Alaskan malamutte Posted February 20 Posted February 20 Dnia 20.02.2025 o 12:29, Poker napisał: Kraków proszę. Ok. Wrócę że spaceru z psem i napiszę. Jak OLX zaakceptuje, wkleję link. Quote
Poker Posted February 20 Author Posted February 20 Dnia 20.02.2025 o 13:20, Alaskan malamutte napisał: Ok. Wrócę że spaceru z psem i napiszę. Jak OLX zaakceptuje, wkleję link. Dziękuję Quote
Alaskan malamutte Posted February 20 Posted February 20 Dunia u mnie Dejzi na Kraków Dejzi, 9 miesięczna, słodka sunia do adopcji. Kraków Stare Miasto • OLX.pl Wypromowane na miesiąc. To prezent ode mnie. 🙂 Poker, sprawdź czy nr tel dobry. Quote
Poker Posted February 20 Author Posted February 20 Dnia 20.02.2025 o 16:08, Alaskan malamutte napisał: Dunia u mnie Dejzi na Kraków Dejzi, 9 miesięczna, słodka sunia do adopcji. Kraków Stare Miasto • OLX.pl Wypromowane na miesiąc. To prezent ode mnie. 🙂 Poker, sprawdź czy nr tel dobry. Bardzo dziękuję. telefon musi być dobry, bo już dzwonił facet spod Krakowa. Mało , że nie pamiętał imienia, to reklamował się, że ma duże podwórko i sunia miałaby gdzie biegać. Jak powiedziałam, że dowóz do Krakowa za zwrotem kosztów, to powiedział, że się zastanowi. Mam nadzieję, że już nie zadzwoni. Wkradła się literówka i okazuje się, że sunia jest ubawiona zamiast ubarwiona:) Może napisz wyraźnie, że warunkiem adopcji jest zgoda na kastrację. Quote
Alaskan malamutte Posted February 20 Posted February 20 Dnia 20.02.2025 o 19:22, Poker napisał: Może napisz wyraźnie, że warunkiem adopcji jest zgoda na kastrację. Jest napisane. Takie zdanie: Adopcja na warunkach kastracji Literówkę już poprawiam EDIT: napisałam, że warunkiem adopcji suni jest jej kastracja. Quote
Alaskan malamutte Posted February 20 Posted February 20 Takie zapytanie o sunię: Witam czy można poznać sunie ? Czy ma wybrany dom ? Jesteśmy z Śląska tzn łaziska średnie. Mamy dwa małe pieski i seniora kota. Chętnie damy domek suni. Quote
Tola Posted February 20 Posted February 20 Dunia jako Dosia na Katowice https://www.olx.pl/d/oferta/mlodziutka-urocza-suczka-do-adopcji-CID103-ID14z6cZ.html?bs=olx_pro_listing Wyróżnione na tydzień, wciąż czekam na zniżkę, to przedłużę na miesiąc. Quote
Alaskan malamutte Posted February 20 Posted February 20 Dnia 20.02.2025 o 22:37, Tola napisał: Wyróżnione na tydzień, wciąż czekam na zniżkę, to przedłużę na miesiąc. Coś mi się wydaje, że nie będzie takiej potrzeby 😉 Quote
Tola Posted February 20 Posted February 20 Dnia 20.02.2025 o 22:38, Alaskan malamutte napisał: Coś mi się wydaje, że nie będzie takiej potrzeby 😉 Oby tak się stało! Quote
Poker Posted February 20 Author Posted February 20 Dnia 20.02.2025 o 22:34, Alaskan malamutte napisał: Takie zapytanie o sunię: Witam czy można poznać sunie ? Czy ma wybrany dom ? Jesteśmy z Śląska tzn łaziska średnie. Mamy dwa małe pieski i seniora kota. Chętnie damy domek suni. Poproś, żeby zadzwonili do mnie. Quote
Alaskan malamutte Posted February 21 Posted February 21 Dnia 20.02.2025 o 23:46, Poker napisał: Poproś, żeby zadzwonili do mnie. Tak właśnie zrobiłam😊 Quote
Poker Posted February 21 Author Posted February 21 Dnia 21.02.2025 o 07:42, Alaskan malamutte napisał: Tak właśnie zrobiłam😊 Dzięki. Na razie cisza. Quote
Poker Posted February 28 Author Posted February 28 https://www.dogomania.com/forum/topic/363444-biżutki-nr-iii-na-biedne-sunie-do-0608-g22/ Quote
Nadziejka Posted March 3 Posted March 3 Dnia 23.01.2025 o 21:03, Nadziejka napisał: Rozliczony 60 zl Duni Pokerowej Na życie 13.02.2025 Urocza przecudna iskiereczka ♡ Duniu sciskam za wszytko proszę jeszcze o chwilkę cierpliwości jeszcze rozliczam bazarcio Quote
Poker Posted March 4 Author Posted March 4 Dziękuję Nadziejko. Głucha cisza, kompletnie dla mnie niezrozumiała. Quote
Alaskan malamutte Posted March 4 Posted March 4 Moje ogłoszenie Duni (u mnie Dejzi) aktualne, wyróżnione do 23.03. Dejzi, 9 miesięczna, słodka sunia do adopcji. Kraków Stare Miasto • OLX.pl Zmienić miasto? Quote
Poker Posted March 4 Author Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 19:50, Alaskan malamutte napisał: Moje ogłoszenie Duni (u mnie Dejzi) aktualne, wyróżnione do 23.03. Dejzi, 9 miesięczna, słodka sunia do adopcji. Kraków Stare Miasto • OLX.pl Zmienić miasto? Proszę. Bielsko Biała spróbujemy. Quote
Alaskan malamutte Posted March 4 Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 22:57, Poker napisał: Proszę. Bielsko Biała spróbujemy. Zmieniam. Jak OLX zaakceptuje, wkleję link Quote
Alaskan malamutte Posted March 4 Posted March 4 Dunia (w ogłoszeniu Dejzi) na Bielsko Biała Dejzi, 9 miesięczna, słodka sunia do adopcji. Bielsko-Biała • OLX.pl Quote
Recommended Posts