Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 9.01.2025 o 13:24, Ewa Marta napisał:

A widzisz zdjęcia? Bo u mnie mam linki, na które muszę klikać.

Widzę. Mogę pisać, cytować.

• Like 2
Posted

Pierwsze wieści od Murki, bardzo pozytywne:

W drodze cichutko i czyściutko, na spacerku koopa i siku. Nawarczał na spacerku na suczkę rodziców, ale w domu chyba poznał koleżanki, bo jest ok. Jeszcze będę musiała zobaczyć na spokojnie jak z Brego

Messenger_creation_022C6426-FA50-4E04-A522-5F5F18123FD3.jpeg

Messenger_creation_FB365691-C414-48BC-B222-32CCB0EC1715.jpeg

Messenger_creation_72A23898-6407-4EE1-BC54-3F7A20689647.jpeg

Messenger_creation_74330EE3-2450-4463-A135-030F311C3DD4.jpeg

• Like 6
Posted

Kolejne bardzo dobre wieści od Kasi. Wrzucam ja, bo Aladkan nafal nie ma dostępu:

Kinderek na razie się ogarnia. Spacerki coraz lepiej, ale na razie osobno, bo potrafi nagle wywalić się kołami do góry i "głasiaj, ja nigdzie nie idę". Boi się też jeszcze wychodzenia i wchodzenia do domu. Ale ładnie się załatwia na spacerach.

Do ludzi super łagodny, na koty nie zwraca uwagi. Poza tym warczeniem pierwszego dnia nic się takiego więcej nie wydarzyło. Z Brego na razie stopniowo go zapoznaję, nie zostawiam samych. Póki co jest ok.

• Like 3
Posted
Dnia 10.01.2025 o 22:41, Poker napisał:

Chyba tylko Ewa Marta i ja zostałyśmy zaszczycone dostępem do dogo.

Ja mogę pisac tylko z telefonu. Nie mam wielu funkcji. Mam nadzieję, ze dogo jednak powróci w normalnej formie.

Posted

Chwilowo ma  dostęp dzięki uprzejmości znajomych, u których jestem i laptop jest tak niesamowity, że działa na nim dogo 😅

Ale, że dziwnie wygląda wizyta polegająca na siedzeniu na ich laptopie, to tylko załatwiłam najpilniejsze sprawy, zostawiam głaski dla śliczego psiaka, który przez awarię dogo wciąż nie ma imienia, i zmykam. 

Posted

Dogo dla mnie wróciło częściowo. Pisać mogę, prywatnych wiadomości jeszcze nie odbieram, ale najważniejsze - jak Kinderek? Czytam, że zachowuje czystość i lgnie do człowieka. Niechby przylgnął do kogoś i ktoś do niego już na zawsze... Ładne psiątko, wygląda zdrowo i serdeczne także...

Posted
Dnia 13.01.2025 o 11:00, Sowa napisał:

Dogo dla mnie wróciło częściowo. Pisać mogę, prywatnych wiadomości jeszcze nie odbieram, ale najważniejsze - jak Kinderek? Czytam, że zachowuje czystość i lgnie do człowieka. Niechby przylgnął do kogoś i ktoś do niego już na zawsze... Ładne psiątko, wygląda zdrowo i serdeczne także...

Niech się to spełni Sowo ❤️

Posted

Nie wszystko jeszcze działa, ale pisać można! Bazarek imienny dla ślicznego psiulka przedłużyłam do 15 stycznia. Zapraszam! Psiaczek czeka na imię 🙂

Posted
Dnia 13.01.2025 o 13:20, agat21 napisał:

Nie wszystko jeszcze działa, ale pisać można! Bazarek imienny dla ślicznego psiulka przedłużyłam do 15 stycznia. Zapraszam! Psiaczek czeka na imię 🙂

Bardzo Ci dziękujemy ❤️