limonka80 Posted March 29 Posted March 29 Adusia jest naprawdę prześliczna 😍 I ma piękne brązowe oczy jak mój Dżekunio ... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 1 Author Posted April 1 Dnia 29.03.2025 o 08:05, limonka80 napisał: Adusia jest naprawdę prześliczna 😍 I ma piękne brązowe oczy jak mój Dżekunio ... Limonko, jest do adopcji 🙂 1 Quote
Murka Posted April 1 Posted April 1 Rozliczenie Ady za marzec: -525 zł hotelowanie 11-31.03 -10 zł przejazd do weta na szczepienie Razem: -535 zł Quote
Alaskan malamutte Posted April 4 Author Posted April 4 Dnia 1.04.2025 o 21:49, Murka napisał: Rozliczenie Ady za marzec: -525 zł hotelowanie 11-31.03 -10 zł przejazd do weta na szczepienie Razem: -535 zł Wpłacone. Quote
Alaskan malamutte Posted April 4 Author Posted April 4 Pięknie dziękuję Nesiowatej za wpłatę dla Adusi Quote
Alaskan malamutte Posted April 6 Author Posted April 6 Dzisiaj dostałam taki sms z domku Kinderka: "Dzień dobry pani Joanno. Kinderka kochamy najmocniej, jak tylko potrafimy. Wszyscy w naszym otoczeniu też oszaleli na jego punkcie, coraz mniej boi się zarówno ludzi jak i psów innych, zaczęliśmy go zabierać do innych miejsc gdzie ludzi więcej i coraz lepiej się tam czuje. Wiadomo że robimy to sporadycznie żeby go nie przebodzcowac ale co jakiś czas wyskoczy gdzieś z nami. Dołączamy kilka zdjęć." 4 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 6 Author Posted April 6 Pan Bartosz napisał: "Ogólnie dzięki nam ruszył wśród znajomych nowy trend. Na ten moment dwie pary zdecydowały się na adopcję pieska już a dwie kolejne są na etapie szukania psiaka w schronisku" 🥰 1 Quote
Nesiowata Posted April 6 Posted April 6 Dnia 6.04.2025 o 15:57, Alaskan malamutte napisał: Pan Bartosz napisał: "Ogólnie dzięki nam ruszył wśród znajomych nowy trend. Na ten moment dwie pary zdecydowały się na adopcję pieska już a dwie kolejne są na etapie szukania psiaka w schronisku" 🥰 Oby tak dalej. Quote
Alaskan malamutte Posted April 7 Author Posted April 7 Pięknie dziękuję Aldrumce, Agat21 i helli za wpłatę dla Adusi Na razie z ogłoszeń cisza..... Quote
limonka80 Posted April 9 Posted April 9 Dnia 1.04.2025 o 18:56, Alaskan malamutte napisał: Limonko, jest do adopcji 🙂 Wiem, ale Ada za młoda jako towarzystwo dla mojego Kacerka staruszka ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted April 9 Author Posted April 9 Pięknie dziękuję Panu Rafałowi i Pani Małgosi D (znajomi Ewy Marty) za tak hojne wpłaty na Adusię 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 9 Author Posted April 9 Ewie Marcie też ślicznie dziękuje za wpłatę dla malutkiej 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 14 Author Posted April 14 Dzisiaj odbyła się wizyta przedadopcyjna w Krakowie. Pani Jola jest na TAK. We wtorek zaraz po świętach państwo pojadą do Murki. Kasia zobaczy państwo na żywo, porozmawia i wtedy zapadnie decyzja czy pojedzie Inka czy Ada. To będzie pierwszy pies w domu państwa. 1 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 16 Author Posted April 16 Dnia 10.04.2025 o 20:25, Gabi79 napisał: Poleciała moja deklaracja dla cudnej Adusi❤️ Już na koncie! Pięknie dziękujemy!! 1 Quote
Murka Posted Saturday at 12:15 PM Posted Saturday at 12:15 PM Wczoraj się rozliczałam z lecznicą, więc wrzucam fakturę za m.in. zaczipowanie Ady (60 zł), koszty szczepień wzięła na siebie Fundacja ZEA Poniżej na fakturze jest rozpiska czego dotyczy (dla Ady jest tylko koszt za chipa czyli 60 zł) : 2 x Prinocate - 120 zł 1 x Simparica - 50 zł 2 x Czip Ada i Inka - 120 zł 1 x leczenie Ozorek - 30 zł Quote
Alaskan malamutte Posted Monday at 07:27 PM Author Posted Monday at 07:27 PM Kinderek odsypia świąteczne wojaże😍🥰❤️ 3 Quote
Alaskan malamutte Posted Tuesday at 11:39 AM Author Posted Tuesday at 11:39 AM Adusia pojechała do swojego domku do Krakowa. Malutka sunieczko, bądź już tylko szczęśliwa ❤️❤️ Mureczko, z całego serca dziękuję za opiekę nad sunią❤️ 5 2 Quote
Ewa Marta Posted Tuesday at 12:30 PM Posted Tuesday at 12:30 PM Zazdroszczę nowej rodzince, bo sunia to prawdziwy urok i czar 😀 1 1 Quote
Poker Posted Tuesday at 01:22 PM Posted Tuesday at 01:22 PM Kolejna szczęściara. Niech Ci będzie super w swoim domku. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted Tuesday at 05:11 PM Author Posted Tuesday at 05:11 PM Dzwonił pan Jacek. Już dojechali do Krakowa. Adusia dzielnie zniosła podróż 💪 Teraz odpoczywa w swoim pięknym wygodnym legowisku🥰❤️ Imię Ada zostaje👍😁 7 Quote
Recommended Posts