Nadziejka Posted October 20, 2024 Posted October 20, 2024 59 zl wyslalam do rozi dla Poli Jasnej 59 zl wyslalam do Aska7 dla Dylanka koja Cegiełki Szczęścia 30 zl Dziękuję Serce Dziękuję! mam na koncie Cegiełka Szczęścia Radek 10 zl Dziękuję Serce! mam na koncie Halinka Nadziejkowa Koleżanka kup teraz Dziękuję Serce! Num 10 książka ,,Dziecko Księżyca,, Piotr Ibrahim Kalwas 18 zl Num 11 bombki kolorowe śliczne 3 szt 4 zl Num 12 mała choineczka drewienko z gwiazdką 5 zl Aska7 kup teraz Dziękuję Pięknie! mam na koncie 20 zl Num 8 breloczek, razem frędzelki plus zawieszka 4 zl Num 13 choinka wisząca cudeńko! 11 zl mdk8 kup teraz Dziękuję Pięknie! mam na koncie 31 zl Num 1 książka ,,Męszczyżni Mojego Życia,, Kasia Dowbor 11 zl za wywolawczą Num 4 księga ,,MÓJ KOCHANY MĄŻ,, thriller ale jaki! 20 zl Dylan starszy uroczy schorowany piesio a tutaj wątek Jasna Pola Duch Tutaj zdj.. jeszcze zdj ze schronu Tutaj już wyratowana maleńka kruszynka w hoteliku 💓 Wysylam tylko paczki Poczta Polska Nie wysylam paczek łączonych dla kilku osób naraz kramik potrwa do 6 listopada do godz 9.00 Zapraszam Dobreduszki Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam super pozycję! Num 1 książka ,,Męszczyżni Mojego Życia,, Kasia Dowbor stan nowiuteńka str 184 cena wywol 9 zl kup teraz 11 zl kupila mdk8 dziekuje wielce! ,,Ikona polskiej telewizji opowiada o mężczyznach, którzy odegrali ważną rolę w jej życiu zawodowym i osobistym. Katarzyna Dowbor oprowadza nas po korytarzach TVP, kulisach festiwali w Opolu i Sopocie oraz milicyjnych celach, w których zdarzyło się jej wylądować. Dowiadujemy się, że Wojciech Mann to bufon, Zygmunt Chajzer udawał konduktora w pociągu, a Krzesimir Dębski świętował swe urodziny na koniu zupełnie nagi. Z kolei Włodzimierz Szaranowicz tańczył z Dowbor na stole, zaś Władysław Komar pytał ją często: „Jak tam Kasieńka? Może trzeba komuś przyp..olić?”,, Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam serdecznie Num 2 książka ,,RESTART ,,s-f dramat stan bardzo dobry str 480 okładka miękka cena wywoł 8 zl kup teraz 10 zl nowa wywol 4 zl kup teraz 5 zl ,,Przed pięciu laty Wren Connolly została postrzelona trzykrotnie w klatkę piersiową. Po 178 minutach powróciła. Jako restart - silniejsza, szybsza, posiadająca możliwość samoleczenia i niemal pozbawiona emocji. Im dłużej Restart pozostaje martwy, tym mniej z człowieka w nim zostaje po powrocie. Wren 178 jest najbardziej martwym Restartem w Republice Teksasu. Ma siedemnaście lat i służy jako żołnierz Korporacji Odnowy i Rozwoju Populacji. Ulubioną stroną pracy Wren jest trenowanie nowych restartów, ale jej ostatni nowicjusz okazuje się najgorszym, z jakim kiedykolwiek miała do czynienia. Callum Reyes 22 jest praktycznie człowiekiem. Ma za słaby refleks, zadaje dużo pytań, a uśmiech stale obecny na twarzy chłopaka doprowadza Wren do szaleństwa. Jednak jest w nim coś, czego nie powinna zignorować. Kiedy Callum odmawia wykonania rozkazu, Wren dostaje ostatnią szansę na utrzymanie go w ryzach inaczej będzie musiała go zlikwidować...,, Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam serdecznie pięknie wydana Num 3 księga ,,OSTATNI WYWIAD,, stan idealny okładka twarda str 364 cena wywoł 14 zl kup teraz 16 zl nowa wywol 12 zl kup teraz 14 zl ,,Na trzy dni przed tragiczną śmiercią Lecha Kaczyńskiego, Łukasz Warzecha spotkał się z prezydentem. Rozmowa nigdy nie została dokończona, co nie zmienia faktu, że stanowi najlepszy zapis wizji politycznej