Nesiowata Posted January 11 Posted January 11 Dnia 10.01.2025 o 07:07, Nesiowata napisał: Dalej zapraszamy! Się powtórzę. 1 Quote
Nesiowata Posted January 12 Posted January 12 Od rana nie mogłam pisać. Czyżby coś się zmieniło? Quote
agat21 Posted January 12 Author Posted January 12 Jestem u znajomych, dorwałam ich laptopa - i alleluja! - na tym laptopie mogę pisać na dogo! Oni po prostu nie mają jakichś durnych nowoczesnych progarmów, które się aktualizują pięc razy na dobę. Ja wrócę do domu, to pewnie znowu będę odcięta od możliwości pisania, więc dam tylko szybko znać, że oczywiście bazarek przedłużam, tylko nawet nie wiem do kiedy, bo nie wiem kiedy dogo się naprawi. Quote
Ewa Marta Posted January 12 Posted January 12 Ja od wczoraj pisać nie mogłam, a teraz już mogę. Przedziwna sytuacja… Quote
rozi Posted January 12 Posted January 12 Coś robią. Trzeba poczekać. U mnie wyszukiwanie nie dzieła, ale to detal. Quote
Ewa Marta Posted January 12 Posted January 12 Dnia 9.01.2025 o 17:45, Ewa Marta napisał: Poproszę 5 głosów na Milo 😃 Agatko, przypomnę swoją licytację, bo prze awarię umknęła. Quote
Nesiowata Posted January 12 Posted January 12 Dnia 12.01.2025 o 16:04, agat21 napisał: Jestem u znajomych, dorwałam ich laptopa - i alleluja! - na tym laptopie mogę pisać na dogo! Oni po prostu nie mają jakichś durnych nowoczesnych progarmów, które się aktualizują pięc razy na dobę. Ja wrócę do domu, to pewnie znowu będę odcięta od możliwości pisania, więc dam tylko szybko znać, że oczywiście bazarek przedłużam, tylko nawet nie wiem do kiedy, bo nie wiem kiedy dogo się naprawi. Chyba jednak tym razem się naprawiło. Quote
Alaskan malamutte Posted January 12 Posted January 12 Dnia 12.01.2025 o 17:38, Nesiowata napisał: Chyba jednak tym razem się naprawiło. Chyba nie całkiem. Na chrome nie działa możliwość pisania, na innych przeglądarkach tak Quote
Nesiowata Posted January 12 Posted January 12 Dnia 12.01.2025 o 20:04, Alaskan malamutte napisał: Chyba nie całkiem. Na chrome nie działa możliwość pisania, na innych przeglądarkach tak Dobre i to co jest. 1 Quote
agat21 Posted January 13 Author Posted January 13 Alleluja! Mam dostęp, mogę pisać, mogę cytować. Wzruszenie odbiera mi głos. 🥹 Dobrze, że nie odebrało mi zdolności poruszania palcami 😃 Zatem bazar trwa i potrwa do 15 stycznia 🙂 ZAPRASZAM, pieseczek tyle czeka, niech będzie to mocno wynagrodzone 😉 1 Quote
agat21 Posted January 13 Author Posted January 13 Dnia 12.01.2025 o 17:09, Ewa Marta napisał: Agatko, przypomnę swoją licytację, bo prze awarię umknęła. Faktycznie umknęła, bo w niemocy przeglądania dogo nie dojrzałam nowych wpisów 1 Quote
Ewa Marta Posted January 13 Posted January 13 Dnia 13.01.2025 o 13:13, agat21 napisał: Alleluja! Mam dostęp, mogę pisać, mogę cytować. Wzruszenie odbiera mi głos. 🥹 Dobrze, że nie odebrało mi zdolności poruszania palcami 😃 Zatem bazar trwa i potrwa do 15 stycznia 🙂 ZAPRASZAM, pieseczek tyle czeka, niech będzie to mocno wynagrodzone 😉 Ja też od wczoraj radośnie zaglądam i cieszę się jak dziecko, że możemy pisać 🙂 Quote
Kamila Proc Posted January 13 Posted January 13 Dnia 13.01.2025 o 19:22, Ewa Marta napisał: Podrzucę 🙂 fajowo 1 Quote
agat21 Posted January 13 Author Posted January 13 Mam już pierwsze wpłaty - od Jo37 i Ellig. Wielkie dzięki. Bazar trwa! Quote
limonka80 Posted January 13 Posted January 13 Przyjrzałam się piesiowi i zmieniłam zdanie. To nie Olafek jednak, tylko Romuś. 20 głosów na Romusia. 3 Quote
Recommended Posts