Jump to content
Dogomania

Cóż za urodzaj na bazarki imienne dzięki szalonym dziewczynom! Tym razem maleńki psinek czeka na imię na początek drogi poza schronem. Do 15 stycznia :) - jest MILO!!

Recommended Posts

Posted

Jestem u znajomych, dorwałam ich laptopa - i alleluja! - na tym laptopie mogę pisać na dogo! Oni po prostu nie mają jakichś durnych nowoczesnych progarmów, które się aktualizują pięc razy na dobę.

Ja wrócę do domu, to pewnie znowu będę odcięta od możliwości pisania, więc dam tylko szybko znać, że oczywiście bazarek przedłużam, tylko nawet nie wiem do kiedy, bo nie wiem kiedy dogo się naprawi. 

• agat21 changed the title to Cóż za urodzaj na bazarki imienne dzięki szalonym dziewczynom! Tym razem maleńki psinek czeka na imię na początek drogi poza schronem. Do 12 stycznia g.22 - przedłużam dopóki dogo się nie naprawi
Posted
Dnia 12.01.2025 o 16:04, agat21 napisał:

Jestem u znajomych, dorwałam ich laptopa - i alleluja! - na tym laptopie mogę pisać na dogo! Oni po prostu nie mają jakichś durnych nowoczesnych progarmów, które się aktualizują pięc razy na dobę.

Ja wrócę do domu, to pewnie znowu będę odcięta od możliwości pisania, więc dam tylko szybko znać, że oczywiście bazarek przedłużam, tylko nawet nie wiem do kiedy, bo nie wiem kiedy dogo się naprawi. 

Chyba jednak tym razem się  naprawiło.

Posted
Dnia 12.01.2025 o 20:04, Alaskan malamutte napisał:

Chyba nie całkiem. Na chrome nie działa możliwość pisania, na innych przeglądarkach tak

Dobre i to co jest.

• Like 1
Posted

Alleluja! Mam dostęp, mogę pisać, mogę cytować. Wzruszenie odbiera mi głos. 🥹 Dobrze, że nie odebrało mi zdolności poruszania palcami 😃

Zatem bazar trwa i potrwa do 15 stycznia 🙂 

ZAPRASZAM, pieseczek tyle czeka, niech będzie to mocno wynagrodzone 😉 

• Like 1
  • agat21 changed the title to Cóż za urodzaj na bazarki imienne dzięki szalonym dziewczynom! Tym razem maleńki psinek czeka na imię na początek drogi poza schronem. Do 15 stycznia :)
Posted
Dnia 12.01.2025 o 17:09, Ewa Marta napisał:

Agatko, przypomnę swoją licytację, bo prze awarię umknęła. 

Faktycznie umknęła, bo w niemocy przeglądania dogo nie dojrzałam nowych wpisów

• Like 1
Posted
Dnia 13.01.2025 o 13:13, agat21 napisał:

Alleluja! Mam dostęp, mogę pisać, mogę cytować. Wzruszenie odbiera mi głos. 🥹 Dobrze, że nie odebrało mi zdolności poruszania palcami 😃

Zatem bazar trwa i potrwa do 15 stycznia 🙂 

ZAPRASZAM, pieseczek tyle czeka, niech będzie to mocno wynagrodzone 😉 

Ja też od wczoraj radośnie zaglądam i cieszę się jak dziecko, że możemy pisać 🙂