Tola Posted January 22 Posted January 22 Dnia 21.01.2025 o 11:58, Poker napisał: Dziś jakiś idiota dzwonił do mnie o 4.55. To chyba ten sam ktoś, bo ja miałam tel. o 4.56 - nie odebrałam. Quote
Nadziejka Posted January 22 Posted January 22 Zapraszam gorąco zajrzyj psijacielu nowy kramik dla NUri Quote
Alaskan malamutte Posted January 28 Posted January 28 Taki wpis w moim ogłoszeniu suni na olx Dzień dobry, mam sunię w typie owczarka niemieckiego. 4 letnią, wykastrowaną. Od jakiegoś czasu myslę o drugim piesku, ktoremu moglibysmy dać dom. Zastanawia mnie tylko jaka bedzie reakcja mojej "jedynaczki". Jakie są Pani doświadczenia w tym względzie? Czy to w ogole dobry pomysł? W domu mamy też kurę i kota. Pies jest zazdrosny, ale nie przeklada sie to na agresje z jego strony. Jednakze kura i kot to nie drugi pies. Zwlaszxza ze kot był przed psem i trochę go ustawił. Quote
Poker Posted January 28 Author Posted January 28 Dom brzmi interesująco. Nuri jest łagodna, ale jak zareaguje na małe zwierzaki, szczególnie kurę, trudno powiedzieć. Może chętna by zadzwoniła do mnie? Quote
Alaskan malamutte Posted January 28 Posted January 28 Dnia 28.01.2025 o 18:43, Poker napisał: Może chętna by zadzwoniła do mnie? Poprosiłam, aby zadzwoniła. Na razie nie widzę pobrania telefonu Quote
Poker Posted January 30 Author Posted January 30 Nikt nie dzwonił. Kolejne zdjęcia szalonej Nuri 28. 29. 30. 2 Quote
agat21 Posted January 30 Posted January 30 Jeny jaka to wariatuńcia!! 🤩Ech, gdybym miała ogród, już by po nim biegała 😉 1 Quote
rozi Posted January 30 Posted January 30 Cudo! Pasowałaby do Perełki, ale ja psa z Dogo nie wezmę 🙂 1 Quote
Onaa Posted January 30 Posted January 30 Słodki szaleniec. A na pierwszym zdjęciu był taki biedny smutasek. 1 Quote
Poker Posted January 30 Author Posted January 30 To prawda. Dodałam trochę zdjęć , zmieniłam na Warszawę Białołękę i wyróżniłam na miesiąc. Quote
Nadziejka Posted February 1 Posted February 1 Dnia 22.01.2025 o 12:13, Nadziejka napisał: Zapraszam gorąco Posłałam z kramiku 80 zl proszę o potwierdzonko na tym kramku pieniązki które mam na koncie ale ale jeszcze gramy ♡ ♡ Quote
Poker Posted February 2 Author Posted February 2 Bazarek https://www.dogomania.com/forum/topic/362906-ciuszki-damskie-męskie-młodzieżowe-i-inne-rzeczy-dla-dwóch-suniek-do-0902-g-22/ Quote
Poker Posted February 3 Author Posted February 3 Nuri jest bardzo bogata . Ma na koncie aż 4,40 zł Quote
Poker Posted February 6 Author Posted February 6 Buziaki, buzi. Nuri jest bardzo przyjazna, ale szaleństwami może każdego psa wykończyć. Jest nie do zdarcia. 5 Quote
Nadziejka Posted February 6 Posted February 6 Dwa kramiki rozliczone ale szykuję kolejny dla iskierki Quote
Poker Posted February 7 Author Posted February 7 Nadziejko , wielkie dzięki. 😘 Chyba tu nie pisałam, że Nuri waży już 17 kg i wcale nie za gruba. Co za wielkopies z niej wyrośnie. Czy któraś z miłych pań mogłaby jeszcze zrobić jej ogłoszenie? Boję się , że zapuści korzenie w hoteliku. Bardzo pożądany dom z psem chętnym do wariactw. 1 Quote
rozi Posted February 7 Posted February 7 Dnia 7.02.2025 o 15:59, Poker napisał: Boję się , że zapuści korzenie w hoteliku. Bardzo porządany dom z psem chętnym do wariactw. Odjazdowa jest i piękna. Nie zapuści. Quote
Alaskan malamutte Posted February 7 Posted February 7 Moje ogłoszenie Nuri na Wrocław Nira, ok. 5 miesięczna sunia do adopcji! Wrocław Śródmieście • OLX.pl Wypromowałam na miesiąc, mam 50% zniżki. Poker, coś zmienić w treści? zmienić miasto? Quote
Recommended Posts