Jump to content
Dogomania

Cóż za urodzaj na bazarki imienne dzięki szalonym dziewczynom! Tym razem maleńki psinek czeka na imię na początek drogi poza schronem. Do 15 stycznia :) - jest MILO!!

Recommended Posts

Posted

Ja bym zwariowała z kolei pracując w domu 😅 Jak to każdy ma swoje upodobania. 

Tak, jak i kwestii imion 😉 - że tak delikatnie nadmienię 😁

Posted
Dnia 15.01.2025 o 19:57, agat21 napisał:

Ja bym zwariowała z kolei pracując w domu 😅 Jak to każdy ma swoje upodobania. 

Tak, jak i kwestii imion 😉 - że tak delikatnie nadmienię 😁

Dla mnie najważniejsza w pracy zdalnej jest możliwość bycia z psami. Przy chorej Peruszce to bardzo ważne, że mogę podać jej leki, wynieść na dwór kilka razy w ciągu dnia. No i za każdym razem, kiedy coś mi się liczy, ja przytulam moje ogonki:) 

Z ludźmi spotykam się na dwóch długich spacerach codziennie, więc na brak kontaktów nie narzekam.

A w kwestii imienia to jednak jest Romuś, więc poproszę 10 głosów na Romusia 😃

Posted
Dnia 15.01.2025 o 20:12, Ewa Marta napisał:

Dla mnie najważniejsza w pracy zdalnej jest możliwość bycia z psami. Przy chorej Peruszce to bardzo ważne, że mogę podać jej leki, wynieść na dwór kilka razy w ciągu dnia. No i za każdym razem, kiedy coś mi się liczy, ja przytulam moje ogonki:) 

Z ludźmi spotykam się na dwóch długich spacerach codziennie, więc na brak kontaktów nie narzekam.

O proszę!! No to Romusia zapisuję 😁

Tak, rozumiem Cię dobrze. Gdyby małż nie siedział ze zwierzami w domu, to też pewnie bym walczyła o więcej pracy w domu, ale nie ma na szczęście takiej potrzeby. Poza tym moje zwierzydła są przyzwyczajone, że jak jestem w domu, to cały czas można czegoś ode mnie chcieć 😅

• Like 1
Posted
Dnia 15.01.2025 o 20:12, Ewa Marta napisał:

Prawda że do niego pasuje ? No Romuś pełnym pyszczkiem 😍

• Like 1
Posted

Nie mogłam wczoraj wieczorem pisać na dogo, bo miałam dostęp już tylko z telefonu, a tam wciąż kiszka, ale widziałam co się zadziało i emocje trzymały mnie do końca 😀

Zatem ogłaszam oficjalnie, że psiak ma na imię MILO i chrzestną została Nesiowata 😁🌷

• Like 3
  • agat21 changed the title to Cóż za urodzaj na bazarki imienne dzięki szalonym dziewczynom! Tym razem maleńki psinek czeka na imię na początek drogi poza schronem. Do 15 stycznia :) - jest MILO!!
Posted
Dnia 15.01.2025 o 22:45, Ewa Marta napisał:

Nie  wierzę 😅 Zdążyłaś?

Już parę razy Limonka i Aska przeszkoliły mnie. Tym razem ja byłam ostatnia.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Wielkie dzięki Aldrumce i Nesiowatej za podliczenie swoich głosów i wpłaty - to duża pomoc dla mnie, bo dziś mam urwanie wszystkiego i tylko na momenty wpadam na dogo 😘 

• Like 1
Posted
Dnia 16.01.2025 o 15:23, agat21 napisał:

Wielkie dzięki Aldrumce i Nesiowatej za podliczenie swoich głosów i wpłaty - to duża pomoc dla mnie, bo dziś mam urwanie wszystkiego i tylko na momenty wpadam na dogo 😘 

zwłaszcza Nesiowata miała co liczyć , chyba pokochała maluszka

Posted
Dnia 16.01.2025 o 16:46, Ewa Marta napisał:

Ja swoje 45 zł też za moment prześlę do Ciebie Agatko. Tym razem na chłopaka zbiera Alaskan 🙂

Świetnie, dziękuję. :*

Posted

Wielkie dzięki za kolejne wpłaty Ewie Marcie i Limonce 🌷🌷

Może uda mi się resztę rozliczeń zrobić w weekend i powysyłać Pw.

• Like 1