Koki-99 Posted March 4 Posted March 4 W zasadzie mogę już zapłacić, bo dziś kończymy bazarek, a wszystko co chciałam, to już mam. Reszta na priv. Quote
elmas Posted March 4 Author Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 13:46, Koki-99 napisał: W zasadzie mogę już zapłacić, bo dziś kończymy bazarek, a wszystko co chciałam, to już mam. Reszta na priv. Super, już Ci odpisuję 🙂 Quote
elmas Posted March 4 Author Posted March 4 Informuję, że dotarł już przelew z nadpłatą od Koki-99 - bardzo dziękuję 🙂 Quote
elmas Posted March 4 Author Posted March 4 Podrzucę, bo na zakupy zostało już mniej niż siedem godzin! 2 Quote
elmas Posted March 4 Author Posted March 4 Bardzo dziękuję za podrzucanie 💜 No, teraz to już naprawdę ostatnia szansa na zakupy :) Quote
elmas Posted March 4 Author Posted March 4 Niniejszym ogłaszam zakończenie bazarku! Bardzo dziękuję zarówno Kupującym, jak i Podrzucającym - dzięki Waszemu zaangażowaniu zwierzaki uzbierały tu całkiem przyzwoitą kwotę 😸 Postaram się jak najszybciej rozesłać rozliczenia i paczki - o wszystkim będę informować na bieżąco. EDIT: Rozliczenia rozesłane 🙂 Quote
elmas Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 6.03.2025 o 11:17, Koki-99 napisał: Wielka paka odebrana 😀 Dziękuję bardzo za wszystko 🩷 O, całkiem szybko dotarła! Bardzo dziękuję za potwierdzenie 😊 Quote
elmas Posted March 6 Author Posted March 6 Pozostałe paczki już spakowane - czekam tylko na adresy. Zapłacić można nawet w przyszłym tygodniu (albo i później, jeśli jest taka potrzeba), ale dane do wysyłki lepiej podać szybko, bo promocja w aplikacji DPD (mała paczka za 5 zł) trwa tylko do 8 marca 🙂 Quote
elmas Posted March 7 Author Posted March 7 Dotarły przelewy od AlfyLS i Nesiowatej - bardzo dziękuję 🙂 Wszystko zapisałam w rozliczeniu. W drogę ruszyły już paczki do AlfyLS, BORYSboxer i Kamili Proc. Przesyłka do agat21 i Nesiowatej nadana zostanie w poniedziałek z samego rana. Quote
elmas Posted March 7 Author Posted March 7 Dziękuję za kolejne przelewy - od agat21 i BORYSboxer 🙂 Quote
Kamila Proc Posted March 8 Posted March 8 Dnia 7.03.2025 o 13:18, elmas napisał: Dotarły przelewy od AlfyLS i Nesiowatej - bardzo dziękuję 🙂 Wszystko zapisałam w rozliczeniu. W drogę ruszyły już paczki do AlfyLS, BORYSboxer i Kamili Proc. Przesyłka do agat21 i Nesiowatej nadana zostanie w poniedziałek z samego rana. dziekuje, ureguluje w poniedzialek 1 Quote
elmas Posted March 10 Author Posted March 10 Dnia 10.03.2025 o 12:25, Kamila Proc napisał: poszlo I dotarło (w dodatku z nadpłatą), bardzo dziękuję 🙂 Quote
elmas Posted March 11 Author Posted March 11 Paczka do Nesiowatej i agat21 od wczoraj jest już w drodze - możliwe, że jeszcze dziś dotrze do punktu odbioru. Wysłałam też do Murki dwa przelewy - 270 zł (na dług szczebrzeszyniaków) i 110 zł (na dług Chmurki i Gryzi) 🙂 1 Quote
Kamila Proc Posted March 11 Posted March 11 Dnia 11.03.2025 o 00:03, elmas napisał: I dotarło (w dodatku z nadpłatą), bardzo dziękuję 🙂 i gitara Quote
Murka Posted March 11 Posted March 11 Obie wpłaty (270 zł i 110 zł) otrzymałam - dziękuję bardzo :) Quote
Recommended Posts