Nadziejka Posted January 20 Posted January 20 60 zl posłałam do Poker i już od razu na koncie Besia11 Cegiełki Szczęścia 15 zl Dziękuję Wielce mam na koncie Nesia Cegiełki Szczęścia 10 zl Dziękuję Wielce mam na koncie Pani Anna Z Rodzinką kup teraz mam na koncie Dziękuję Wielce Num 10 jajo wielkie ozdoba ceramika za 15 zl Isiak kup teraz mam na koncie 2o zl Dziękuję Wielce za nadpłatę Num 3 książka ,,ROZGRYWKA,,Magda Stachula 14 zl Wszelka modlitwa za wszystko za nowe życie tutaj wątek Duni ♡ 💓 ♡ dla tych istotek a tutaj wątek zamojski narazie: Tutaj skopiowałam z wątku zamojskiego: ,,Dwa lata temu pomagaliśmy w kastracjach stada kotów w gospodarstwie pod Zamościem (23 km). Parę dni temu dowiedziałam się, że teraz facet rozmnaża psy i że bardzo potrzebna pomoc. Byliśmy tam dzisiaj z TZem; psów jest 12 w tym 5 suczek + 4 młodziutkie ( dwie 8 mies. i jedna 2 letnia). Po Śnieżce jest miejsce u Murki, więc jedna juZ może jechać. Bardzo dziękuję Murce, że zgodziła się przyjąć dwie siostrzyczki od razu, bo na pewno będzie im raźniej i łatwiej pokonają stres związany z wyjazdem. Gdy już wyjeżdżaliśmy pokazała się jeszcze jedna siostra, ta 8 miesięczna, ale nie mam gdzie jej zabrać😢 Ja wiem, że teraz na dogo i nas mało, i miejsc, gdzie można zabrać psy też brak i pieniędzy brak, ale może ktoś coś... Suczki są małe, ważą do 10 kg; nie są szczepione, odrobaczane, nie wiedzą, co to smycz. Były przestraszone, ale po paru minutach już machały ogonkami. ,, Wysyłam tylko paczki Poczta Polska Nie wysylam paczek lączonych dla kilku osób naraz kramik potrwa do 13 lutego do godz 9.00 w opcji wywolawcza i kup teraz Zapraszam gorąco Dobreduszki Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 1 Polecam książka ,,Alicja po drugiej stronie lustra,, stan nowa ,pięknie wydana, mnóstwo zdjęć, anegdot, opowiastek okladka twarda str 350 cena wywol 16 zl kup teraz 18 zl nowa wywol 13 zl kup teraz 15 zl nowa wywol 9 zl kup teraz 11 zl ,,Gwiazda to zjawisko kosmiczne, w każdej chwili może zderzyć się z większą gwiazdą albo zniknąć w czarnej dziurze. Sorry, ale tak mam. Od dłuższego czasu, ilekroć przeczytam jakaś książkę, trochę żałuję. Albo czasu, albo że sama tego nie napisałam. W przypadku Alicji po drugiej stronie lustra zdecydowanie to drugie. Alicja Resich-Modlińska, znana głównie z telewizji, udowadnia, że czego nie dopowie, nie tylko „dowygląda”, ale dopisze. Inteligentnie i dowcipnie. Jej teksty pamiętam jeszcze z dawnej, radiowej Trójki i literacko-satyrycznych „Szpilek”. A teraz – nie bójmy się banałów – są w jej książce prawdziwymi perełkami abstrakcyjnego, ponadczasowego humoru. Reszta zresztą też świetna. Polecam. Maria Alicja Czubaszek Taki tytuł może zapowiadać pikantne donosy na temat „znanych i lubianych”, tu i ówdzie podlane sosem złośliwości i podejrzanego humoru. Tymczasem u Alicji R.M. donosów brak, humor jest lekki i finezyjny, obserwacje niezwykle trafne, a opowieści barwne i pełne autodystansu (chyba jest takie słowo, a jeśli nie, to i tak tu pasuje). Bardzo przyjemne czytanie, zapewniam Panów i Panie. ,, Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 2 Polecam książka ,,LOCKDOWN,, Robert Ziębiński stan jak nowa str 408 okładka ze skrzydełkami cena wywol 14 zl kup teraz 16 zl nowa wywol 9 zl kup teraz 11 zl nowa wywol 8 zl kup teraz 10 zl ,,"Lockdown" to sensacyjna powieść o wielkich pieniądzach, gangsterach i epidemii wirusa - od tej wybuchowej mieszanki nie sposób się oderwać! Do tej pory Olga walczyła wyłącznie na gruncie biznesowym - teraz, by