Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.01.2025 o 19:43, Gabi79 napisał:

Dycha stałej ode mnie, mały skradł moje ❤️ 

Moje też ❤️

I też dyszka stałej, wiele nie mogę, bo właśnie mi dwa biedaki przybyły, w tym jeden to staruszek po wypadku 😞

• Like 3
Posted
Dnia 5.01.2025 o 17:20, mari23 napisał:

Moje też ❤️

I też dyszka stałej, wiele nie mogę, bo właśnie mi dwa biedaki przybyły, w tym jeden to staruszek po wypadku 😞

Marysiu, bardzo dziękujemy za pomoc ❤️ no i witaj w klubie fanek piesulka 😀

Twoje serce wielkie jak dzwon przytuliło kolejne bidy?

Posted

A może robić maluchowi ogłoszenia już teraz ?

Jedna moja sunia nie zdążyła dojechać do hoteliku i już miała domek. Czasem wystarczy pokazać psa światu.

Posted
Dnia 6.01.2025 o 12:49, Poker napisał:

Jedna moja sunia nie zdążyła dojechać do hoteliku i już miała domek. Czasem wystarczy pokazać psa światu.

Z różnych względów nie chcę tego robić. Poczekamy, pojedzie do Murki, troszkę lepiej go poznamy i dobierzemy domek "szyty na miarę" 🙂

• Like 2
Posted
Dnia 6.01.2025 o 12:49, Poker napisał:

Poker, skoro już zdecydowałyśmy się go wziąć pod opiekę, chcemy poznać jego zachowanie w domu. Murka nauczy go chodzenia na smyczy, zobaczy, czy zachowuje czystość. Ogłaszać można psy będące w schronisku, ale nigdy nie powiesz przyszłemu domowi jaki naprawdę jest psiak. Nigdy tego nie robiłyśmy.

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
Dnia 6.01.2025 o 15:40, Poker napisał:

Już się nie wtrącam.

Nie wtrącasz się, tylko podajesz jakiś pomysł. My z kolei przedstawiamy swój punkt widzenia 😀 

• Like 1
Posted

Alaskan nadal bez dostępu do dogo, ale przekazała mi super wieści, ze piesuś jedzie do Murki już jutro 😃 i to za pół ceny, bo razem z kotami.

Dodatkowo razem z naszą Tosią dostali z Fundacji Alternatywa dla Zwierząt, którą prowadzi Lidka wolontariuszka dostały worek 12 kg karmy, co obniży koszty ich utrzymania ♥️ Bardzo jesteśmy wdzięczne, każda pomoc jest ma wagę złota. 

Maleńki nie wychodzi z budy. Jeszcze jedna noc i jutro koło 12 zaczyna nowy rozdział w życiu. W książeczce ma wpisany rok urodzenia 2020. Czyli ma 4 lata.

• Like 5
Posted

Są pierwsze wypłaty, za które bardzo serdecznie dziękujemy. Jak już dogo wróci, Asia wszystkie wpisze w rozliczenia.

Bardzo dziękujemy Nesiowatej za 20 zł♥️, Sowie za wpłatę 50 zł♥️, moim znajomym psiarzom ze  zbiórki za wpłatę 120 zł ♥️ i Rafałowi za 200 zł ❤️

Posted
Dnia 9.01.2025 o 12:38, Poker napisał:

Chyba już  dzisiaj.?

Właśnie jedzie z Murką do hotelu. Przerażony bardzo. Murka musiala go zanieść na rekach do samochodu 😥

Alaskan robiła zdjęcia, ale przez awarię dogo nie mam jak ich wgrać😥