Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.03.2025 o 21:33, Alaskan malamutte napisał:

Odpisałam tak:

Dobry wieczór. Ogłoszenie jest grzecznościowe. Proszę dzwonić do pani Leny, ona odpowie na każde pytanie 🙂

Dziękuję 

Posted

Zapytanie i Dunię na OLX: Witam serdecznie Chciałam się zapytać jak Dosia dogaduje się z kotkami ? Mamy w domu 2 kotki które latami wychowywały się z pieskiem rasy Amstaff niestety 19 marca musieliśmy się pożegnać z naszą psinka. 

Posted
Dnia 23.03.2025 o 10:45, Tola napisał:

Zapytanie i Dunię na OLX: Witam serdecznie Chciałam się zapytać jak Dosia dogaduje się z kotkami ? Mamy w domu 2 kotki które latami wychowywały się z pieskiem rasy Amstaff niestety 19 marca musieliśmy się pożegnać z naszą psinka. 

Odpisałam, że siostry Duni akceptują koty i że w poprzednim miejscu, skąd zostały zabrane, miały kontakt z kotami. Prosiłam o kontakt tel. z Poker. 

Posted

Bardzo dziękuję Nadziejko.

Po wielu kretyńskich telefonach w końcu wczoraj zadzwoniła sensowna pani z Sosnowca. Na moje wyczucie , to jest TO.

Pani z rodziną, mąż, chłopak 16 lat, dziewczynka 12 lat, mieszkają w szeregówce.

W grudniu nagle umarł labrador, chyba pękł guz śledziony, którego kilka miesięcy wcześniej nie było, bo robili psu okresowe badania .

Pani powiedziała, że chcą innego psa z wyglądu, żeby nie porównywać.

Jutro jadą całą rodziną do Anecik poznać Dunię, więc trzymajcie kciuki.

Jeszcze jedna pani z Katowic bardzo wydzwania i czeka na decyzję. Wygląda na to, że też dobry dom, ale bardziej podchodzi mi  z Sosnowca.

• Like 5
Posted

Mocno mocno kciuki!
  Ja też Sosnowiec ...
ale ja nie nadaję do sprawdzania itd...
bo nie wydałabym nikomu
 w dzisiejszym strasznym świecie                                               
Posted
Dnia 28.03.2025 o 14:19, Poker napisał:

Bardzo dziękuję Nadziejko.

Po wielu kretyńskich telefonach w końcu wczoraj zadzwoniła sensowna pani z Sosnowca. Na moje wyczucie , to jest TO.

Pani z rodziną, mąż, chłopak 16 lat, dziewczynka 12 lat, mieszkają w szeregówce.

W grudniu nagle umarł labrador, chyba pękł guz śledziony, którego kilka miesięcy wcześniej nie było, bo robili psu okresowe badania .

Pani powiedziała, że chcą innego psa z wyglądu, żeby nie porównywać.

Jutro jadą całą rodziną do Anecik poznać Dunię, więc trzymajcie kciuki.

Jeszcze jedna pani z Katowic bardzo wydzwania i czeka na decyzję. Wygląda na to, że też dobry dom, ale bardziej podchodzi mi  z Sosnowca.

O, to świetnie , trzymam kciuki za owocne rozmowy i za jutrzejsze odwiedziny. Wczoraj  skończyło się wyróżnienie w tym olx na Katowice i miałam pytać, czy nadal nikt nie dzwonił.

Posted

Czekamy co się zadzieje.

Dziwne, ale pani z Sosnowca dzwoniła z mojego ogłoszenia na Wrocław , bo pytała o Dunię.

Posted
Dnia 28.03.2025 o 23:00, Poker napisał:

Czekamy co się zadzieje.

Dziwne, ale pani z Sosnowca dzwoniła z mojego ogłoszenia na Wrocław , bo pytała o Dunię.

Tak się często dzieje, może wpisała jakaś cechę psa i wyskoczyło jej Twoje ogłoszenie, może wrzucają też ogłoszenia wrocławskie - najważniejsze, że są zapytania i to dobrze rokujące🙂 

Posted

Dunia ma domek. Rodzina bardzo się  spodobała Anecik.

Sunia nawet brała od nich smaczki .

Przyjadą  po Dunię w czwartek, bo pani planuje wziąć urlop , a wcześniej nie może. 

• Like 6
Posted

Ostatnio wokół mnie pełno pseudo- rasowych, które są uważane przez opiekunów za rasowe i  lepsze od kundelków. Smutne to bardzo. Tym bardziej cieszy fakt, że Państwo zdecydowali się na adopcję suni po przejściach . Oby to był wspaniały domek już na zawsze.

Posted

Okazało się, że pani wypatrzyła Dunię na Lento czyli ogłoszeniu , które robiła Ellig.

Państwo w drodze powrotnej kupili wypasione spanko, miseczki na podwyższeniu i zabawki. Mają kupić szelki i adresatkę. Oczywiście wykastrują ją.

Zdejmijmy ogłoszenia, bo mam dość durnych telefonów o Dunię.

Resized_20250329_154505_1743259728010.jpeg.20ad92721bb5a726fb647f6a8f976c75.jpeg

Resized_20250329_154709_1743259734045.jpeg.278bed08f3a505875965c414c5499a75.jpeg

• Like 1