agat21 Posted January 15 Author Posted January 15 Ja bym zwariowała z kolei pracując w domu 😅 Jak to każdy ma swoje upodobania. Tak, jak i kwestii imion 😉 - że tak delikatnie nadmienię 😁 Quote
Ewa Marta Posted January 15 Posted January 15 Dnia 15.01.2025 o 19:57, agat21 napisał: Ja bym zwariowała z kolei pracując w domu 😅 Jak to każdy ma swoje upodobania. Tak, jak i kwestii imion 😉 - że tak delikatnie nadmienię 😁 Dla mnie najważniejsza w pracy zdalnej jest możliwość bycia z psami. Przy chorej Peruszce to bardzo ważne, że mogę podać jej leki, wynieść na dwór kilka razy w ciągu dnia. No i za każdym razem, kiedy coś mi się liczy, ja przytulam moje ogonki:) Z ludźmi spotykam się na dwóch długich spacerach codziennie, więc na brak kontaktów nie narzekam. A w kwestii imienia to jednak jest Romuś, więc poproszę 10 głosów na Romusia 😃 Quote
Nesiowata Posted January 15 Posted January 15 Dnia 15.01.2025 o 20:02, agat21 napisał: Godzina rzeczona się zbliża.. Na pewno? Quote
agat21 Posted January 15 Author Posted January 15 Dnia 15.01.2025 o 20:12, Ewa Marta napisał: Dla mnie najważniejsza w pracy zdalnej jest możliwość bycia z psami. Przy chorej Peruszce to bardzo ważne, że mogę podać jej leki, wynieść na dwór kilka razy w ciągu dnia. No i za każdym razem, kiedy coś mi się liczy, ja przytulam moje ogonki:) Z ludźmi spotykam się na dwóch długich spacerach codziennie, więc na brak kontaktów nie narzekam. A w kwestii imienia to jednak jest Romuś, więc poproszę 10 głosów na Romusia 😃 O proszę!! No to Romusia zapisuję 😁 Tak, rozumiem Cię dobrze. Gdyby małż nie siedział ze zwierzami w domu, to też pewnie bym walczyła o więcej pracy w domu, ale nie ma na szczęście takiej potrzeby. Poza tym moje zwierzydła są przyzwyczajone, że jak jestem w domu, to cały czas można czegoś ode mnie chcieć 😅 1 Quote
agat21 Posted January 15 Author Posted January 15 Dnia 15.01.2025 o 20:26, Nesiowata napisał: Na pewno? No już tylko z półtorej godzinki 😁 Quote
Nesiowata Posted January 15 Posted January 15 Dnia 15.01.2025 o 20:28, agat21 napisał: No już tylko z półtorej godzinki 😁 Ale zegar to 23. Quote
limonka80 Posted January 15 Posted January 15 Dnia 14.01.2025 o 09:19, agat21 napisał: Widząc taką determinację dokładam 5 głosów od siebie na Romusia 😀 Bardzo z Romusiem dziękujemy 😁 1 Quote
limonka80 Posted January 15 Posted January 15 Dnia 15.01.2025 o 20:12, Ewa Marta napisał: A w kwestii imienia to jednak jest Romuś, więc poproszę 10 głosów na Romusia 😃 Prawda że do niego pasuje ? No Romuś pełnym pyszczkiem 😍 1 Quote
limonka80 Posted January 15 Posted January 15 Dla pewności dołożę jeszcze 10 głosów na Romusia. 3 Quote
Ewa Marta Posted January 15 Posted January 15 Dnia 15.01.2025 o 21:59, Nesiowata napisał: 19 na Milo Dnia 15.01.2025 o 22:09, limonka80 napisał: No zaraz zemdleję ... 😲 Nie wierzę 😅 Zdążyłaś? Quote
agat21 Posted January 16 Author Posted January 16 Nie mogłam wczoraj wieczorem pisać na dogo, bo miałam dostęp już tylko z telefonu, a tam wciąż kiszka, ale widziałam co się zadziało i emocje trzymały mnie do końca 😀 Zatem ogłaszam oficjalnie, że psiak ma na imię MILO i chrzestną została Nesiowata 😁🌷 3 Quote
agat21 Posted January 16 Author Posted January 16 Wszystkim ogromnie dziękuję za udział w bazarku! Mimo trudności i kłód pod nogi udało się pięknie 😁 Quote
agat21 Posted January 16 Author Posted January 16 Wiwat Nesiowata i Limonka, które sprawiły, że bazar był wyjątkowo emocjonujący i udany 😁🤸♂️🤸♀️ Quote
Nesiowata Posted January 16 Posted January 16 Dnia 15.01.2025 o 22:45, Ewa Marta napisał: Nie wierzę 😅 Zdążyłaś? Już parę razy Limonka i Aska przeszkoliły mnie. Tym razem ja byłam ostatnia. 1 1 Quote
agat21 Posted January 16 Author Posted January 16 Wielkie dzięki Aldrumce i Nesiowatej za podliczenie swoich głosów i wpłaty - to duża pomoc dla mnie, bo dziś mam urwanie wszystkiego i tylko na momenty wpadam na dogo 😘 1 Quote
Aldrumka Posted January 16 Posted January 16 Dnia 16.01.2025 o 15:23, agat21 napisał: Wielkie dzięki Aldrumce i Nesiowatej za podliczenie swoich głosów i wpłaty - to duża pomoc dla mnie, bo dziś mam urwanie wszystkiego i tylko na momenty wpadam na dogo 😘 zwłaszcza Nesiowata miała co liczyć , chyba pokochała maluszka Quote
Ewa Marta Posted January 16 Posted January 16 Ja swoje 45 zł też za moment prześlę do Ciebie Agatko. Tym razem na chłopaka zbiera Alaskan 🙂 Quote
agat21 Posted January 16 Author Posted January 16 Dnia 16.01.2025 o 16:46, Ewa Marta napisał: Ja swoje 45 zł też za moment prześlę do Ciebie Agatko. Tym razem na chłopaka zbiera Alaskan 🙂 Świetnie, dziękuję. :* Quote
agat21 Posted January 17 Author Posted January 17 Wielkie dzięki za kolejne wpłaty Ewie Marcie i Limonce 🌷🌷 Może uda mi się resztę rozliczeń zrobić w weekend i powysyłać Pw. 1 Quote
mariusz pp Posted January 17 Posted January 17 Ja mogę sobie też sam podliczyć tylko proszę o nr konta. 🙂 Quote
Recommended Posts