Jump to content
Dogomania

Zamykam bazarek. Szczeniak nie przyjedzie. Środki zebrane przeznaczam na Dylana. Jeżeli ktoś się nie zgadza proszę o wiadomość. Bazarek cegiełkowy z nagrodą na sterylizację Do 11.12.24 do godz. 14:00

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.12.2024 o 10:19, Aldrumka napisał:

chyba na Nataszkę brakuje

Nataszki operację opłaciła jej przyszła rodzina.

Napisałam na wątku, że piesek jednak nie może do nas przyjechać ze względu na roznoszoną chorobę. Na razie muszę kupić jak najszybciej ozonator i zapas środków do dezynfekcji. Napisałam do  Jo37 prośbę o zamknięcie bazarku.

Posted
Dnia 11.12.2024 o 10:53, Jaaga napisał:

Nataszki operację opłaciła jej przyszła rodzina.

Napisałam na wątku, że piesek jednak nie może do nas przyjechać ze względu na roznoszoną chorobę. Na razie muszę kupić jak najszybciej ozonator i zapas środków do dezynfekcji. Napisałam do  Jo37 prośbę o zamknięcie bazarku.

Dziękuję za info, nawet weszłam na wątek ale przeoczyłam wiadomość, że jest już chętna rodzina - wspaniale

a przy okazji choć nie na temat

Jaaga mam kupione przez Ciebie puzzle i inne drobiażdżki , nie czytasz/ nie możesz czyta pw gdzie zapraszałam na kolejne; dzisiaj otworzę jeszcze jeden bazar może zajrzyj i daj mi na nim znać  czy coś dorzucisz czy wysyłać tamto.

będzie tu

Posted
Dnia 11.12.2024 o 11:00, Aldrumka napisał:

Dziękuję za info, nawet weszłam na wątek ale przeoczyłam wiadomość, że jest już chętna rodzina - wspaniale

a przy okazji choć nie na temat

Jaaga mam kupione przez Ciebie puzzle i inne drobiażdżki , nie czytasz/ nie możesz czyta pw gdzie zapraszałam na kolejne; dzisiaj otworzę jeszcze jeden bazar może zajrzyj i daj mi na nim znać  czy coś dorzucisz czy wysyłać tamto.

będzie tu

Poczekam na otwarcie bazarku 🙂

• Jo37 changed the title to Zamykam bazarek. Szczeniak nie przyjedzie. Środki zebrane przeznaczam na Dylana. Jeżeli ktoś się nie zgadza proszę o wiadomość. Bazarek cegiełkowy z nagrodą na sterylizację Do 11.12.24 do godz. 14:00
Posted
Dnia 13.12.2024 o 20:57, b-b napisał:

Ja też się zgadzam i proszę o dane gdzie je przelać.

Mam zaznaczone, że już zapłaciłaś. Mam wpłatę 09.12.