Poker Posted March 22 Author Posted March 22 Dnia 22.03.2025 o 21:33, Alaskan malamutte napisał: Odpisałam tak: Dobry wieczór. Ogłoszenie jest grzecznościowe. Proszę dzwonić do pani Leny, ona odpowie na każde pytanie 🙂 Dziękuję Quote
Tola Posted March 23 Posted March 23 Zapytanie i Dunię na OLX: Witam serdecznie Chciałam się zapytać jak Dosia dogaduje się z kotkami ? Mamy w domu 2 kotki które latami wychowywały się z pieskiem rasy Amstaff niestety 19 marca musieliśmy się pożegnać z naszą psinka. Quote
Tola Posted March 23 Posted March 23 Dnia 23.03.2025 o 10:45, Tola napisał: Zapytanie i Dunię na OLX: Witam serdecznie Chciałam się zapytać jak Dosia dogaduje się z kotkami ? Mamy w domu 2 kotki które latami wychowywały się z pieskiem rasy Amstaff niestety 19 marca musieliśmy się pożegnać z naszą psinka. Odpisałam, że siostry Duni akceptują koty i że w poprzednim miejscu, skąd zostały zabrane, miały kontakt z kotami. Prosiłam o kontakt tel. z Poker. Quote
Nadziejka Posted March 25 Posted March 25 ZAPRASZAM SERCA!koja Cegiełki Dziękuję SERCE WIELKIE.RZEŻBENY STOJAK POTWÓR,KSIĄŻKI..WISI DUNI I NIESPODZIANKA 12.04 zapraszam gorąco ♡ ♡ Quote
Poker Posted March 28 Author Posted March 28 Bardzo dziękuję Nadziejko. Po wielu kretyńskich telefonach w końcu wczoraj zadzwoniła sensowna pani z Sosnowca. Na moje wyczucie , to jest TO. Pani z rodziną, mąż, chłopak 16 lat, dziewczynka 12 lat, mieszkają w szeregówce. W grudniu nagle umarł labrador, chyba pękł guz śledziony, którego kilka miesięcy wcześniej nie było, bo robili psu okresowe badania . Pani powiedziała, że chcą innego psa z wyglądu, żeby nie porównywać. Jutro jadą całą rodziną do Anecik poznać Dunię, więc trzymajcie kciuki. Jeszcze jedna pani z Katowic bardzo wydzwania i czeka na decyzję. Wygląda na to, że też dobry dom, ale bardziej podchodzi mi z Sosnowca. 5 Quote
Nadziejka Posted March 28 Posted March 28 Mocno mocno kciuki! Ja też Sosnowiec ... ale ja nie nadaję do sprawdzania itd... bo nie wydałabym nikomu w dzisiejszym strasznym świecie Quote
Tola Posted March 28 Posted March 28 Dnia 28.03.2025 o 14:19, Poker napisał: Bardzo dziękuję Nadziejko. Po wielu kretyńskich telefonach w końcu wczoraj zadzwoniła sensowna pani z Sosnowca. Na moje wyczucie , to jest TO. Pani z rodziną, mąż, chłopak 16 lat, dziewczynka 12 lat, mieszkają w szeregówce. W grudniu nagle umarł labrador, chyba pękł guz śledziony, którego kilka miesięcy wcześniej nie było, bo robili psu okresowe badania . Pani powiedziała, że chcą innego psa z wyglądu, żeby nie porównywać. Jutro jadą całą rodziną do Anecik poznać Dunię, więc trzymajcie kciuki. Jeszcze jedna pani z Katowic bardzo wydzwania i czeka na decyzję. Wygląda na to, że też dobry dom, ale bardziej podchodzi mi z Sosnowca. O, to świetnie , trzymam kciuki za owocne rozmowy i za jutrzejsze odwiedziny. Wczoraj skończyło się wyróżnienie w tym olx na Katowice i miałam pytać, czy nadal nikt nie dzwonił. Quote
Poker Posted March 28 Author Posted March 28 Czekamy co się zadzieje. Dziwne, ale pani z Sosnowca dzwoniła z mojego ogłoszenia na Wrocław , bo pytała o Dunię. Quote
Tola Posted March 29 Posted March 29 Dnia 28.03.2025 o 23:00, Poker napisał: Czekamy co się zadzieje. Dziwne, ale pani z Sosnowca dzwoniła z mojego ogłoszenia na Wrocław , bo pytała o Dunię. Tak się często dzieje, może wpisała jakaś cechę psa i wyskoczyło jej Twoje ogłoszenie, może wrzucają też ogłoszenia wrocławskie - najważniejsze, że są zapytania i to dobrze rokujące🙂 Quote
Poker Posted March 29 Author Posted March 29 Dunia ma domek. Rodzina bardzo się spodobała Anecik. Sunia nawet brała od nich smaczki . Przyjadą po Dunię w czwartek, bo pani planuje wziąć urlop , a wcześniej nie może. 6 Quote
Gabi79 Posted March 29 Posted March 29 Ostatnio wokół mnie pełno pseudo- rasowych, które są uważane przez opiekunów za rasowe i lepsze od kundelków. Smutne to bardzo. Tym bardziej cieszy fakt, że Państwo zdecydowali się na adopcję suni po przejściach . Oby to był wspaniały domek już na zawsze. Quote
Tola Posted March 29 Posted March 29 Cudnie, bardzo się cieszę 👍 Widać do na nich sunia czekała🙂 Poczekam do czwartku i usunę olx. Quote
Poker Posted March 29 Author Posted March 29 Okazało się, że pani wypatrzyła Dunię na Lento czyli ogłoszeniu , które robiła Ellig. Państwo w drodze powrotnej kupili wypasione spanko, miseczki na podwyższeniu i zabawki. Mają kupić szelki i adresatkę. Oczywiście wykastrują ją. Zdejmijmy ogłoszenia, bo mam dość durnych telefonów o Dunię. 1 Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 Bazarek dla dziewczynek https://www.dogomania.com/forum/topic/365880-przewodniki-po-różnych-krajach-dla-duni-i-nuri-które-są-na-wielkim-minusie-do-0604-g22/ Quote
Recommended Posts