Poker Posted December 5, 2024 Posted December 5, 2024 Tak to bywa, że nieraz zgłasza się dużo chętnych ,a pies nie może znaleźć DS. Quote
Murka Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Byłam dziś z Migotką w lecznicy, bo pojawiła się biegunką ze śluzem i krwią. Wczoraj wieczorem koopa się rozluźniła, ale podałam jej pastę na biegunkę i noc była spokojna. Na porannym spacerze była tylko jedna mała koopka z niewielką ilością śluzu. Niestety na spacerze w południe już było gorzej, sporo śluzu, krwi i problem z wydaleniem tego (Migotka często przykucała, kapała po trochu), więc nie było na co czekać. Niestety moje wetki w sobotę są tylko do 12.00 więc musiałam jechać do innej przychodni, która niestety z tego względu, że jest otwarta w weekend sporo sobie liczy. Zrobiliśmy test na parwo na wszelki wypadek, który wyszedł ujemny. To tylko zapalenie jelita grubego. Skąd się to Migotce przytrafiło - nie mam pojęcia, bo wetka twierdzi, że to najczęściej bakteryjna sprawa a nie wirusowa. W każdym razie Migotka dostała leki i powinno być już dobrze. W lecznicy wszyscy sunią zachwyceni (zresztą tak samo jak moje wetki) - jest tak grzeczna, spokojna i cierpliwa, że to aż zadziwiające. W poczekalni nie wierci się, nie ciągnie do innych psów, nie denerwuje się, tylko grzecznie siedzi przy mnie i czeka. A takiego czekania zawsze trochę jest, dziś np. spędziłyśmy w lecznicy w sumie ok. 1,5 h. Quote
Tola Posted December 8, 2024 Author Posted December 8, 2024 Spora kwota, ale najważniejsze, że suni nic poważnego nie dolega i już lepiej się czuje. Quote
Tola Posted December 8, 2024 Author Posted December 8, 2024 Mam wreszcie wspaniałą wiadomość na którą wszyscy czekaliśmy - Migotka ma własny dom. 😁😅. Dzisiaj Jo37 była na wizycie w Konstancinie Jeziornej i to jest TA RODZINA🙂. Migotka zamieszka w domu z ogrodem u młodych ludzi z 2 dzieci. Podałam już p. Beacie kontakt do Murki, będą umawiać odbiór suni, przyjadą osobiście do hoteliku. Warto było przebierać, wybierać 😉 Bardzo dziękuję Jo37 za wizytę 3 1 Quote
Jo37 Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Ja tylko sprostuję - rodzeństwo to dziewczyna i chłopak. 1 Quote
Tola Posted December 8, 2024 Author Posted December 8, 2024 Dnia 8.12.2024 o 15:08, Jo37 napisał: Ja tylko sprostuję - rodzeństwo to dziewczyna i chłopak. Dziękuję, już poprawiam🙂 Za dużo tych rozmów, łatwo o pomyłkę😉 Quote
Poker Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Dnia 8.12.2024 o 15:00, Tola napisał: Mam wreszcie wspaniałą wiadomość na którą wszyscy czekaliśmy - Migotka ma własny dom. 😁😅. Dzisiaj Jo37 była na wizycie w Konstancinie Jeziornej i to jest TA RODZINA🙂. Migotka zamieszka w domu z ogrodem u młodych ludzi z 2 dzieci. Podałam już p. Beacie kontakt do Murki, będą umawiać odbiór suni, przyjadą osobiście do hoteliku. Warto było przebierać, wybierać 😉 Bardzo dziękuję Jo37 za wizytę Rewelacyjna wiadomość. 1 Quote
Tola Posted December 14, 2024 Author Posted December 14, 2024 Dzisiaj wg planu do swojego domu w Konstancinie Jeziornej jedzie Migotka, prosimy o kciuki🙂 Quote
Tola Posted December 14, 2024 Author Posted December 14, 2024 Rodzina już w drodze do Murki. Miejsce czeka w domu🙂 1 Quote
Tola Posted December 14, 2024 Author Posted December 14, 2024 Jadę do siebie. Obiecują bardzo mnie kochać🥰 6 Quote
Tola Posted December 15, 2024 Author Posted December 15, 2024 Dzisiejsze wieści na dzień dobry: Noc była bardzo spokojna. Rano wyszliśmy na spacerek - była kupka i siusiu. Psinka oswaja się z domkiem. Wygląda na zadowoloną 😍😍😍 7 Quote
Poker Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 Powiedziałabym, że wygląda na BARDZO zadowoloną. Szczególnie , gdy śpi kołami do góry. Quote
Tola Posted December 16, 2024 Author Posted December 16, 2024 Migotka, teraz Milusia, pozdrawia 💖 Quote
Tola Posted December 16, 2024 Author Posted December 16, 2024 Pani Beata dodała taki komentarz: Milusia jest cudownym psim aniołkiem. 😇 chodząca miłość, radość i czułość. Ja tak sobie myślę, że ona naprawdę spadła z nieba. 1 Quote
Onaa Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 Wszystkiego najlepszego w swoim nowym domku urocza psineczko. 1 Quote
Ellig Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Dnia 17.12.2024 o 15:41, Tola napisał: Migotka, teraz Milusia😍 Super wieści z domku Milusi ❤️ Quote
Tola Posted December 18, 2024 Author Posted December 18, 2024 Poranne pozdrowienia od Migotki vel Milusi 4 Quote
Tola Posted December 19, 2024 Author Posted December 19, 2024 Dzisiejsze pozdrowienia od Migotki vel Milusi 🥰 4 1 Quote
Recommended Posts