uratować porwaną córkę, będzie musiała zanurzyć się w przestępczym półświatku. Przed nią dwa najgorsze dni jej życia. Olga Maj jest kobietą skuteczną, wiecznie głodną sukcesu - na jej konto trafiają miliony, obraca się w towarzystwie z najwyższych sfer, wkrótce otwiera największą galerię handlową w Europie. Zawsze dostaje to, czego chce. Jednak wszystko ma swoje granice: życie czterdziestolatki zmienia się całkowicie w przeciągu niespełna 72 godzin. Jej plany schodzą na dalszy plan, kiedy świat ogarnia panika związana z epidemią wirusa. Warszawa zostaje objęta lockdownem, który uziemia Olgę wraz z innymi mieszkańcami. W tym samym czasie jej córka, Dominika, zostaje porwana, a oprawcy żądają okupu w wysokości 10 milionów. Kiedyś dla bizneswoman taka kwota nie byłaby problemem, ale w dobie wirusa jej pieniądze są wyłącznie wirtualne. Tymczasem porywacze szybko tracą cierpliwość...,, Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 3 Polecam książka ,,ROZGRYWKA,,Magda Stachula stan nowa pepier ecru str 240 cena wywol 12 zl kup teraz 14 zl kupila Isiak dziekuje pieknie! ,,Wciągający kryminał, od którego wprost nie sposób się oderwać. Idealna rozrywka dla każdego miłośnika tego gatunku literackiego. Bohaterką powieści "Rozgrywka" jest aspirant Weronika Herman. Kobieta planuje odpocząć fizycznie i psychicznie po traumatycznych przeżyciach, których doświadczyła podczas ostatniej sprawy. Bierze urlop i razem z synkiem wyjeżdża na ranczo przyjaciela, które zlokalizowane jest w pięknym i mało znanym zakątku Polski, nazywanym przez mieszkańców Kraszczadami. Niestety nawet na urlopie nie udaje jej się odpocząć od pracy i zrelaksować. Podczas jej pobytu na ranchu w niedalekiej stadninie w Białce zostaje zamordowana kobieta. Biorąc pod uwagę fakt, że w stadninie miał się odbyć pokaz koni czystej krwi arabskiej, to miejsce to jest pełne ludzi. Wśród gości znajdują się zarówno wielbiciele koni, bogaci kupcy oraz szejkowie arabscy. Mimo tak dużej liczby gości nikt nic nie widział i nie jest w stanie pomóc policji...,, Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 4 Polecam Amber Eliksir oriflame próbka perfum 2mll cudny zapach cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl nowa kup teraz 3 zl https://www.google.com/search?q=amber+elixir+perfum+probka&oq=amber+elixir+perfum+probka&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQIRgKGKAB0gEIODIwMWowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#vhid=CHLR9_gwEH4wyM&vssid=_KllTZ6mKB86mwPAP_5PW-QQ_433 Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 7 Polecam serduszka piękne ozdoby 2 sztuki stan nowe ba ładne , zdj nie oddaje urody cena wywol 5 zl kup teraz 6 zl nowa wywol 4 zl kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Cegiełka Szczęścia Ile Podarujesz Dobrodzieju Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Zapraszam serduchem i już niżej kolejne fanty Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 6 Polecam książka ,,SZELEST,,thriller ale jaki! stan nowa okładka ze skrzydelkami str 352 cena wywol 23 zl kup teraz 29 zl nowa wywol 21 zl kup teraz 26 zl nowa wywol 19 zl kup teraz 24 zl ,,Postępujący rozwój technologiczny znacząco ułatwia nam życie i otwiera przed nami drzwi do wielu nowych możliwości. To jednak nie tylko szanse, ale i zagrożenia. Sięgnij po książkę pod tytułem "Szelest", którą napisała Małgorzata Oliwia Sobczak, i przekonaj się, że w rękach szaleńca wszystko może być śmiertelnie groźne! Alicja Grabska to młoda dziennikarka, którą cechuje ciekawość