Jump to content
Dogomania

Imienny dla dwóch cudnych psinek, które miały to szczęście, że opuściły piekło. Wymyślmy im dobre pełne nadziei na przyszłość imiona. Do 25 XII g.22. Zapraszam.

Recommended Posts

Posted
Dnia 25.12.2024 o 21:59, Nesiowata napisał:

10 głosów na Dajsy

Dnia 25.12.2024 o 22:00, Aska7 napisał:

10 na Janę

No i teraz lekki zgryz, bo policzyłam jedną i drugą dziesiątkę głosów, bo widziałam, że obie zagłosowałyście o czasie, a teraz jak robię cytaty z Was, to wychodzi, że Nesiowata się zmieściła, a Aśka już o 22.00 zagłosowała. Co mnie dziwi, bo zawsze akuratna zawsze była.

No i mam zagwozdkę tera. Radźcie.

Posted

No nie wiem...

W regulaminie bazarku nie podałaś o której godzinie jest ważne, ostatnie głosowanie, czy 21.59 czy 22.

Ja podaję zwykle, że do g.22 i tę godzinę traktuję jako ostatnią ważną ,a nie 21,59.

Posted

Ale w regulaminie chyba wyższym rangą jest zapis

UWAGA- jeśli bazarek kończy się o 20:00 liczy się ostatni post z godziny 19:59; jeśli do 24:00 liczy się ostatni post zapisany o 23:59 (i analogicznie do innych godzin) - i oczywiście najwyższa oferta w licytacji.

I to jest honorowane na innych bazarkach bez dodatkowych zapisów.

Posted
Dnia 26.12.2024 o 12:08, Aldrumka napisał:

UWAGA- jeśli bazarek kończy się o 20:00 liczy się ostatni post z godziny 19:59; jeśli do 24:00 liczy się ostatni post zapisany o 23:59 (i analogicznie do innych godzin) - i oczywiście najwyższa oferta w licytacji.

Tak, ponieważ liczą się też sekundy, których teraz nie widać.
Kiedyś było widać.

I teraz licytacja do bazarku do 20:00 o 20:00 to może być 20:00:01, nie widać tego.

Posted
Dnia 26.12.2024 o 12:08, Aldrumka napisał:

Zwykle sprzedawczynie piszą właśnie, że ostatni zapis o np. 21.59. Ja nie piszę.

Posted
Dnia 26.12.2024 o 12:55, Ewa Marta napisał:

Spóźniłam się na bazarek, ale bardzo chciałabym coś dorzucić coś dla suniek. Poproszę już od poza kinkursem po 5 głosów na Kamę i Benię😃

Bardzo pięknie Ci dziękuję 😘

Posted

Trochę zamieszania wyszło z mojej winy. Nie napisałam wyraźnie godziny ostatniego wpisu. Przepraszam, ale byłam "ledwo ciepła" jak robiłam ten bazarek, ale chciałam jak najszybciej już z nim ruszyć, bo sunie były już na miejscu. 

Musicie mi wybaczyć. 

Posted

Podliczyłam głosy, sprawdźcie, proszę czy się zgadza. 

Kto ma moje konto - proszę o wysyłkę kasy z dopiskiem " imienny dla dwóch" i nickiem 

Wystosuję też niebawem pw do tych, co konta nie mają.