Alaskan malamutte Posted February 24 Author Posted February 24 Dnia 24.02.2025 o 12:22, Nesiowata napisał: Zostaję. Dnia 24.02.2025 o 12:23, Ewa Marta napisał: Ja też zostaję Quote
magenka1 Posted February 24 Posted February 24 Ja też oczywiście zostaje, chciałoby się wszystkie zabrać tamtego miejsca 3 Quote
Alaskan malamutte Posted February 24 Author Posted February 24 Dnia 24.02.2025 o 13:02, magenka1 napisał: Ja też oczywiście zostaje, chciałoby się wszystkie zabrać tamtego miejsca Dnia 24.02.2025 o 18:53, kado napisał: I ja,i ja😁😁😁 Dnia 24.02.2025 o 21:46, Aldrumka napisał: Moja deklaracja też zostaje Quote
Ewa Marta Posted February 25 Posted February 25 Ale fajnie 😀 Jakoś tak bezpieczniej się od razu zrobiło 😉 Quote
Alaskan malamutte Posted February 25 Author Posted February 25 Z bazarku imiennego, sunia która przyjedzie na miejsce Milusia dostała na imię Ada😁❤️🥰 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 26 Author Posted February 26 Dnia 26.02.2025 o 10:17, Poker napisał: Mam zdjąć ogłoszenie Milusia ? Nie. Mam taką zasadę, że dopóki piesek nie pojedzie, to ogłoszenia wiszą. Był kolejny fajny telefon o pieska z Pszczyny. Pani czeka na informację do 3 marca. Jeśli nie Miluś to inny psiak może skorzysta z tego domku. Quote
mari23 Posted February 27 Posted February 27 Dnia 24.02.2025 o 12:22, Nesiowata napisał: Zostaję. Ja oczywiście też zostaję. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 28 Author Posted February 28 Są już pierwsze wpłaty dla Adusi: Nesiowata - 15 zł Ellig - 25zł P. Rafał (znajomy Ewy Marty) -100zł Pięknie dziękujemy!! Quote
agat21 Posted March 3 Posted March 3 Przelałam dla Ady pieniądze z bazarku imiennego w kwocie 291 zł - proszę o potwierdzenie jak dotrą. 🙂 Zgodnie z ustaleniami wpłatę Twoją i Ewy Marty uznałam za już uiszczoną 🙂 1 Quote
agat21 Posted March 3 Posted March 3 Przelałam też od razu deklarację marcową Milusia, która teraz już będzie dla Ady 🙂 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 3 Author Posted March 3 U Milusia sytuacja bardzo dynamiczna i zmienna 😉 Ostatecznie, po bardzo wnikliwych rozmowach, analizach za i przeciw, zdecydowałyśmy, że piesuś pojedzie do domku w Krakowie, do pani Natalii i pana Bartka. Państwo jutro ustalą wszystko z Murką, ale z tego co wstępnie powiedzieli, chcą przyjechać w najbliższy weekend. 4 Quote
agat21 Posted March 3 Posted March 3 Dnia 3.03.2025 o 23:36, Alaskan malamutte napisał: U Milusia sytuacja bardzo dynamiczna i zmienna 😉 Ostatecznie, po bardzo wnikliwych rozmowach, analizach za i przeciw, zdecydowałyśmy, że piesuś pojedzie do domku w Krakowie, do pan Natalii i pana Bartka. Państwo jutro ustalą wszystko z Murką, ale z tego co wstępnie powiedzieli, chcą przyjechać w najbliższy weekend. Super, że jednak dom jest. I na pewno lepszy dla Milusia. No to do weekendu! 😃👍 1 Quote
Murka Posted March 4 Posted March 4 Rozliczenie Milusia za luty: -586 zł hotelowanie (1-5.02 25zł/doba + 6-28.02 20zł/doba) Quote
Alaskan malamutte Posted March 4 Author Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 11:21, Poker napisał: Czyli już niedługo. Tak, w sobotę. Państwo już umówili się z Murką na przyjazd do Milusia i po Milusia 🥰 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 4 Author Posted March 4 Dnia 4.03.2025 o 10:49, Murka napisał: Rozliczenie Milusia za luty: -586 zł hotelowanie (1-5.02 25zł/doba + 6-28.02 20zł/doba) Mureczko, to wstrzymujemy się z opłatą do soboty, ok? Quote
Alaskan malamutte Posted March 5 Author Posted March 5 Dnia 3.03.2025 o 13:36, agat21 napisał: Przelałam dla Ady pieniądze z bazarku imiennego w kwocie 291 zł - proszę o potwierdzenie jak dotrą. 🙂 Zgodnie z ustaleniami wpłatę Twoją i Ewy Marty uznałam za już uiszczoną 🙂 Pieniążki już są na koncie Adusi, pięknie dziękujemy!! Quote
Alaskan malamutte Posted March 5 Author Posted March 5 Dnia 3.03.2025 o 13:37, agat21 napisał: Przelałam też od razu deklarację marcową Milusia, która teraz już będzie dla Ady 🙂 Pięknie dziękujemy, pieniążki na koncie Quote
Alaskan malamutte Posted March 5 Author Posted March 5 Na koncie Milusia i Ady są też wpłaty od Nesiowatej, za marzec. Z całego serca dziękujemy!!! Quote
Alaskan malamutte Posted March 7 Author Posted March 7 Jutro wielki dzień dla Milusia vel Kinderka. Bardzo prosimy o kciuki. Państwo obiecali fotorelację z domku. 2 Quote
Alaskan malamutte Posted March 7 Author Posted March 7 Bardzo dziękujemy Aldrumce za wpłatę dla Adusi Dziękuję też Ewie Marcie za wpłatę dla Milusia vel Kinderka Quote
Recommended Posts