Poker Posted December 20, 2024 Author Posted December 20, 2024 BARDZO DZIĘKUJĘ za bazarek Jak Anecik opowiada mi o suni , to się śmieję od ucha do ucha. Młoda cały czas w pędzie, skacze jak piłka, przewraca się , wstaje i dalej pędzi. Cały czas w ruchu. Ruchy łapek ma nieskoordynowane, więc co chwilę wywrotka, otrzepie się i dalej galopuje. Quote
Poker Posted December 20, 2024 Author Posted December 20, 2024 Sunia waży 12,5 kg, ma najwyżej 4 miesiące. Docelowo może ważyć ok. 25 kg. Pierwszy raz mam wielkopsa pod opieką. Mam nadzieję, że znajdą się chętni na rozbrykaną, dużą szczeniorkę na dodatek o oryginalnej urodzie. Quote
Nadziejka Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Rozliczam Mamy400.kropka73 koja Nadziejkowo Andżi,IKO,NURI 11.01.2025. zapraszam sercem ♡ ♡ ♡ Quote
Tola Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Co u suni, jak potrzebna będzie pomoc w ogłaszaniu to chętnie pomogę. Quote
Poker Posted December 31, 2024 Author Posted December 31, 2024 U suni prawie nic się nie zmieniło. Nadal wariatuńcia. Lepiej zachowuje czystość. Jestem wyjechana. Wracam 2.stycznia. Quote
agat21 Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 Może się uda jakieś zdjątko uroczej suńki? Jest taka cudniasta! Quote
Poker Posted January 3 Author Posted January 3 Mam filmik, ale nie potrafię wgrać. Poproszę Tolę. Na bazarku imiennym zorganizowanym przez dogomaniacką "miszczynię'", agat21, sunia dostała na imię NURI. Mamą chrzestną została Aska7 🙂 Quote
Tola Posted January 3 Posted January 3 Dnia 3.01.2025 o 12:00, Poker napisał: Mam filmik, ale nie potrafię wgrać. Poproszę Tolę. Na bazarku imiennym zorganizowanym przez dogomaniacką "miszczynię'", agat21, sunia dostała na imię NURI. Mamą chrzestną została Aska7 🙂 Proszę bardzo 2 Quote
Poker Posted January 4 Author Posted January 4 Dokładnie. Zrobiłam jej wyróżnione ogłoszenie, wejść ma dużo, ale telefonów 0. Może któraś z życzliwych duszyczek dałaby radę zrobić jej ogłoszenie na inne miasto niż Katowice? Zdjęcia na wątku ponumerowałam. Tu jest link do ogłoszenia. Można dodać, że chętnie trafi do domu z psem. https://www.olx.pl/d/oferta/santa-sunia-tylko-dla-koneserow-CID103-ID13DLql.html?bs=olx_pro_listing Quote
Ellig Posted January 5 Posted January 5 Jutro lub we wtorek postaram się zrobić ogłoszenia na Gratce, Lento i Facebooku. Quote
Poker Posted January 5 Author Posted January 5 Dnia 5.01.2025 o 10:08, Ellig napisał: Jutro lub we wtorek postaram się zrobić ogłoszenia na Gratce, Lento i Facebooku. Dziękuję. Anecik przysłała piękne zdjęcia. Przydadzą się bardzo do ogłoszeń. 1 Quote
Tola Posted January 5 Posted January 5 Opłacona faktura za hotelowanie: 519,00 zł hotelowanie suczki Poker.pdf Quote
Ellig Posted January 7 Posted January 7 Dnia 5.01.2025 o 10:08, Ellig napisał: Jutro lub we wtorek postaram się zrobić ogłoszenia na Gratce, Lento i Facebooku. Zrobiłam ogłoszenia na Facebooku, Gratce I Lento na Katowice. https://katowice.lento.pl/sliczna-santa-do-adopcji,14390687.html https://gratka.pl/zwierzeta/cudowna-santa-do-adopcji/oi/39073341 Quote
Ellig Posted January 7 Posted January 7 Dnia 7.01.2025 o 16:08, Poker napisał: Bardzo dziękuję. Które zdjęcia wykorzystałaś 1 i od 11 do 16, na Facebooku, Gratce I Lento można dublować ogłoszenia. Quote
Recommended Posts