Poker Posted April 3 Author Posted April 3 Pojechała. Biedna nie chciała, ale co miała zrobić. Mam dziś urwanie głowy. Jutro zadzwonię do DS i spytam co i jak. 1 Quote
Poker Posted April 4 Author Posted April 4 Dzwoniła pani Duni. Kochana kobieta spała specjalnie na kanapie w salonie, żeby Dunia nie czuła się osamotniona. Sunia wczoraj nie chciała ani jeść, ani pić, brała tylko z ręki smaczki. Dziś jest lepiej. Za to wychodzi na ogródek sama i wraca do domu. Oczywiście jest pod kontrolą. Pani na tydzień wzięła pracę zdalną, żeby oswajać Dunię. Cała rodzina przeżywa przyjęcie nowego członka rodziny, córcia chciałaby, by sunia pokochała ją najbardziej 🙂 Pani obiecała przesyłać zdjęcia u informować co się u nich dzieje. Kastrację będą umawiać na koniec maja. I Dunia i ja wiedziałyśmy na jaki domek czekamy. 6 Quote
Tola Posted April 5 Posted April 5 Dnia 4.04.2025 o 12:12, Poker napisał: Dzwoniła pani Duni. Kochana kobieta spała specjalnie na kanapie w salonie, żeby Dunia nie czuła się osamotniona. Sunia wczoraj nie chciała ani jeść, ani pić, brała tylko z ręki smaczki. Dziś jest lepiej. Za to wychodzi na ogródek sama i wraca do domu. Oczywiście jest pod kontrolą. Pani na tydzień wzięła pracę zdalną, żeby oswajać Dunię. Cała rodzina przeżywa przyjęcie nowego członka rodziny, córcia chciałaby, by sunia pokochała ją najbardziej 🙂 Pani obiecała przesyłać zdjęcia u informować co się u nich dzieje. Kastrację będą umawiać na koniec maja. I Dunia i ja wiedziałyśmy na jaki domek czekamy. Bardzo się cieszę z domku Duni:) Bądż maleńka szczęśliwa i kochana, jak siostrzyczki 🙂 Quote
Tola Posted April 6 Posted April 6 Opłacona faktura za hotelowanie Duni: 600 zł Nuri Dunia hotelowanie 3.pdf Quote
Poker Posted April 10 Author Posted April 10 Dnia 10.04.2025 o 12:40, Ellig napisał: Powodzenia Dunia! ❤️ Zamykam ogloszenia. Dziękuję Quote
Nadziejka Posted April 12 Posted April 12 Dnia 25.03.2025 o 17:20, Nadziejka napisał: ♡ ♡ posłałam dla DUNI 57 zl 50 gr z tego kramu zakończonego proszę potwierdzenie Quote
Tola Posted April 14 Posted April 14 Na koncie Zea jest wpłata od Poker na hotelowanie Duni - 600 zł (07.04.) Quote
Recommended Posts