Poker Posted January 7 Author Posted January 7 Dnia 7.01.2025 o 16:06, Poker napisał: Dołożę jeszcze hamerykanskie kalendarze. Dodałam Quote
Poker Posted January 8 Author Posted January 8 Dnia 8.01.2025 o 08:11, Nesiowata napisał: 7 za 10 zł i super, dzięki Quote
Ellig Posted January 8 Posted January 8 Większość osób nie na dostępu do Dogo, ja mam tylko z telefonu. Niektórzy mogą czytać zawartość postów ale nie mogą nic napisać. 1 Quote
Poker Posted January 8 Author Posted January 8 Póki co mam i z kompa i z telefonu..Ale nie mogłam wejść na swoją aktywność. Przedłużę bazarek. 1 Quote
Poker Posted January 8 Author Posted January 8 Z powodu choroby dogo, przedłużam bazarek do 10.01. 1 Quote
Poker Posted January 9 Author Posted January 9 Dnia 9.01.2025 o 10:07, Poker napisał: ciekawe czy dogo działa już u wszystkich. nie działa Quote
Poker Posted January 11 Author Posted January 11 Już działa. W związku z niedomaganiem Dogo, przedłużam bazarek kolejny raz o 2 dni 2 Quote
Recommended Posts