Ellig Posted March 11 Posted March 11 Dnia 9.03.2025 o 23:25, Poker napisał: Rozmawiałam dzisiaj z panią chętną na adopcję Nuri. Mieszka z dorosłą córką i swoją babcią w Jaworznie w domu z ogrodem. Adoptowanego psa od Anecik bardzo kochają. W środę pojadą do Nuri i jest szansa,że wtedy podejmą decyzję, którą uzależniają od relacji ich psa z Nuri. Kciuki więc nadal potrzebne. Bardzo mocno trzymam kciuki. Quote
Aldrumka Posted March 16 Posted March 16 Dnia 11.03.2025 o 13:50, Ellig napisał: Bardzo mocno trzymam kciuki. Ja też, a ta środa to dopiero 19.03 czy coś nie wyszło? Quote
Poker Posted March 17 Author Posted March 17 Nuri miała odwiedziny w ubiegł środę. Książę Nemo nie był zainteresowany dziewczynką. Ale przyszła młodsza pańcia jest w niej zakochana. Rozmawiałam 2 x ze starszą pańcią czyli mamą młodszej. Są zdecydowane na adopcję Nuri, w weekend miały kupić dla niej legowisko, zabawki. Dla Nemo też, żeby nie było mu przykro, że sunia ma nowe, a on nie. Nuri pojedzie dopiero za ok. 2 tygodnie ze względów organizacyjnych. Miałam jeszcze chętnych z Wrocławia, ludzie po 25 lat. Wyglądali na sensownych i nawet byłam umówiona na wizytę PA, ale po rozmowie z paniami, odwołałam. Byli bardzo zawiedzeni. 3 Quote
Poker Posted March 19 Author Posted March 19 Dnia 19.03.2025 o 16:59, Ellig napisał: W takim razie powodzenia Nuri.☺️ Ogłoszenia zamykać? Jeszcze nie. Dopóki sunia jest w hoteliku, to niech ogłoszenia wiszą. Quote
Poker Posted March 21 Author Posted March 21 No i d...a blada. Nuri nadal bez domu. Okazało się, że Nemo jest bardzo terytorialny i nie ma mowy, żeby wpuścił do domu psa. Quote
Nesiowata Posted March 21 Posted March 21 Dnia 21.03.2025 o 11:54, Poker napisał: No i d...a blada. Nuri nadal bez domu. Okazało się, że Nemo jest bardzo terytorialny i nie ma mowy, żeby wpuścił do domu psa. A nie można wrócić do tych młodych z Wrocławia? Quote
Poker Posted March 21 Author Posted March 21 Już dzwoniłam. Czekam na odpowiedź czy i kiedy możemy się spotkać u nich. Quote
Tola Posted March 21 Posted March 21 Dnia 21.03.2025 o 15:25, Poker napisał: Już dzwoniłam. Czekam na odpowiedź czy i kiedy możemy się spotkać u nich. Może nie wybrali jeszcze kolejnego psa... Oby się udało! Quote
Tola Posted March 21 Posted March 21 Dnia 21.03.2025 o 11:54, Poker napisał: No i d...a blada. Nuri nadal bez domu. Okazało się, że Nemo jest bardzo terytorialny i nie ma mowy, żeby wpuścił do domu psa. A zapoznanie było poza domem? Quote
Poker Posted March 21 Author Posted March 21 Dnia 21.03.2025 o 17:59, Tola napisał: A zapoznanie było poza domem? Niedoszła pani chciała sprawdzić jak Nemo reaguje na inne psy. Spotykała się z nim na spacerze z sunią swojej bratowej. I nie było problemu. Kilkukrotne wprowadzenie suni do domu kończyło się wielką awanturą i wybuchem agresji u Nemo łącznie z zębami. Nie ma co ryzykować. Nemo jest po prostu rozpuszczonym jedynakiem. Pani sama przyznała, że to ich wina. Młodzi z Wrocławia odezwali się i ustalamy termin wizyty. Jestem umówiona na poniedziałek. 2 Quote
Poker Posted March 24 Author Posted March 24 Wizyty nie było. Resztę napiszę później. Ma pecha sunia, a ja z nią. Quote
Nadziejka Posted March 25 Posted March 25 Dnia 3.03.2025 o 23:24, Nadziejka napisał: Pozdrawiam czaruję kolejny kramik ♡ Rozliczony 310 zl! NURI 92 zl 70 zgr, POLI 77 zl 70 gr SABINCE 47 zl z gr Malagosiom 92 zl 70 gr DZiękuję SERCA WIELKIE Za Pomoc Dziękuję 24.03 Posłałam dla Nuri 92 zl 70 gr z tego kramku zakończonego proszę o potwierdzenia Quote
Aldrumka Posted March 26 Posted March 26 Dnia 24.03.2025 o 20:38, Poker napisał: Wizyty nie było. Resztę napiszę później. Ma pecha sunia, a ja z nią. młodzi jej już nie chcą ? Quote
Poker Posted March 28 Author Posted March 28 Potwierdzam, że dla Nuri wpłynęły na moje konto 92,70 zł Bardzo dziękuję Nadziejce za kolejne wspomaganie suni i mnie. 💓 Quote
Poker Posted March 28 Author Posted March 28 Nie pisałam, bo mam mały dołek. Młodzi chcą ją, ale po informacji, że Nuri ma dom, zmienili plany na najbliższe miesiące. Pan wyjeżdża na cały kwiecień, a pani powiedziała, że chcą razem być z sunią od początku, bo to ma być ich wspólny pies. Poza tym pani ma 5 dwunastogodzinnych dyżurów w tym miesiącu i nie chce zlecać spacerów komuś obcemu. W połowie maja mają wspólny wyjazd na 5 dni zagranicę. I też nie chcą po 2 tygodniach jej pobytu oddawać ją na przechowanie. Uważam, że brzmi to rozsądnie. Jesteśmy umówieni na telefon po ich powrocie w maju. Oczywiście wiedzą, że ja suni nie rezerwuję. 3 Quote
Poker Posted April 1 Author Posted April 1 Bazarek dla dziewczynek https://www.dogomania.com/forum/topic/365880-przewodniki-po-różnych-krajach-dla-duni-i-nuri-które-są-na-wielkim-minusie-do-0604-g22/ Quote
Recommended Posts