Jump to content
Dogomania

Cóż za urodzaj na bazarki imienne dzięki szalonym dziewczynom! Tym razem maleńki psinek czeka na imię na początek drogi poza schronem. Do 15 stycznia :) - jest MILO!!

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.01.2025 o 21:01, Ewa Marta napisał:

Dogo dzisiaj słabo chodzi. Ja nie mogłam pisać rano, teraz Alaskan m problem. U Was działa bez problemów?

U mnie nie działają pewne formuły przeglądania dogo. Mogę startować jedynie ze strony głównej i przechodząc do poszczególnych grup i podgrup lub przez moje powiadomienia. 

Posted
Dnia 7.01.2025 o 09:23, agat21 napisał:

U mnie nadal działa nie w pełni. Muszę wchodzić na wątki "na około" i szukać ich 😕 

Mam podobnie z komputera nie mogę nic napisać i nie widzę zdjęć. 

Tylko z telefonu co nieco...

Dnia 7.01.2025 o 09:23, agat21 napisał:

U mnie nadal działa nie w pełni. Muszę wchodzić na wątki "na około" i szukać ich 😕 

Posted
Dnia 7.01.2025 o 19:21, agat21 napisał:

Jak tak dalej pójdzie przedłużę bazarek. Wczoraj i dziś to stracone dni 🫤

To chyba dobry pomysł. Wczoraj pisalam z komputera, dzisiaj tylko z telefonu mogę sie gdziekolwiek dostać. Wiele osób w ogole nie ma dostępu do dogo😥

• Like 1
  • agat21 changed the title to Cóż za urodzaj na bazarki imienne dzięki szalonym dziewczynom! Tym razem maleńki psinek czeka na imię na początek drogi poza schronem. Do 12 stycznia g.22