agat21 Posted January 3 Author Posted January 3 Jest wpłata od Aski7 - dzięki! Brakuje już tylko wpłaty od mgog. Quote
Poker Posted January 3 Posted January 3 Aska7 wpadła jak śliwka w kompot, ma naraz 2 chrzestne córcie. Quote
Onaa Posted January 3 Posted January 3 Dnia 2.01.2025 o 21:46, agat21 napisał: No przecież Jana Daisy - mniejsza i Nuri - większa. 😁 Piękne imiona. Quote
mgog Posted January 3 Posted January 3 Przepraszam, jużem wpłaciła, bom wypłatę z opóźnieniem dostała Quote
agat21 Posted January 4 Author Posted January 4 Dnia 3.01.2025 o 23:39, mgog napisał: Przepraszam, jużem wpłaciła, bom wypłatę z opóźnieniem dostała Dzięki za wiadomość. Opóźnienia w wypłacie to karygodna rzecz 😅, ale znosić trzeba nie raz i nie dwa. Quote
Aska7 Posted January 4 Posted January 4 Dnia 3.01.2025 o 12:05, Poker napisał: Aska7 wpadła jak śliwka w kompot, ma naraz 2 chrzestne córcie. I Danusia też. Quote
agat21 Posted January 8 Author Posted January 8 Przyszła wpłata od Mgog, niniejszym mam 475 zł wpłat i przelewam taką kwotę na konto Poker. Proszę o potwierdzenie, jak pieniądze dotrą. Bardzo dziękuję wszystkim za udział!! 🌷🌷🌷 Quote
Poker Posted January 8 Posted January 8 Oczywiście potwierdzę. Moje 10 zł dołożę. Jeszcze raz bardzo dziękuję za wielką pomoc. łatwiej będzie mi opłacić życie suczynek. 🐶🐶💕 Quote
Poker Posted January 8 Posted January 8 475 zł już jest na moim koncie. Bardzo dziękuję. Podzielę zgodnie z głosowaniem. Dla Nuri 228 zł, a Dla DaisyJany 257 zł Quote
Recommended Posts