agat21 Posted January 5 Author Posted January 5 Tym oto sposobem Milo wysforował się na prowadzenie 🐕 Quote
mariusz pp Posted January 5 Posted January 5 Milo ładnie ale proszę jeszcze7 głosów na Korusia od mojego Korusia i Miluni 🙂 1 Quote
limonka80 Posted January 5 Posted January 5 Jaki cudny maluch ... Dla wygląda jak Olafek. 15 głosów na Olafka. 1 Quote
agat21 Posted January 5 Author Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 13:37, mariusz pp napisał: Milo ładnie ale proszę jeszcze7 głosów na Korusia od mojego Korusia i Miluni 🙂 I Koruś ładnie też. Same ładne imiona proponujecie 🙂 Zapisuję. Quote
agat21 Posted January 5 Author Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 14:14, limonka80 napisał: Jaki cudny maluch ... Dla wygląda jak Olafek. 15 głosów na Olafka. Zapisuję i Olafka 🙂 Quote
agat21 Posted January 5 Author Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 14:51, Ewa Marta napisał: Podrzucę i jadę z moimi psiakami na spacer 😀 Ja właśnie ze spaceru wróciłam. Z wyszczypanym pyszczydłem. Przez mróz - żeby nie było wątpliwości 😉 Quote
agat21 Posted January 5 Author Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 15:01, Nesiowata napisał: 5 x Milo O, dzięki piękne, Miluś zatem wysunie się na pierwsze miejsce ex equo z Olafkiem. Quote
agat21 Posted January 5 Author Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 16:03, mariusz pp napisał: 4 na Koreczka 🙂 No jakżesz podoba mię się takie podejście 😃 1 Quote
agat21 Posted January 5 Author Posted January 5 Zatem ex equo jest na drugim miejscu, a pierwsze ma znowu Korek 🎈 Quote
Alaskan malamutte Posted January 5 Posted January 5 Piękne imiona ❤️ W środę będę w schronisku to szepnę maluszkowi do uszka, że już bardzo niedługo zamieni zimny boks na ciepły pokój i wygodną kanapę. Quote
Nesiowata Posted January 6 Posted January 6 Najlepiej jednak w domu - niewskazane dziś wychodzenie na zewnątrz. Quote
Alaskan malamutte Posted January 6 Posted January 6 Dnia 6.01.2025 o 08:00, Nesiowata napisał: Najlepiej jednak w domu - niewskazane dziś wychodzenie na zewnątrz. U nas odwilż, pewnie jak wszędzie, ale śnieg jest. Spacer zaliczony, wróciliśmy mokrzy... Nieustannie zapraszamy świątecznie Quote
agat21 Posted January 6 Author Posted January 6 A bazarek czynny mimo świąt, odwilży, gołoledzi czy innych zjawisk 😉 Quote
Recommended Posts