Nadziejka Posted January 25 Author Posted January 25 Num 45 przyprawy kuchenne pieprz mielony czarny liśc laurowy cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted January 25 Author Posted January 25 Halinka z Rodzinką Nadziejkowa koleżanka kup teraz Num 2 ksiązka ,,Kobiety które nienawidzą,, 4 zl Num 17 żyrafka zabawka 2 zl Num 20 czeko dżem pyszności 5 zl Num 21 mała klódeczka ozdoba 1 zl Num 23 ksiązka ,,Pomornica,, 4 zl Dziękuję Wielce Halinko Dziękuję Serduchem Wszelka Moc Niech Będzie Z Wami Quote
Nadziejka Posted January 25 Author Posted January 25 Zapraszam gości nasze dogomaniowe dobrości zawsze bardzo miło jak ktoś odwiedzi 1 Quote
Nadziejka Posted January 25 Author Posted January 25 Dnia 25.01.2025 o 16:39, Aska7 napisał: Poproszę cegiełek za 20.00 zł. Dziękuję Stokrotnie Dziękuję Kłaniam Wielkie Pozdrowienia Quote
mariusz pp Posted January 25 Posted January 25 Proszę książkę nr 1, worki na śmieci dwie pozycje i mydełko nr 28 wszystko KT 1 Quote
Nadziejka Posted January 25 Author Posted January 25 Dnia 25.01.2025 o 19:54, mariusz pp napisał: Proszę książkę nr 1, worki na śmieci dwie pozycje i mydełko nr 28 wszystko KT Wujenku Wielce Dziękuję Dziękuję Pięknie Moc Pozdrowień Dla Was 1 Quote
Nadziejka Posted January 25 Author Posted January 25 mariusz pp Dziękuję Wielce kup teraz Num 1 ksiązka ,,Dom Pełen Kosmitów..Czyli ..,, 5 zl Num 28 mydełko voyage male 0,90 gr Num 30 worki na śmieci luzem 1 zl 50 gr Num 36 worki na śmieci luzem 2 zl 50 gr Quote
malagos Posted January 26 Posted January 26 Dzień dobry, dziękuję w imieniu mojej tymczasowiczki Dorki 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted January 26 Author Posted January 26 Dnia 26.01.2025 o 10:51, malagos napisał: Dzień dobry, dziękuję w imieniu mojej tymczasowiczki Dorki 🙂 Wielkie pozdrowienia wszytkim łapucinkom malagosiom wszytkim odwiedzaj proszę czeęściej będzie nam bardzo miło 1 Quote
Nadziejka Posted January 27 Author Posted January 27 Dnia 27.01.2025 o 00:37, mariusz pp napisał: I zaglądam nocą . Wszelkiego dobrego Quote
Nadziejka Posted January 27 Author Posted January 27 Dnia 27.01.2025 o 15:40, Nesiowata napisał: KT [- 10, 11, 13 Moc Pozdrowień Dziękuję Serdecznie Ogromnie Dziękuję Quote
Nadziejka Posted January 27 Author Posted January 27 Drodzy Szanowni Państwo zapraszam w odwiedzinka Quote
Nadziejka Posted January 28 Author Posted January 28 Dnia 27.01.2025 o 15:40, Nesiowata napisał: KT [- 10, 11, 13 Nesia kup teraz Num 10 makaron 400 gram szerokie wstązki 4 zl Num 11 słodkości 12 zl 10 sztuk cukierkow czekoladowych 10 sztuk trufle w czekoladzie 10 sztuk michalki w czekoladzie chalwa waniliowa 50 gram Num 13 chałwa waniliowa 50 gram 2 zl pyszności Mam na koncie 20 zl Dziękuję Stokrotnie Quote
Nadziejka Posted January 28 Author Posted January 28 Dnia 28.01.2025 o 13:40, malagos napisał: U as też taka wiosna?... Cudna czarnuleńka u nas wiosna wiosnka od wczoraj ,dziś bylo plus 14 stopni a ja rankiem ciemnym zbieralam znowu do wora różne paskudztwa.... nie wiadomo czy nie zatrute... czy nie nadziane ... w krzakach kolo naszych bloków .... u nas na osiedlu nikt się nie przejmuje... beztrosko sobie chadzają.... zbieram czasem co kilka dni wszelkie podejrzane mięsa rozrzucone na całym blokowisku...czasem nawet widać że coś napchane... ☹️😞 koszmar koszmar.... niechaj dosięgnie zło najgorsze tych popaprańców którym wszelkie życie przeszkadza 1 Quote
malagos Posted January 29 Posted January 29 Ludzie wyrzucają różne odpadki, bo może je zje "biedny bezdomny pies", albo gawrony!... Nawet skóra od wędzonej makreli, nawet stara surówka z czerwonej kapusty... (obserwacja mojej siostry z warszawskiego osiedla) Quote
Nadziejka Posted January 29 Author Posted January 29 Dnia 29.01.2025 o 09:07, malagos napisał: Ludzie wyrzucają różne odpadki, bo może je zje "biedny bezdomny pies", albo gawrony!... Nawet skóra od wędzonej makreli, nawet stara surówka z czerwonej kapusty... (obserwacja mojej siostry z warszawskiego osiedla) niestety u nas zdarzylo sie kilka nieszczęść straszne bylo straszne ... i lata temu 3 psinki i niedawno piesia ze starsza pania cos zjadla kawaleczek jakby skórki z kielbasy i nie dalo sie uratowac zycia suni... na naszym osiedlu ... i mieszka tutaj pelno popapranców nienawidzacych wszelkiego istnienia.... musimy uważać na każdenkim kroku 1 Quote
Recommended Posts