Nesiowata Posted January 9 Posted January 9 Dnia 9.01.2025 o 13:24, Ewa Marta napisał: A widzisz zdjęcia? Bo u mnie mam linki, na które muszę klikać. Widzę. Mogę pisać, cytować. 2 Quote
Ewa Marta Posted January 9 Posted January 9 Pierwsze wieści od Murki, bardzo pozytywne: W drodze cichutko i czyściutko, na spacerku koopa i siku. Nawarczał na spacerku na suczkę rodziców, ale w domu chyba poznał koleżanki, bo jest ok. Jeszcze będę musiała zobaczyć na spokojnie jak z Brego 6 Quote
Ewa Marta Posted January 10 Posted January 10 Przyszła wpłata stałej 20 zł od agat21 . Bardzo dziękujemy ♥️Agatko, na psiaka kasę zbiera Alaskan nie ja. Już jej przesłałam Twoją wpłatę♥️ Quote
Ewa Marta Posted January 10 Posted January 10 Kolejne bardzo dobre wieści od Kasi. Wrzucam ja, bo Aladkan nafal nie ma dostępu: Kinderek na razie się ogarnia. Spacerki coraz lepiej, ale na razie osobno, bo potrafi nagle wywalić się kołami do góry i "głasiaj, ja nigdzie nie idę". Boi się też jeszcze wychodzenia i wchodzenia do domu. Ale ładnie się załatwia na spacerach. Do ludzi super łagodny, na koty nie zwraca uwagi. Poza tym warczeniem pierwszego dnia nic się takiego więcej nie wydarzyło. Z Brego na razie stopniowo go zapoznaję, nie zostawiam samych. Póki co jest ok. 3 Quote
Poker Posted January 10 Posted January 10 Chyba tylko Ewa Marta i ja zostałyśmy zaszczycone dostępem do dogo. 1 Quote
Ewa Marta Posted January 10 Posted January 10 Dnia 10.01.2025 o 22:41, Poker napisał: Chyba tylko Ewa Marta i ja zostałyśmy zaszczycone dostępem do dogo. Ja mogę pisac tylko z telefonu. Nie mam wielu funkcji. Mam nadzieję, ze dogo jednak powróci w normalnej formie. Quote
Nesiowata Posted January 11 Posted January 11 Dnia 10.01.2025 o 22:41, Poker napisał: Chyba tylko Ewa Marta i ja zostałyśmy zaszczycone dostępem do dogo. Nie tylko. 1 Quote
Murka Posted January 11 Posted January 11 U mnie też wszystko jest ok. Może to kwestia przeglądarki. Ja np. używam Brave 2 Quote
Nesiowata Posted January 11 Posted January 11 Dnia 11.01.2025 o 10:40, Murka napisał: U mnie też wszystko jest ok. Może to kwestia przeglądarki. Ja np. używam Brave To nie przeglądarka. Quote
agat21 Posted January 12 Posted January 12 Chwilowo ma dostęp dzięki uprzejmości znajomych, u których jestem i laptop jest tak niesamowity, że działa na nim dogo 😅 Ale, że dziwnie wygląda wizyta polegająca na siedzeniu na ich laptopie, to tylko załatwiłam najpilniejsze sprawy, zostawiam głaski dla śliczego psiaka, który przez awarię dogo wciąż nie ma imienia, i zmykam. Quote
Ewa Marta Posted January 12 Posted January 12 Dnia 12.01.2025 o 16:30, Ewa Marta napisał: Moim zdaniem dogo znów działa. Niestety nie u wszystkich. Quote
Alaskan malamutte Posted January 12 Author Posted January 12 Zalogowałam się z tel męża i działa😄 Chyba mu telefon zabiorę😛 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 12 Author Posted January 12 Zmieniłam na laptopie przeglądarkę i też mogę pisać. Wygląda na to, że na Chrome nie działa... Quote
Poker Posted January 12 Posted January 12 Na Firefoxie działa. jednak nie całkiem, bo nie mogę wejść na swoje aktywności. Quote
Alaskan malamutte Posted January 12 Author Posted January 12 Na telefonie mąż zainstalował mi przeglądarkę Brave. Poproszę aby na laptopie tez to zrobił. Quote
Sara2011 Posted January 12 Posted January 12 U mnie przez kilka dni Dogo nie działało a od dzisiaj działa, nie zmieniałam przeglądarki. Quote
Sara2011 Posted January 12 Posted January 12 Dnia 12.01.2025 o 19:42, Alaskan malamutte napisał: Na Chrome nie działa Ja używam Firefoxa. Quote
Alaskan malamutte Posted January 12 Author Posted January 12 Dnia 12.01.2025 o 19:59, Sara2011 napisał: Ja używam Firefoxa. Ja od dzisiaj też 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted January 12 Author Posted January 12 Mam na koncie wpłaty od: Sowy 💗 Nesiowatej 💗 magenki1 💗 Agat21 💗 Gabi79 💗 Ewy Marty 💗 P. Rafała 💗 Znajomych psiarzy od Ewy Marty 💗 Alaskan malamutte 💗 Z całego serca dziękujemy!!! Quote
Sowa Posted January 13 Posted January 13 Dogo dla mnie wróciło częściowo. Pisać mogę, prywatnych wiadomości jeszcze nie odbieram, ale najważniejsze - jak Kinderek? Czytam, że zachowuje czystość i lgnie do człowieka. Niechby przylgnął do kogoś i ktoś do niego już na zawsze... Ładne psiątko, wygląda zdrowo i serdeczne także... Quote
Ewa Marta Posted January 13 Posted January 13 Dnia 13.01.2025 o 11:00, Sowa napisał: Dogo dla mnie wróciło częściowo. Pisać mogę, prywatnych wiadomości jeszcze nie odbieram, ale najważniejsze - jak Kinderek? Czytam, że zachowuje czystość i lgnie do człowieka. Niechby przylgnął do kogoś i ktoś do niego już na zawsze... Ładne psiątko, wygląda zdrowo i serdeczne także... Niech się to spełni Sowo ❤️ Quote
agat21 Posted January 13 Posted January 13 Nie wszystko jeszcze działa, ale pisać można! Bazarek imienny dla ślicznego psiulka przedłużyłam do 15 stycznia. Zapraszam! Psiaczek czeka na imię 🙂 Quote
Ewa Marta Posted January 13 Posted January 13 Dnia 13.01.2025 o 13:20, agat21 napisał: Nie wszystko jeszcze działa, ale pisać można! Bazarek imienny dla ślicznego psiulka przedłużyłam do 15 stycznia. Zapraszam! Psiaczek czeka na imię 🙂 Bardzo Ci dziękujemy ❤️ Quote
Recommended Posts