Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Mydełka glicerynowe, breloczki, zawieszki hand made na potrzeby suni, którą biorę ze schroniska.

Recommended Posts

Posted
Dnia 29.10.2024 o 20:50, Grażka123 napisał:

Jestem chętna🙂, śliczna!

Super, dziękuję. Zaraz dopakuję i dopiszę.  Poproszę jeszcze o przypomnienie danych do wysyłki, bo nie dokopię się w smsach. 

Jakby coś, to jeszcze są 2 mydełka 😉 Po zapakowaniu wszystkich zorientowałam się, że ich nie wystawiłam. Węglowe z siarką i drugie ze zmielonym pumeksem o zapachu werbeny z trawą  cytrynową. 

IMG_20241029_212949.jpg

IMG_20241029_212946.jpg

Posted
Dnia 30.10.2024 o 08:30, Grażka123 napisał:

Dopakuj mi proszę to werbenowe z pumeksem. Dane do wysyłki podaję na PW.

Ślicznie dziękuję.  Te 3 będziecie mieć w paczce osobno, bo już popakowałam wszystko. Wsadze je więc  na przód, to się podzielicie 😉

• Jaaga changed the title to Dziekuję za zakupy. Zakończony, rozliczam. Mydełka glicerynowe, breloczki, zawieszki hand made na potrzeby suni, którą biorę ze schroniska.
Posted
Dnia 30.10.2024 o 15:52, Onaa napisał:

Przepraszam ale mam coś problem z dogomanią i nie mam jak wysłać pw, będę próbować.

Wyślij do mnie SMS a ja napiszę do Jagny. Do Ciebie nie można wysłać PW. Albo masz zapchaną skrzynkę albo wyłączoną możliwość wysyłania PW.

Posted
Dnia 30.10.2024 o 15:52, Onaa napisał:

Przepraszam ale mam coś problem z dogomanią i nie mam jak wysłać pw, będę próbować.

Paczuszka poszła. 

Posted

Przesyłkę odebrałam, wszystko super ale w rozliczeniu nie widzę mydełka nr 39 i dodatkowo zamówionego werbenowego z pumeksem. Mydełka dostałam ale w rozliczeniu nie widzę. Uzupełnij proszę to w poniedziałek będę robiła przelewy. Serdeczności

Wyjaśniło się na PW. Robię przelew, wyjdzie w poniedziałek. 

Posted
Dnia 2.11.2024 o 12:23, Grażka123 napisał:

Przesyłkę odebrałam, wszystko super ale w rozliczeniu nie widzę mydełka nr 39 i dodatkowo zamówionego werbenowego z pumeksem. Mydełka dostałam ale w rozliczeniu nie widzę. Uzupełnij proszę to w poniedziałek będę robiła przelewy. Serdeczności

Wyjaśniło się na PW. Robię przelew, wyjdzie w poniedziałek. 

To muszę sprawdzić rozliczenie, ale i tak wpisuję otrzymane kwoty. Stale mi nie działa dogo. Nie każda edycje mi przechodziła. Nie wiem dlaczego tak mam, ale zarówno na telefonie jak i na stacjonarnym komputerze. 

Posted
Dnia 4.11.2024 o 09:33, Isiak napisał:

Przesyłka dla mnie i dla alex odebrana, dziękujemy za śliczności 🙂 

Dnia 4.11.2024 o 10:24, alex260503 napisał:

Dziękuję bardzo za mydełka 🙂 śliczne są

Dziękuję 🙂

Posted

Nie potrafię edytowac swoich postów od wczoraj i cytować cudzych . Dotarły wpłaty od Onaa - 90 zł i UlaFeta 100 zł. Serdecznie dziękuje. Jak tylko dam radę, to zrobie rozliczenie na pierwszej.

Posted
Dnia 5.11.2024 o 09:44, Jaaga napisał:

Nie potrafię edytowac swoich postów od wczoraj i cytować cudzych . Dotarły wpłaty od Onaa - 90 zł i UlaFeta 100 zł. Serdecznie dziękuje. Jak tylko dam radę, to zrobie rozliczenie na pierwszej.

Nie doszły do mnie mydełka 🤔

Posted
Dnia 13.11.2024 o 17:43, UlaFeta napisał:

Nie doszły do mnie mydełka 🤔

Ojej, nie zaglądam tu  od kilku dni i myślałam, że wszystko  ok. Nic do nas nie wróciło. Zapytam męża o dowód  nadania paczki. I odezwę się.

• Jaaga changed the title to Rozliczony. Mydełka glicerynowe, breloczki, zawieszki hand made na potrzeby suni, którą biorę ze schroniska.