Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AM, dziękuję. Ile mam zwrócić za wyróżnienie ?

Tekst fajny.

Napisałabym, że coraz lepiej zachowuje czystość i uczy się chodzenia na smyczy, Umie zostawać sama.

Wymaga dużej dawki ruchu. Najlepiej, gdyby trafiła do domu z  psem umiejącym się bawić.

Posted
Dnia 7.02.2025 o 18:30, Poker napisał:

AM, dziękuję. Ile mam zwrócić za wyróżnienie ?

Tekst fajny.

Napisałabym, że coraz lepiej zachowuje czystość i uczy się chodzenia na smyczy, Umie zostawać sama.

Wymaga dużej dawki ruchu. Najlepiej, gdyby trafiła do domu z  psem umiejącym się bawić.

To zmienię jutro. Jak się wprowadza zmiany to olx sprawdza, długo nie aktywuje a czasami usuwa....szkoda promowania za miesiąc.

Za promowanie nic nie zwracasz. Zrobiłaś ogłoszenie Kinderkowi i też wypromowałaś 🙂

Posted

Dzięki.

Zauważyłam ,że jak ogłoszenie jest wypromowane to się nie czepiają. Od razu wprowadzają zmiany.

Posted
Dnia 7.02.2025 o 20:39, Poker napisał:

Dzięki.

Zauważyłam ,że jak ogłoszenie jest wypromowane to się nie czepiają. Od razu wprowadzają zmiany.

Niestety nie zawsze..

Usunęli mi dwa wypromowane ogłoszenia argumentując właśnie wprowadzeniem zmian. Wolę już nie ryzykować...

Jutro na spokojnie uzupełnię.

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 6.02.2025 o 22:40, Nadziejka napisał:

serduchem

kolejny kramik

Wysłałam dla Nuri 52 zl 30 gr z kramu zakończonego

Posted
Dnia 3.03.2025 o 21:36, Nadziejka napisał:

Wysłałam dla Nuri 52 zl 30 gr z kramu zakończonego

Nadziejko, juz są na moim koncie.

Bardzo dziękuję.

Posted

Pozdrawiam                                                                                                                              czaruję kolejny kramik  ♡  

Czaruję jeszcze! koja 100 zl kropka73 100 zl RANIAS RENIA 30 zl DZiękuję SERCA WIELKIE Za Pomoc Dziękuję JASNEJ POLI,NURI,MALAGOSIOM 24.03

• Like 1
Posted

Nuri miała odwiedziny  potencjalnych chętnych z ich psem. Mają na nią ochotę  i zamierzają  kilka razy odwiedzić Nuri, żeby się dobrze poznała z ich Nemo.

Właściciele psa adoptowali go od Anecik jakiś czas temu i teraz zdecydowali się na drugiego psa..

Jutro będę rozmawiać z nimi.

Kciuki nadal potrzebne.

• Like 3
Posted

Rozmawiałam dzisiaj z panią chętną na adopcję Nuri.

Mieszka z dorosłą córką i swoją babcią w Jaworznie w domu z ogrodem.

Adoptowanego psa od Anecik bardzo kochają.

W środę pojadą do Nuri i jest szansa,że wtedy podejmą decyzję, którą uzależniają od relacji ich psa  z Nuri.

Kciuki więc nadal potrzebne.

• Like 2