elik Posted February 7 Author Posted February 7 Dnia 7.02.2025 o 20:11, Koki-99 napisał: Paczka odebrana, dziękuję 😉 Bardzo dziękujemy za wiadomość 🌺 Quote
elik Posted February 8 Author Posted February 8 Dnia 8.02.2025 o 14:15, Nesiowata napisał: Odebrane! Dzięki wielkie za wiadomość 🙂 🌺 Quote
Livka Posted February 9 Posted February 9 Paczuszka odebrana - ślicznie dziękuję 🙂 Dobra wróżka i dla mnie słodki prezencik dodała - buziaki ❤️ 2 Quote
elik Posted February 9 Author Posted February 9 Dnia 9.02.2025 o 13:19, Livka napisał: Paczuszka odebrana - ślicznie dziękuję 🙂 Dobra wróżka i dla mnie słodki prezencik dodała - buziaki ❤️ Dzięki za wiadomość ❤️ 🌺 Quote
elik Posted February 12 Author Posted February 12 Czekamy na jeszcze jedną wpłatę, aby rozliczyć bazarek i rozdzielić kasę 🙂 Quote
AlfaLS Posted February 13 Posted February 13 Przepraszam za gapiostwo :(. Moja paczka odebrana. Jeszcze nie rozpakowana ale znając życie wszystko jest na pewno w najlepszym porządku. Bardzo dziękuję! 1 Quote
Aska7 Posted February 13 Posted February 13 To jak u mnie. Odebrałam i dopiero ndzisiaj rozpakowałam. Dziękuję za gratisy 😁 1 Quote
elik Posted February 13 Author Posted February 13 Dnia 13.02.2025 o 10:57, AlfaLS napisał: Przepraszam za gapiostwo :(. Moja paczka odebrana. Jeszcze nie rozpakowana ale znając życie wszystko jest na pewno w najlepszym porządku. Bardzo dziękuję! Dnia 13.02.2025 o 14:34, Aska7 napisał: To jak u mnie. Odebrałam i dopiero ndzisiaj rozpakowałam. Dziękuję za gratisy 😁 Pięknie dziękujemy za wiadomość 🙂 Quote
elik Posted February 15 Author Posted February 15 Na koncie bazarku znajdują się już wszystkie wpłaty. 50,00 zł od Nesiowata 25,00 zł od Jo37 20,00 zł od Grażka123 100,00 zł od Selenga Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
elik Posted February 15 Author Posted February 15 Rozliczyłam bazarek i okazało się, że kolejny raz, dzięki hojności Waszych serc uzbieraliśmy sporą kwotę 1.163,07 zł. Z limonka80 bardzo serdecznie dziękujemy Wam za tak wielką pomoc w utrzymaniu zwierzaczków w hotelach. B r a w o WY!!! Quote
elik Posted February 15 Author Posted February 15 R o z l i c z e n i e 698,07 zł - przychód z fantów 465,00 zł - Serduszka = = = = = = = = = = = = = = = = = 1.020,08 zł 6,93 zł dołożyłam = = = = = = = = = = = = = = 1.170,00 zł do podziału / 2 = 585,00 zł Przelew na kwotę 585,00 zł dla Neruni - 15.02.2025 r. Przelew na kwotę 585,00 zł dla kotków - 17.02.2025 r. Quote
elik Posted February 15 Author Posted February 15 Pełne rozliczenie znajduje się na pierwszej stronie bazarku. Quote
Selenga Posted February 16 Posted February 16 Przelew zrobiony, przesyłka dotarła. Bardzo dziękuję 1 Quote
elik Posted February 17 Author Posted February 17 Dnia 16.02.2025 o 13:15, Selenga napisał: Przelew zrobiony, przesyłka dotarła. Bardzo dziękuję Bardzo dziękujemy za wiadomość i za podwójną zapłatę ❤️ Quote
Murka Posted February 21 Posted February 21 Wpłata 585 zł do mnie dotarła, dziękuję bardzo :) 1 Quote
elik Posted February 21 Author Posted February 21 Dnia 21.02.2025 o 12:58, Murka napisał: Wpłata 585 zł do mnie dotarła, dziękuję bardzo 🙂 Bardzo dziękujemy za potwierdzenie ❤️ 🌺 Quote
Aldrumka Posted March 5 Posted March 5 i jeszcze jedno potwierdzenie tak to bywa, że fanty ze wspólnych przesyłek długo wędrują do adresata; potwierdzam odbiór fantów dziękuję organizatorkom bazarku, wielkie dzięki za rozmnożone słodycze pozdrawiam wiosennie Quote
elik Posted March 5 Author Posted March 5 Dnia 5.03.2025 o 12:11, Aldrumka napisał: i jeszcze jedno potwierdzenie tak to bywa, że fanty ze wspólnych przesyłek długo wędrują do adresata; potwierdzam odbiór fantów dziękuję organizatorkom bazarku, wielkie dzięki za rozmnożone słodycze pozdrawiam wiosennie Bardzo dziękujemy za miłą wiadomość 🙂 Informacja o odbiorze fantów przez adresata wspólnej wysyłko jest informacją, że fanty wszystkich odbiorców dotarły pod wskazany przed nich adres, co pozwala mi zaznaczyć w zestawieniu, że fanty dotarły do wszystkich odbiorców wspólnej wysyłki 🙂 Quote
Aldrumka Posted March 5 Posted March 5 Dnia 5.03.2025 o 12:27, elik napisał: Bardzo dziękujemy za miłą wiadomość 🙂 Informacja o odbiorze fantów przez adresata wspólnej wysyłko jest informacją, że fanty wszystkich odbiorców dotarły pod wskazany przed nich adres, co pozwala mi zaznaczyć w zestawieniu, że fanty dotarły do wszystkich odbiorców wspólnej wysyłki 🙂 tak też sądzę i nie pisałabym, gdyby nie wielkie słodkie serce @limonka80 1 Quote
elik Posted March 5 Author Posted March 5 Dnia 5.03.2025 o 13:34, Aldrumka napisał: tak też sądzę i nie pisałabym, gdyby nie wielkie słodkie serce @limonka80 Aaaaa takie wiadomości są mile widziane 🤩 Quote
Aldrumka Posted March 5 Posted March 5 Dnia 5.03.2025 o 13:55, elik napisał: Aaaaa takie wiadomości są mile widziane 🤩 I jeszcze 🙂 Dokopałam się do filmów a one też się rozmnożyły 🙂 Dziękuję za dodatkowy 1 Quote
elik Posted March 6 Author Posted March 6 Dnia 5.03.2025 o 19:53, Aldrumka napisał: I jeszcze 🙂 Dokopałam się do filmów a one też się rozmnożyły 🙂 Dziękuję za dodatkowy Cała przyjemność po mojej stronie 😉 Quote
Recommended Posts