Jump to content
Dogomania

Rozliczony. Mydełka glicerynowe, breloczki, zawieszki hand made na potrzeby suni, którą biorę ze schroniska.

Recommended Posts

• Jaaga changed the title to Nowe breloczki "morskie dno" nr 37. Mydełka glicerynowe sprzedane, breloczki, zawieszki hand made na potrzeby suni, którą biorę ze schroniska.
Posted
Dnia 25.10.2024 o 23:07, Jaaga napisał:

Dodałam nowe zawieszki do breloczków. Mam różne rodzaje rybek do nich ☺️

IMG_20241025_123416.jpg

IMG_20241025_230647.jpg

Wszystkie śliczne, ale chyba najfajniej prezentowałyby się ryby rafy koralowej przy tych breloczkach, bo tak mi się one z tropikalnym morzem kojarzą 🙂 

Posted
Dnia 26.10.2024 o 10:22, Isiak napisał:

Wszystkie śliczne, ale chyba najfajniej prezentowałyby się ryby rafy koralowej przy tych breloczkach, bo tak mi się one z tropikalnym morzem kojarzą 🙂 

Wybierz, która chcesz, bo miałam Cię pytać.

Posted
Dnia 26.10.2024 o 13:00, Jaaga napisał:

Wybierz, która chcesz, bo miałam Cię pytać.

To poproszę do mojego breloczka pensetnika dwuokiego (to ta rybka na samej górze z lewej strony, w biało-żółte paski).

Kocham wodny świat, póki Kicia nie zdemolowała mi akwarium miałam rybki przez 30 lat.

IMG_3511.JPG

IMG_3518.JPG

IMG_8108.JPG

• Like 4
Posted
Dnia 27.10.2024 o 10:13, Grażka123 napisał:

Proszę 15, 18, 20, 28 KT

Serdeczności

Dziękuję ślicznie  😘 Zapisałam. Przesyłka jak zwykle z Jo37? 

Posted
Dnia 26.10.2024 o 19:37, Isiak napisał:

To poproszę do mojego breloczka pensetnika dwuokiego (to ta rybka na samej górze z lewej strony, w biało-żółte paski).

Kocham wodny świat, póki Kicia nie zdemolowała mi akwarium miałam rybki przez 30 lat.

IMG_3511.JPG

IMG_3518.JPG

IMG_8108.JPG

Dopiero dziś wyświetliły mi się zdjęcia. Przepiękne akwarium i tyle cudnych roślin. Mój tata był takim rybim pasjonatem. Mial nawet swoje małe akwarium już w hospicjum. Bez ryb nie potrafil żyć. Co dzień je tam karmilam i balam sie, czy podołam, żeby przeżyły. Ja jakoś nie odziedziczyłam pasji i nie mam ręki. Mam za to swojego karaczana i on ma się świetnie  ze mną 😆😂

• Like 1
Posted
Dnia 27.10.2024 o 15:44, Jaaga napisał:

Dopiero dziś wyświetliły mi się zdjęcia. Przepiękne akwarium i tyle cudnych roślin. Mój tata był takim rybim pasjonatem. Mial nawet swoje małe akwarium już w hospicjum. Bez ryb nie potrafil żyć. Co dzień je tam karmilam i balam sie, czy podołam, żeby przeżyły. Ja jakoś nie odziedziczyłam pasji i nie mam ręki. Mam za to swojego karaczana i on ma się świetnie  ze mną 😆😂

Karaczana??? Chyba bym zeszła na zawał... Strasznie się boję robali 😱

Posted
Dnia 27.10.2024 o 15:37, Jaaga napisał:

Dziękuję ślicznie  😘 Zapisałam. Przesyłka jak zwykle z Jo37? 

Jeśli Joasia coś zamówiła to tak🙂

Zauważyłam jeszcze dwa mydełka 31 i 35. Jeśli są wolne to bardzo proszę i zawieszki z kotkami, nie pamiętam numeru dwie proszę z czarnym i z białym kotkiem, zaraz sprawdzę, to będzie 21 a i d. Jeśli wolne to proszę wszystko KT.

Proszę o podliczenie, przesyłka jak zwykle do paczkomatu.

Trzymam kciuki za sunię, będę śledziła jej losy.

Posted
Dnia 28.10.2024 o 08:24, alex260503 napisał:

Dzień dobry

chciałam zapytać czy mogło by być dostępne mydełko nr 5 (z węglem aktywnym z motywem konia)?

alex

Dzień dobry  Olu, oczywiście dorobię. Jeśli chcesz jakieś jeszcze, to daj znać, bo zakładam, że wysyłka będzie wspólna z Isiak?

Posted
Dnia 28.10.2024 o 09:27, Grażka123 napisał:

Jeśli Joasia coś zamówiła to tak🙂

Zauważyłam jeszcze dwa mydełka 31 i 35. Jeśli są wolne to bardzo proszę i zawieszki z kotkami, nie pamiętam numeru dwie proszę z czarnym i z białym kotkiem, zaraz sprawdzę, to będzie 21 a i d. Jeśli wolne to proszę wszystko KT.

Proszę o podliczenie, przesyłka jak zwykle do paczkomatu.

Trzymam kciuki za sunię, będę śledziła jej losy.

Mydełka dorobię, zawieszki zaraz dopiszę. Dziękuję bardzo  😀

Mam nadzieje, ze sunie bez przeszkód  dojadą kolejnym transportem. Gdyby nie komplikacje, to miały  być już u nas. 

• Like 1
Posted
Dnia 28.10.2024 o 10:38, Jaaga napisał:

Dzień dobry  Olu, oczywiście dorobię. Jeśli chcesz jakieś jeszcze, to daj znać, bo zakładam, że wysyłka będzie wspólna z Isiak?

Tak wysyłka z Isiakiem a dało by radę 3 szt. Żeby były każdy  w innym kolorze tzn. ten czarny z węglem aktywnym, granatowy i jeszcze jakiś inny. Ten z koniem (mam w domu człeka zafiksowanego na konie) 

Posted
Dnia 28.10.2024 o 15:59, alex260503 napisał:

Tak wysyłka z Isiakiem a dało by radę 3 szt. Żeby były każdy  w innym kolorze tzn. ten czarny z węglem aktywnym, granatowy i jeszcze jakiś inny. Ten z koniem (mam w domu człeka zafiksowanego na konie) 

Oczywiście. Rano dorobię i wyślę jutro. 

• Jaaga changed the title to Wolne mydełko różyczka nr 39. Zakończony. Mydełka glicerynowe, breloczki, zawieszki hand made na potrzeby suni, którą biorę ze schroniska.
Posted
Dnia 28.10.2024 o 15:59, alex260503 napisał:

Zrobiłam dwa, niebieskie dwuwarstwowe, drugie jest barwione naturalnym kakao i z aromatem pomarańczowym. Pachnie więc jak czekolada z pomarańczą. Niestety, nie udało mi się wysłać wszystkim dziś. Przesyłka pójdzie jutro rano. 

IMG_20241029_175957.jpg