Ewa Marta Posted January 5 Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 00:29, Poker napisał: Szybki bazarek dla maleńtasa. https://www.dogomania.com/forum/topic/362754-kalendarze-dla-maleńtasa-do0801-g22/ Bardzo dziękujemy ❤️ Dnia 5.01.2025 o 09:03, Onaa napisał: Ja przycupnę u maluszka, powodzenia malutki. Bardzo nam miło, że jesteś😁 Quote
mari23 Posted January 5 Posted January 5 Dnia 4.01.2025 o 19:43, Gabi79 napisał: Dycha stałej ode mnie, mały skradł moje ❤️ Moje też ❤️ I też dyszka stałej, wiele nie mogę, bo właśnie mi dwa biedaki przybyły, w tym jeden to staruszek po wypadku 😞 3 Quote
Ewa Marta Posted January 5 Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 17:20, mari23 napisał: Moje też ❤️ I też dyszka stałej, wiele nie mogę, bo właśnie mi dwa biedaki przybyły, w tym jeden to staruszek po wypadku 😞 Marysiu, bardzo dziękujemy za pomoc ❤️ no i witaj w klubie fanek piesulka 😀 Twoje serce wielkie jak dzwon przytuliło kolejne bidy? Quote
Alaskan malamutte Posted January 5 Author Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 17:20, mari23 napisał: Moje też ❤️ I też dyszka stałej, wiele nie mogę, bo właśnie mi dwa biedaki przybyły, w tym jeden to staruszek po wypadku 😞 Quote
Sowa Posted January 5 Posted January 5 50 zl jednorazowo dla Kinderka, wpłacę do końca tygodnia, proszę o konto. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 6 Author Posted January 6 Dnia 6.01.2025 o 00:11, Sowa napisał: 50 zl jednorazowo dla Kinderka, wpłacę do końca tygodnia, proszę o konto. Bardzo dziękujemy Już podsyłam nr konta Quote
Ellig Posted January 6 Posted January 6 Dnia 4.01.2025 o 18:51, Alaskan malamutte napisał: W kojcu...😭 Fajny psiak🧡 Quote
agat21 Posted January 6 Posted January 6 Dnia 4.01.2025 o 20:57, agat21 napisał: Imienny IMIENNY Zapraszam!! Przypominam o bazarku imiennym i bardzo na niego zapraszam 🙂 Quote
Poker Posted January 6 Posted January 6 A może robić maluchowi ogłoszenia już teraz ? Jedna moja sunia nie zdążyła dojechać do hoteliku i już miała domek. Czasem wystarczy pokazać psa światu. Quote
Alaskan malamutte Posted January 6 Author Posted January 6 Dnia 6.01.2025 o 12:49, Poker napisał: A może robić maluchowi ogłoszenia już teraz ? Jedna moja sunia nie zdążyła dojechać do hoteliku i już miała domek. Czasem wystarczy pokazać psa światu. Z różnych względów nie chcę tego robić. Poczekamy, pojedzie do Murki, troszkę lepiej go poznamy i dobierzemy domek "szyty na miarę" 🙂 2 Quote
Ewa Marta Posted January 6 Posted January 6 Dnia 6.01.2025 o 12:49, Poker napisał: A może robić maluchowi ogłoszenia już teraz ? Jedna moja sunia nie zdążyła dojechać do hoteliku i już miała domek. Czasem wystarczy pokazać psa światu. Poker, skoro już zdecydowałyśmy się go wziąć pod opiekę, chcemy poznać jego zachowanie w domu. Murka nauczy go chodzenia na smyczy, zobaczy, czy zachowuje czystość. Ogłaszać można psy będące w schronisku, ale nigdy nie powiesz przyszłemu domowi jaki naprawdę jest psiak. Nigdy tego nie robiłyśmy. 2 1 Quote
Ewa Marta Posted January 6 Posted January 6 Dnia 6.01.2025 o 15:40, Poker napisał: Już się nie wtrącam. Nie wtrącasz się, tylko podajesz jakiś pomysł. My z kolei przedstawiamy swój punkt widzenia 😀 1 Quote
Poker Posted January 7 Posted January 7 Dodałam amerykańskie kalendarze na bazarku dla malucha https://www.dogomania.com/forum/topic/362754-dodałam-amerykańskie-kalendarze-dla-maleńtasa-do-0801-g22/ 1 Quote
Ewa Marta Posted January 8 Posted January 8 Alaskan nadal bez dostępu do dogo, ale przekazała mi super wieści, ze piesuś jedzie do Murki już jutro 😃 i to za pół ceny, bo razem z kotami. Dodatkowo razem z naszą Tosią dostali z Fundacji Alternatywa dla Zwierząt, którą prowadzi Lidka wolontariuszka dostały worek 12 kg karmy, co obniży koszty ich utrzymania ♥️ Bardzo jesteśmy wdzięczne, każda pomoc jest ma wagę złota. Maleńki nie wychodzi z budy. Jeszcze jedna noc i jutro koło 12 zaczyna nowy rozdział w życiu. W książeczce ma wpisany rok urodzenia 2020. Czyli ma 4 lata. 5 Quote
Ewa Marta Posted January 8 Posted January 8 Są pierwsze wypłaty, za które bardzo serdecznie dziękujemy. Jak już dogo wróci, Asia wszystkie wpisze w rozliczenia. Bardzo dziękujemy Nesiowatej za 20 zł♥️, Sowie za wpłatę 50 zł♥️, moim znajomym psiarzom ze zbiórki za wpłatę 120 zł ♥️ i Rafałowi za 200 zł ❤️ Quote
agat21 Posted January 8 Posted January 8 No to jutro wielki dzień i wielkie kciuki szykować trzeba 😃👍 Quote
Ewa Marta Posted January 9 Posted January 9 Dnia 9.01.2025 o 12:38, Poker napisał: Chyba już dzisiaj.? Właśnie jedzie z Murką do hotelu. Przerażony bardzo. Murka musiala go zanieść na rekach do samochodu 😥 Alaskan robiła zdjęcia, ale przez awarię dogo nie mam jak ich wgrać😥 Quote
Ewa Marta Posted January 9 Posted January 9 Mam nadzieję, ze nie zdublowalam. Wysylam z telefonu i niewiele widzę. 1 Quote
Ewa Marta Posted January 9 Posted January 9 Dnia 9.01.2025 o 13:20, Nesiowata napisał: Szczęśliwej drogi! A widzisz zdjęcia? Bo u mnie mam linki, na które muszę klikać. Quote
Recommended Posts