Poker Posted February 3 Posted February 3 Moje ogłoszenie jest na Warszaw ę Bemowo. wyróżnione do 22.02. Może zmienić miasto ? Quote
Alaskan malamutte Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 21:42, Poker napisał: Moje ogłoszenie jest na Warszaw ę Bemowo. wyróżnione do 22.02. Może zmienić miasto ? Miluś ma ogłoszenia na Katowice, Kraków i Warszawę. Warto zrobić na Bielsko Białą. Można spróbować na Wrocław, chociaż to trochę daleko.... Poprosiłam Murkę o kilka nowych zdjęć. Quote
Alaskan malamutte Posted February 3 Author Posted February 3 Bardzo dziękujemy Magence za wpłatę dla Milusia Quote
Alaskan malamutte Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 23:26, Poker napisał: To na jakie miasto ? To zmień proszę na Wrocław, zobaczymy..... Quote
Poker Posted February 3 Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 23:27, Alaskan malamutte napisał: To zmień proszę na Wrocław, zobaczymy..... OK Quote
Alaskan malamutte Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 23:31, Poker napisał: Już zmieniłam na Wrocław. Wrzuć link proszę, zmienię na pierwszej stronie Quote
Poker Posted February 3 Posted February 3 https://www.olx.pl/d/oferta/mikrus-czeka-na-fajny-dom-CID103-ID146aHA.html?bs=olx_pro_listing Quote
Ewa Marta Posted February 4 Posted February 4 Ja zrobiłam na Bielsko-Biała: https://www.olx.pl/d/oferta/kinder-8-kg-milosci-i-wiernosci-szuka-swojego-domu-CID103-ID14hu49.html?bs=olx_pro_listing Quote
Alaskan malamutte Posted February 4 Author Posted February 4 Dnia 3.02.2025 o 17:09, Murka napisał: Rozliczenie Milo za styczeń: -529 zł hotelowanie 9-31.01 (zniżka ze względu na karmę) -120 zł transport z Zamościa (transport łączony z kotkami ze Szczebrzeszyna) Razem: -649 zł Zapłacone Quote
Alaskan malamutte Posted February 4 Author Posted February 4 Bardzo dziękuję Nesiowatej za wpłatę dla Milusia🌷 Quote
agat21 Posted February 10 Posted February 10 poszła stała dla Milusia. Jak on się miewa? Wszystko w porządku? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 10 Author Posted February 10 Dnia 10.02.2025 o 15:34, agat21 napisał: poszła stała dla Milusia. Jak on się miewa? Wszystko w porządku? Bardzo dziękujemy 😘 Piesuś cudny przytulaśny i bardzo grzeczny. Tylko telefony o niego takie jakieś niefajne...🤔 Quote
Alaskan malamutte Posted February 11 Author Posted February 11 Pięknie dziękuję za wpłatę dla Milusia Ewie Marcie i Aldrumce Quote
Murka Posted February 12 Posted February 12 U Milo wszystko ok, tylko własnego człowieka brakuje na wyłączność, bo głasków i przytulaków mu stale mało. Do kotów się już przyzwyczaił. Te, które nie uciekają, a nawet o zgrozo same do niego podchodzą, uznaje za wadliwe i je olewa. 2 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 12 Author Posted February 12 Och jakie cuuuudne zdjęcia pluszaczka😍❤️😍 Podmienię w ogloszeniu. Proszę też osoby, które robiły Milusiowi ogłoszenie o to samo. Napiszę któro zdjęcie wykorzystałam Quote
Alaskan malamutte Posted February 12 Author Posted February 12 Dnia 12.02.2025 o 17:05, Ewa Marta napisał: Mogę wziąć to z kotem na główne? Któro? Bo ja jedno też chcę😀 Quote
Ewa Marta Posted February 12 Posted February 12 Dnia 12.02.2025 o 17:14, Alaskan malamutte napisał: Któro? Bo ja jedno też chcę😀 Już wiesz, bo Ci wysłałam. U mnie zdjęcia podmienione:) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 17 Author Posted February 17 O Kinderka vel Milusia bardzo stara się domek z okolic Żywca. Zrobiłam już wideowizytę. Wszystko wydaje się być w porządku. Jeśli nic się nie zmieni to Kinderek pojedzie do tego domku po feriach czyli na początku marca. Pani zaproponowała, że opłaci pobyt Kinderka za te dwa tygodnie. Prosi też o podwiezienie Kinderka do Krakowa. Zapłaci za transport. 6 Quote
Recommended Posts