agat21 Posted January 6 Author Posted January 6 Przypominam, że prowadzi jednym głosem Koruś, a depczą mu po plecach Milo i Olafek 🙂 Quote
Ewa Marta Posted January 6 Posted January 6 Dogo dzisiaj słabo chodzi. Ja nie mogłam pisać rano, teraz Alaskan m problem. U Was działa bez problemów? Quote
agat21 Posted January 6 Author Posted January 6 Dnia 6.01.2025 o 21:01, Ewa Marta napisał: Dogo dzisiaj słabo chodzi. Ja nie mogłam pisać rano, teraz Alaskan m problem. U Was działa bez problemów? U mnie nie działają pewne formuły przeglądania dogo. Mogę startować jedynie ze strony głównej i przechodząc do poszczególnych grup i podgrup lub przez moje powiadomienia. Quote
Ewa Marta Posted January 6 Posted January 6 Ja w tej chwili też mam i mam nadzieję, że jutro wszyscy będą mogli zaglądać bez problemów. Zapraszamy serdecznie 🙂 Quote
agat21 Posted January 7 Author Posted January 7 U mnie nadal działa nie w pełni. Muszę wchodzić na wątki "na około" i szukać ich 😕 Quote
Ellig Posted January 7 Posted January 7 Dnia 7.01.2025 o 09:23, agat21 napisał: U mnie nadal działa nie w pełni. Muszę wchodzić na wątki "na około" i szukać ich 😕 Mam podobnie z komputera nie mogę nic napisać i nie widzę zdjęć. Tylko z telefonu co nieco... Dnia 7.01.2025 o 09:23, agat21 napisał: U mnie nadal działa nie w pełni. Muszę wchodzić na wątki "na około" i szukać ich 😕 Quote
agat21 Posted January 7 Author Posted January 7 Jak tak dalej pójdzie przedłużę bazarek. Wczoraj i dziś to stracone dni 🫤 1 Quote
Ewa Marta Posted January 8 Posted January 8 Dnia 7.01.2025 o 19:21, agat21 napisał: Jak tak dalej pójdzie przedłużę bazarek. Wczoraj i dziś to stracone dni 🫤 To chyba dobry pomysł. Wczoraj pisalam z komputera, dzisiaj tylko z telefonu mogę sie gdziekolwiek dostać. Wiele osób w ogole nie ma dostępu do dogo😥 1 Quote
agat21 Posted January 8 Author Posted January 8 Nie mogę cytować postów, ale zapisałam głosy Nesiowatej na Milo i oto Milo wysforował się na prowadzenie 🙂 🐕 Quote
Nesiowata Posted January 9 Posted January 9 Jak na razie mogę pisać. Dlatego też zapraszam do szczęściarza czekającego na imię. Quote
Ewa Marta Posted January 9 Posted January 9 Maleńki już w drodze do hotelu ♥️ jak będzie miał na imię? Quote
Recommended Posts