i zaangażowanie. Gdy otrzymuje zlecenie, które polega na przetestowaniu aplikacji o nazwie "Place to Rest", a następnie napisaniu artykułu na bazie zebranych doświadczeń, z zapałem przystępuje do jego realizacji. Głównym założeniem programu jest pokierowanie użytkowników do tajemniczych miejsc położonych na terenie Trójmiasta. Ma być niepokojąco, strasznie i mrocznie...,, Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 7 Polecam serduszko ozdoba stan nowe ba ładne , zdj nie oddaje urody cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 8 Polecam Nivea krem wielki nowiuteńki cena wywol 12 zl kup teraz 14 zl nowa wywol 8 zl kup teraz 10 zl https://www.google.com/search?q=Krem+Nivea+150+ml&sca_esv=32e73b67f33f8410&ei=0-9NZ5ioGs-0wPAPtJOE8A8&oq=nivea+150+mll+zdj&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiEW5pdmVhIDE1MCBtbGwgemRqKgIIAjIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYRzIKEAAYsAMY1gQYR0jYI1AAWABwAXgAkAEAmAFAoAFAqgEBMbgBAcgBAJgCAaACCZgDAOIDBRIBMSBAiAYBkAYIkgcBMaAHzgU&sclient=gws-wiz-serp#vhid=sR8gLsr1EIRKQM&vssid=_7-9NZ8mIMtzWwPAP7qqF-Ac_505 Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 9 Polecam uwaga jeden bok sznurkowy jest troszkę dluższy i dlatego niska cena makrama kolor ecru stan bardzo dobry ,tylko ciut zakurzona wymiary cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 10 Polecam polecam nalata całe, na zodobę , na święta jajo żółte stan nowe b duże ceramika w delikatne małe kropeczki, stojące cena wywol 8 zl kup teraz 10 zl kupila Pani Anna Z Rodzinką Moja znajoma Dziękuję Serca! za 15 zl Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 11 Polecam pudełeczko małe prezentowe stan nowe cena wywol 1 zl kup teraz 1 zl 40 gr Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 12 Polecam książka ,,słodka polsko,, stan nowa str 304 okładka ze skrzydelkami cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl nowa kup teraz 2 zl ,,Autor kultowego internetowego blogu "Życie podziemne mężczyzny" i wydanej wcześniej "Cypel Story" powraca z nową książką napisaną "ku pokrzepieniu serc". Maks Kołymowicz ma czterdzieści dwa lata, sporo sukcesów na koncie, rodzinę i serdecznie dość wszystkiego. Planuje zakończyć swoje życie w rocznicę najważniejszego dlań wydarzenia - strajku w Stoczni Gdańskiej w sierpniu 1980 roku. Przedtem jednak wyjeżdża do Seattle w USA, by tam opowiedzieć swoją historię lekarzowi, który niegdyś wyleczył go z koszmarów stanu wojennego. Wspomina swoją działalność w konspiracji z Wałęsą, Jurkiem i Borusewiczem, a także Lechem Zondkiem, który w latach 80. walczył z Sowietami w Afganistanie u boku Bin Ladena. CIA postanawia wykorzystać Maksa w swoim planie zlikwidowania przywódcy alkai...,, Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 13 Polecam Androvit plus kompleks witamin i skl mineralanych dla męszczyzn stan nowe 2 blistry 30 kapsułek cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Działanie i zastosowanie: Siłą produktu są proporcje składników aktywnych. W przełomowej formule AndroVitu Plus uwzględniono szczególne dla mężczyzn zapotrzebowanie na witaminy A, Ei witaminy z grupy B oraz takie składniki mineralne jak cynk, selen, chrom, miedź czy magnez. AndroVit Plus jako jedyny preparat na rynku witamin i minerałów dla mężczyzn, który zawiera w swoim składzie taurynę. Skład produktu został uszyty tak, by zaopatrzyć męski organizm w te składniki, których najbardziej potrzebuje. Zalecany mężczyznom prowadzącym aktywny tryb życia. Działanie Androvitu Plus: wspomaga wydolność