Radek Posted January 16 Posted January 16 Dnia 16.01.2025 o 08:33, Nadziejka napisał: Niestety takie opłaty pocztowe ...Dziękuję pięknie Wszystko ostatnio coraz droższe 😕 Quote
Nadziejka Posted January 16 Author Posted January 16 kolejna obniżeczka do jutra do północy kup teraz 8 zl ,,"Lockdown" to sensacyjna powieść o wielkich pieniądzach, gangsterach i epidemii wirusa - od tej wybuchowej mieszanki nie sposób się oderwać! 1 Quote
Nadziejka Posted January 16 Author Posted January 16 zapraszam polecam może jeszcze ktoś nas odwiedzi? Quote
Nadziejka Posted January 16 Author Posted January 16 Dnia 16.01.2025 o 22:15, Radek napisał: Nadziejko, przelew za przesyłkę już w drodze. Dziękuję serdecznie wujenku taki mamy świat że strach na każdenkim kroku teraz .... 1 Quote
Radek Posted January 17 Posted January 17 Zaraz południe. Dobry czas, żeby przypomnieć o bazarku. 1 Quote
Nadziejka Posted January 17 Author Posted January 17 ☹️ właśne wyzbierałam naokoło naszych bloków wszelkie mięsa porozrzucane ...oślizłe,nie wiadomo co w srodku...matko jedyno... ok poltora kg tego i stare kości też zebralam strach i niemoc na każdem kroku Quote
Nadziejka Posted January 17 Author Posted January 17 Dnia 16.01.2025 o 05:11, Radek napisał: Dziękuję, dzisiaj zrobię przelew. 💓 Bardzo dziękuję wujenku przybyło 20 zl za paczuszę pozwól proszę,że te 3 zł więcej będzie od Ciebie tutaj NIESPODZIANKA SERCEM LINDECZCE 31.01.2025 na kramik Lindeczkowy jako cegiełka Quote
Radek Posted January 17 Posted January 17 Super, że nadwyżka się przyda. Wieczorkiem tam zajrzę. Quote
Radek Posted January 17 Posted January 17 Lajki poszły spać to i ja pomału będę się szykował. Spokojnej nocy. Quote
Nadziejka Posted January 18 Author Posted January 18 Dnia 17.01.2025 o 21:43, Aldrumka napisał: Poproszę jeszcze nr 51 KT Pozdrawiam dziękuję pięknie Spokojnego dzioneczka Aldrumka za wywolawcza Dziękuję Pięknie Num 57 ksiązka ,,Fałszywe Intencje,, thriller 10 zl Aldrumka kup teraz Num 2 książka ,,Szkody W Ludziach,, thriller 9 zl Num 5 półmisek w kwadracie biały za 5 zl Num 51 ziaja sensitive antyperspirant krem 4 zl Quote
Aldrumka Posted January 18 Posted January 18 W poniedziałek zapłacę z uwzględnieniem tego dodatku Quote
Nadziejka Posted January 18 Author Posted January 18 Jeszcze poczarowałam kolejne obniżkowo zapraszam gorąco Quote
Nadziejka Posted January 19 Author Posted January 19 😒 Wczoraj po pracy już nie było sił,ale dziś znów zbierałam kolejne jakieś kawały przez noc zmrożone...to wszystko paskudne stwory ludzkie,kt mieszkają u nas w blokach... Quote
Recommended Posts