Poker Posted February 7 Author Posted February 7 AM, dziękuję. Ile mam zwrócić za wyróżnienie ? Tekst fajny. Napisałabym, że coraz lepiej zachowuje czystość i uczy się chodzenia na smyczy, Umie zostawać sama. Wymaga dużej dawki ruchu. Najlepiej, gdyby trafiła do domu z psem umiejącym się bawić. Quote
Alaskan malamutte Posted February 7 Posted February 7 Dnia 7.02.2025 o 18:30, Poker napisał: AM, dziękuję. Ile mam zwrócić za wyróżnienie ? Tekst fajny. Napisałabym, że coraz lepiej zachowuje czystość i uczy się chodzenia na smyczy, Umie zostawać sama. Wymaga dużej dawki ruchu. Najlepiej, gdyby trafiła do domu z psem umiejącym się bawić. To zmienię jutro. Jak się wprowadza zmiany to olx sprawdza, długo nie aktywuje a czasami usuwa....szkoda promowania za miesiąc. Za promowanie nic nie zwracasz. Zrobiłaś ogłoszenie Kinderkowi i też wypromowałaś 🙂 Quote
Poker Posted February 7 Author Posted February 7 Dzięki. Zauważyłam ,że jak ogłoszenie jest wypromowane to się nie czepiają. Od razu wprowadzają zmiany. Quote
Alaskan malamutte Posted February 7 Posted February 7 Dnia 7.02.2025 o 20:39, Poker napisał: Dzięki. Zauważyłam ,że jak ogłoszenie jest wypromowane to się nie czepiają. Od razu wprowadzają zmiany. Niestety nie zawsze.. Usunęli mi dwa wypromowane ogłoszenia argumentując właśnie wprowadzeniem zmian. Wolę już nie ryzykować... Jutro na spokojnie uzupełnię. Quote
Poker Posted February 7 Author Posted February 7 Oczywiście. Nie pali się. Lepiej dmuchać na zimne. Quote
Poker Posted February 8 Author Posted February 8 Bazarek dla dziewczynek https://www.dogomania.com/forum/topic/362984-otwarty-dla-każdego-coś-dobrego-do-1202-g22/ Quote
Tola Posted February 9 Posted February 9 Opłacona faktura wet Nuri - 89 zł Faktura wet Santa.pdf Quote
Poker Posted February 10 Author Posted February 10 Dnia 9.02.2025 o 16:28, Tola napisał: Opłacona faktura wet Nuri - 89 zł Faktura wet Santa.pdf 234.92 kB · 1 download Wpłacę. 3 Quote
Poker Posted February 28 Author Posted February 28 https://www.dogomania.com/forum/topic/363444-biżutki-nr-iii-na-biedne-sunie-do-0608-g22/ Quote
Nadziejka Posted March 3 Posted March 3 Dnia 6.02.2025 o 22:40, Nadziejka napisał: serduchem kolejny kramik Wysłałam dla Nuri 52 zl 30 gr z kramu zakończonego Quote
Poker Posted March 3 Author Posted March 3 Dnia 3.03.2025 o 21:36, Nadziejka napisał: Wysłałam dla Nuri 52 zl 30 gr z kramu zakończonego Nadziejko, juz są na moim koncie. Bardzo dziękuję. Quote
Nadziejka Posted March 3 Posted March 3 Pozdrawiam czaruję kolejny kramik ♡ Czaruję jeszcze! koja 100 zl kropka73 100 zl RANIAS RENIA 30 zl DZiękuję SERCA WIELKIE Za Pomoc Dziękuję JASNEJ POLI,NURI,MALAGOSIOM 24.03 1 Quote
Poker Posted March 8 Author Posted March 8 Nuri miała odwiedziny potencjalnych chętnych z ich psem. Mają na nią ochotę i zamierzają kilka razy odwiedzić Nuri, żeby się dobrze poznała z ich Nemo. Właściciele psa adoptowali go od Anecik jakiś czas temu i teraz zdecydowali się na drugiego psa.. Jutro będę rozmawiać z nimi. Kciuki nadal potrzebne. 3 Quote
Poker Posted March 9 Author Posted March 9 Rozmawiałam dzisiaj z panią chętną na adopcję Nuri. Mieszka z dorosłą córką i swoją babcią w Jaworznie w domu z ogrodem. Adoptowanego psa od Anecik bardzo kochają. W środę pojadą do Nuri i jest szansa,że wtedy podejmą decyzję, którą uzależniają od relacji ich psa z Nuri. Kciuki więc nadal potrzebne. 2 Quote
Recommended Posts