 25 Author Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 21:59, inka33 napisał: Jak na każde? Nie zrozumiałam i nie mogłam już nic uczynić przez to... :(((( No masz. Niezrozumienie zdecydowanie nie pomaga Quote
inka33 Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 22:05, Alaskan malamutte napisał: No to każda sunieczka ma swoją mamę chrzestną ❤️❤️ W dodatku jedną i tą samą, jak rozumiem 🙂 1 Quote
limonka80 Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 22:01, Ewa Marta napisał: No i zaorane 😀 limonka ponownie mamą chrzestną. Tak ... Duma mnie rozpiera, że mam takie cudne córki 🙂 4 Quote
Ewa Marta Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 22:03, inka33 napisał: Wykosiłaś inkę Inką... 🤣 To jest piękne 😀 Dnia 25.02.2025 o 22:04, limonka80 napisał: Hmm.. czyli obie wygrałyśmy 🙂 Najbardziej wygrały sunie ❤️ Bardzo dziękujemy za wspaniały bazarek ❤️ Quote
agat21 Posted February 25 Author Posted February 25 Uprzejmości co niemiara się pojawiło 😄 Konto znacie, jutro podsumuję głosy. Kto nie zna łapka w górę - prześlę. Quote
agat21 Posted February 25 Author Posted February 25 GRATULACJE dla Matki- tylko - jednej - chrzestnej 😁 Quote
inka33 Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 22:08, agat21 napisał: GRATULACJE dla Matki- tylko - jednej - chrzestnej 😁 https://www.youtube.com/watch?v=0D8TxJzkW-s Quote
limonka80 Posted February 25 Posted February 25 Dnia 25.02.2025 o 22:08, agat21 napisał: GRATULACJE dla Matki- tylko - jednej - chrzestnej 😁 Razem z córkami bardzo dziękujemy 😁 1 Quote
Ewa Marta Posted February 25 Posted February 25 Agatko, my zAlaskan zostawimy nasze wpłaty już na koncie. Będą czekały na pozostałą kasę i wpiszemy na watkach suniek. Tym razem wielka prośba o przesłanie kasy na dwa konta. Sunia A do mnie, sunia B do Alaskan. Bardzo dziękujemy za kolejny wspaniały bazarek ❤️ Quote
inka33 Posted February 26 Posted February 26 Dnia 25.02.2025 o 22:04, inka33 napisał: Gdzie trza bulić? 😉 Dnia 25.02.2025 o 22:08, agat21 napisał: Uprzejmości co niemiara się pojawiło 😄 Konto znacie, jutro podsumuję głosy. Kto nie zna łapka w górę - prześlę. Łapka w górę była powyżej ;)) Quote
inka33 Posted February 26 Posted February 26 Dnia 25.02.2025 o 22:07, Ewa Marta napisał: To jest piękne 😀 Najbardziej wygrały sunie ❤️ Bardzo dziękujemy za wspaniały bazarek ❤️ Zabawne jest to, że szukając imienia dla B ważącej 5kg, jak piszecie, polazłam sprawdzać jak jest 5 w różnych językach i okazało się, że w kilku pięć to lima, więc początkowo miałam zamiar dać na nią propozycję Limka. Jak bym się tylko przy B uparła, to może A by była Inką, a B Limką z odwrotnymi mamami chrzestnymi, hihi... ;)) https://translated-into.com/pl/five 1 Quote
Ewa Marta Posted February 26 Posted February 26 Dnia 26.02.2025 o 08:32, inka33 napisał: Zabawne jest to, że szukając imienia dla B ważącej 5kg, jak piszecie, polazłam sprawdzać jak jest 5 w różnych językach i okazało się, że w kilku pięć to lima, więc początkowo miałam zamiar dać na nią propozycję Limka. Jak bym się tylko przy B uparła, to może A by była Inką, a B Limką z odwrotnymi mamami chrzestnymi, hihi... ;)) https://translated-into.com/pl/five Ale nawet jak nie jesteś Mamą, to życzliwa dusza zawsze się suniom przyda:) Wpadaj na ich wątki Kochana:) Wątek Milo jeszcze bez zmiany tytułu, ale to tam będzie rezydowala Ada:) Na drugim wątku rozgości się Inka. Quote
inka33 Posted February 27 Posted February 27 Dnia 26.02.2025 o 10:55, Ewa Marta napisał: Ale nawet jak nie jesteś Mamą, to życzliwa dusza zawsze się suniom przyda:) Wpadaj na ich wątki Kochana:) Wątek Milo jeszcze bez zmiany tytułu, ale to tam będzie rezydowala Ada:) Na drugim wątku rozgości się Inka. (...) Ewcia, mówię tylko, że jakbym się na Limkę zdecydowała, to by było śmiesznie. :)) Nie wiem, co by Limonka na to, hihi... ;)) Gratuluję podwójnej mamie 🙂 i jak zajrzę na dogo, to i do suniek postaram się wpaść. Pozdrowionka! 😘 1 Quote
Ewa Marta Posted February 27 Posted February 27 Dnia 27.02.2025 o 19:57, inka33 napisał: Ewcia, mówię tylko, że jakbym się na Limkę zdecydowała, to by było śmiesznie. :)) Nie wiem, co by Limonka na to, hihi... ;)) Gratuluję podwójnej mamie 🙂 i jak zajrzę na dogo, to i do suniek postaram się wpaść. Pozdrowionka! 😘 To byłby numer 😀 b Byłaby Inka i Limonka 🤪 Quote
agat21 Posted March 3 Author Posted March 3 Mam już wszystkie wpłaty, dziękuję Limonce i Ince za ogonki 🙂 🌼🌷 1 Quote
agat21 Posted March 3 Author Posted March 3 Tym oto sposobem suńki zebrały po 361 zł każda. Przelewam należności na konto Ewy Marty i Alaskan, proszę o potwierdzenie jak dotrą 🙂 Quote
Ewa Marta Posted March 3 Posted March 3 Dnia 3.03.2025 o 13:25, agat21 napisał: Tym oto sposobem suńki zebrały po 361 zł każda. Przelewam należności na konto Ewy Marty i Alaskan, proszę o potwierdzenie jak dotrą 🙂 Agatko, pięknie dziękujemy!!! Piękny wynik, za który dziękujemy z całego serca wszystkim licytującym ❤️ Quote
Recommended Posts