organizmu utrzymuje prawidłowy metabolizm energetyczny przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 14 Polecam książka ,,Absolutnie Fantastyczna Sprawa,, stan nowa str 376 okladka ze skrzydelkami cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl ,, Wędrująca przez Nowy Jork o trzeciej nad ranem dwudziestotrzyletnia April May napotyka na ulicy gigantyczną rzeźbę. Zachwycona widokiem trzymetrowego transformersa w samurajskiej zbroi, namawia swojego kumpla Andy`ego do uwiecznienia znaleziska w krótkim filmiku, który szybko ląduje na YouTubie. Następny dzień okazuje się dla April pierwszym dniem nowego, viralowego życia. Gdy takie same roboty pojawiają się w kilkunastu miastach na świecie – od Pekinu po Buenos Aires – April, jako pierwszy świadek tego wydarzenia, sama staje się przedmiotem ogromnego zainteresowania mediów. Dziewczyna postanawia wykorzystać sytuację, by zostawić po sobie jakiś ślad na ziemi. Musi jednak zmierzyć się z konsekwencjami niespodziewanej sławy – z tym, jak popularność wpływa na relacje z ludźmi, bezpieczeństwo i poczucie tożsamości. Publiczność bacznie jej się przygląda, z nadzieją, że uda jej się odgadnąć nie tylko kim są tajemniczy przybysze, ale też po co pojawili się wśród nas. Niezwykły debiut literacki Hanka Greena, brata słynnego pisarza Johna Greena, jest porywającą, napisaną z rozmachem powieścią, której młoda bohaterka z dnia na dzień zostaje celebrytką – nieświadoma, że jest przy tym częścią historii tak wielkiej i zdumiewającej, że trudno to sobie wyobrazić.,, Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 15 Polecam książka ,,RESTART ,,s-f dramat stan bardzo dobry str 480 okładka miękka cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl nowa kup teraz 2 zl ,,Przed pięciu laty Wren Connolly została postrzelona trzykrotnie w klatkę piersiową. Po 178 minutach powróciła. Jako restart - silniejsza, szybsza, posiadająca możliwość samoleczenia i niemal pozbawiona emocji. Im dłużej Restart pozostaje martwy, tym mniej z człowieka w nim zostaje po powrocie. Wren 178 jest najbardziej martwym Restartem w Republice Teksasu. Ma siedemnaście lat i służy jako żołnierz Korporacji Odnowy i Rozwoju Populacji. Ulubioną stroną pracy Wren jest trenowanie nowych restartów, ale jej ostatni nowicjusz okazuje się najgorszym, z jakim kiedykolwiek miała do czynienia. Callum Reyes 22 jest praktycznie człowiekiem. Ma za słaby refleks, zadaje dużo pytań, a uśmiech stale obecny na twarzy chłopaka doprowadza Wren do szaleństwa. Jednak jest w nim coś, czego nie powinna zignorować. Kiedy Callum odmawia wykonania rozkazu, Wren dostaje ostatnią szansę na utrzymanie go w ryzach inaczej będzie musiała go zlikwidować...,, Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 16 Polecam zawieszka św domek z papieru, kolorowy bardzo ladny 1 sztuka stan nowy cena wywol 1 zl kup teraz 1 zl 40 gr Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Num 17 Polecam super narzutka zielona swterkowa bez zapinania używana długi rękaw kieszenie stan bardzo dobry cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Poker Posted January 20 Posted January 20 Nadziejko, bardzo dziękuję za kolejny bazarek na rzecz moich podopiecznych. Jesteś pracowitą pszczólką. Quote
Nadziejka Posted January 20 Author Posted January 20 Dnia 21.01.2025 o 00:10, Poker napisał: Nadziejko, bardzo dziękuję za kolejny bazarek na rzecz moich podopiecznych. Jesteś pracowitą pszczólką. Nie mam ni grosika narazie....ale choć kramik wyczarowałam Quote
Recommended Posts