elik Posted February 1 Author Posted February 1 Dnia 1.02.2025 o 19:36, koja napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę serduszko za 30 zł. i bardzo dziękuję za przyjęcie zaproszenia i pomoc zwierzaczkom Quote
elik Posted February 1 Author Posted February 1 Na koniec zabrakło mi lajków, za to wszystkim stawiam serduszko 🙂 Quote
elik Posted February 1 Author Posted February 1 Pani Irenka telefonicznie licytuje poz. 2 i 12 B po 10,00 zł oraz poz. 23 A i 24 B po 6,00 zł. Pani Irenko bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Isabel Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2025 o 19:29, elik napisał: Tak, to na pewno spodnie ze skóry ekologicznej. Niestety zdjęcia robione aparatem w telefonie nie oddają zbyt dobrze ani kolorów, ani struktury materiału. 63. Tunika/sukienka. Rozm. 40 szerokość: ramiona 40 p/p 50 długość 78 C.W. - 8,00 Dziękuję za zmierzenie. Niestety, dla mnie jako sukienka za krótka, a jako tunika - za długa 😞 Quote
elik Posted February 1 Author Posted February 1 Dnia 1.02.2025 o 21:00, Isabel napisał: Dziękuję za zmierzenie. Niestety, dla mnie jako sukienka za krótka, a jako tunika - za długa 😞 Trudno się mówi 🙂 Dziękuję za wiadomość. Quote
Radek Posted February 1 Posted February 1 Dnia 1.02.2025 o 19:57, elik napisał: Na koniec zabrakło mi lajków, za to wszystkim stawiam serduszko 🙂 Też bezlajkowy jestem 😕 Za to już się uiściłem za cegiełkę. Quote
elik Posted February 1 Author Posted February 1 Bazarek dobiegł końca. Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim, którzy pojawiali się na nim i pomogli zdobyć fundusze dla beneficjentów. Jeszcze dzisiaj postaram się podsumować bazarek i rozesłać rozliczenie wszystkim zainteresowanym. Jak zwykle proszę o jak najszybsze podesłanie adresów do wysyłki, niezależnie od dokonania wpłaty. Quote
elik Posted February 1 Author Posted February 1 Dnia 1.02.2025 o 22:07, Radek napisał: Też bezlajkowy jestem 😕 Za to już się uiściłem za cegiełkę. Bardzo dziękuję Radku 1 Quote
elik Posted February 1 Author Posted February 1 PW z rozliczeniem bazarku rozesłane. Bardzo proszę o adresy do wysyłki. Quote
Nesiowata Posted February 2 Posted February 2 Jeśli da radę - skorzystam z Orlenu. Od razu dołącz Jo37 i Grażkę. Oczywiście,jeśli się zgodzi, również Aldrumkę. 1 Quote
AlfaLS Posted February 2 Posted February 2 Tradycyjnie przeoczyłam zakończenie bazarku ale jak można to bardzo proszę jeszcze nr 78 - pokrowiec. Adres jak zwykle, jak masz to ok. A jak nie to podeślę :). 1 Quote
elik Posted February 2 Author Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 05:38, Nesiowata napisał: Jeśli da radę - skorzystam z Orlenu. Od razu dołącz Jo37 i Grażkę. Oczywiście,jeśli się zgodzi, również Aldrumkę. Danusiu, wysyłkę większości fantów będzie robiła limonka80, a Ona nie wysyła ORLEN-em, ale dla pewności zapytam 🙂 Quote
elik Posted February 2 Author Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 08:47, Kamila Proc napisał: brawo Irenka Tak, brawo!!! 🤩 Quote
elik Posted February 2 Author Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 12:11, AlfaLS napisał: Tradycyjnie przeoczyłam zakończenie bazarku ale jak można to bardzo proszę jeszcze nr 78 - pokrowiec. Adres jak zwykle, jak masz to ok. A jak nie to podeślę :). Dzięki wielkie Adres mamy więc nie przysyłaj 🙂 Quote
Nesiowata Posted February 2 Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 14:25, elik napisał: Danusiu, wysyłkę większości fantów będzie robiła limonka80, a Ona nie wysyła ORLEN-em, ale dla pewności zapytam 🙂 No to będzie Inpost Quote
limonka80 Posted February 2 Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 05:38, Nesiowata napisał: Jeśli da radę - skorzystam z Orlenu. Dnia 2.02.2025 o 14:25, elik napisał: wysyłkę większości fantów będzie robiła limonka80, a Ona nie wysyła ORLEN-em Limonka wysyła każdym przewoźnikiem - jeśli trzeba, będzie Orlen 🙂 2 Quote
elik Posted February 2 Author Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 15:14, limonka80 napisał: Limonka wysyła każdym przewoźnikiem - jeśli trzeba, będzie Orlen 🙂 Wiem, ale wiem też, że masz daleko do OLEN-u więc chciałam zapytać 🙂 Quote
elik Posted February 2 Author Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 05:38, Nesiowata napisał: Jeśli da radę - skorzystam z Orlenu. Od razu dołącz Jo37 i Grażkę. Oczywiście,jeśli się zgodzi, również Aldrumkę. Dla formalności trzeba, żeby Jo, Grażka i Aldrumka wypowiedziały się w tym temacie 🙂 Czekamy na informacje. Quote
Aldrumka Posted February 2 Posted February 2 Przepraszam za opòźnienie. Poproszę jeszcze 12 A, 12X oraz 94 II, 95 i 101 B za wyw. 1 Quote
Aldrumka Posted February 2 Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 16:53, elik napisał: Dla formalności trzeba, żeby Jo, Grażka i Aldrumka wypowiedziały się w tym temacie 🙂 Czekamy na informacje. Chętnie dołączę do wspólnej przesyłki. W tej sprawie jeszcze pytanie do @agat21 Quote
elik Posted February 2 Author Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 18:30, Aldrumka napisał: Chętnie dołączę do wspólnej przesyłki. W tej sprawie jeszcze pytanie do @agat21 i Grażka123 🙂 Quote
elik Posted February 2 Author Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 18:29, Aldrumka napisał: Przepraszam za opòźnienie. Poproszę jeszcze 12 A, 12X oraz 94 II, 95 i 101 B za wyw. Super, bardzo dziękujemy. Proszę jeszcze o doprecyzowanie czy poz. 94 ma być tylko II, czy także I, bo to tom I i II. EDIT Zapisałam oba tomy, bo to wydaje sie logiczne, ale jeśli nie, to proszę daj znać. Quote
Aldrumka Posted February 2 Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 19:09, elik napisał: Super, bardzo dziękujemy. Proszę jeszcze o doprecyzowanie czy poz. 94 ma być tylko II, czy także I, bo to tom I i II. EDIT Zapisałam oba tomy, bo to wydaje sie logiczne, ale jeśli nie, to proszę daj znać. Poproszę jednak tylko 94 II. To są 2 oddzielne filmy i ten pierwszy mamy. Jeśli 101 wycofany to w zamian poproszę Madagaskar zaraz sprawdzę numer - chyba 101 A 1 Quote
elik Posted February 2 Author Posted February 2 Dnia 2.02.2025 o 20:49, Aldrumka napisał: Poproszę jednak tylko 94 II. To są 2 oddzielne filmy i ten pierwszy mamy. Jeśli 101 wycofany to w zamian poproszę Madagaskar zaraz sprawdzę numer - chyba 101 A Dzięki, zrobione Quote
Recommended Posts