tego człowieka. Przedmowę do książki przygotował Jarosław Kaczyński, który wypowiada się na ten temat w następujących słowach: "Mogę powiedzieć jedno - miałem możliwość bardzo smutną redagować ten wywiad. I mogę powiedzieć, że to był jedyny moment po 2010 roku, gdy miałem mocne wrażenie, że obcuję z Leszkiem. Miałem ogromny żal, gdy to skończyłem." Dzięki wydawnictwu The Facto możemy cieszyć się wznowieniem książki "Ostatni wywiad. Lech Kaczyński". Autor spotykał się z ówczesnym prezydentem RP na przełomie marca i kwietnia 2010 roku, a niniejsza publikacja jest tego efektem. Wywiad można by porównać do politycznego testamentu Lecha Kaczyńskiego. Książka pozwala zrozumieć czym dokładnie były prezydent kierował się podejmując decyzje dotyczące naszego kraju. Poznamy działania, jakich się podejmował przed prezydenturą oraz dowiemy się od jak dawna interesował się tym tematem i dlaczego. Publikacja wtajemnicza nas również w kulisy kampanii prezydenckiej, a ponadto przeczytamy o celach polityki historycznej, poglądach Lecha na kwestię rozwiązania WSI, przyczynach przegranych wyborów przez PiS w 2007 roku czy też lewicowej wrażliwości społecznej Prezydenta.,, Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 koja Cegiełka Wielkiego Serca 30 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Radek Cegiełka Wielkiego Serca 10 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam serdecznie Num 4 księga ,,MÓJ KOCHANY MĄŻ,, thriller ale jaki! stan nowa papier lekko szary okladka ze skrzydelkami str 408 cena wywoł 20 zl mdk8 za wywol dziekuje pieknie! kup teraz 24 zl ,,Wszyscy dowiedzą się, czego nie mówi jej mąż… Jade i Cam Lasky są szczęśliwym małżeństwem. Mają dwójkę dzieci oraz prosperujący biznes w branży restauratorskiej. Jednak ich świat wywraca się do góry nogami, gdy Jade zastaje w domu zamaskowanego napastnika. Gdy Cam walczy, by zebrać pieniądze na okup, Jade zaczyna się zastanawiać jakie jeszcze sekrety ukrywa przed nią mąż... Cam może być dobrym ojcem, znanym szefem kuchni oraz idealnym mężem, ale ma też drugą stronę. I to właśnie przez to jego rodzina znajduje się w niebezpieczeństwie. Napastnik obserwował ich, a teraz zamierza upublicznić ich rodzinne sekrety...,, Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam super pozycję! Num 5 książka ,,PACJENT,, thriller horror ale jaki! stan bardzo dobry str 232 okladka ze skrzydełkami cena wywol 12 zl kup teraz 14 zl nowa wywol 10 zl kup teraz 12 zl ,,Są pacjenci, przez których w lekarzu budzi się morderca. Trafiłem na takiego na samym początku mojej kariery. Nazywał się Joe i od kilkudziesięciu lat przebywał w odizolowanym skrzydle ponurego szpitala gdzieś w Nowej Anglii. Wszyscy mówili, że to groźny szaleniec, i nawet nie próbowali go leczyć. Personel doradzał mi, żebym trzymał się od niego z daleka. Ale ja wiedziałem lepiej… Przekonany, że jestem w stanie mu pomóc, zacząłem ryzykowną terapię. Tylko czy na pewno kierowała mną troska o pacjenta, czy może raczej zawodowa pycha? Czy byłem dość czujny, aby nie ulec manipulacjom psychopaty? A może Joe był kimś o wiele, wiele gorszym? Gdyby Stephen King napisał moją historię, wyszłaby mu ta książka.,, Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Jasnej Poli Cegiełka Wielkiego Serca Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Dylankowi Cegiełka Wielkiego Serca Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam serdecznie kapitalna Num 6 książka ,,NIEZRÓWNANI,, stan nowa okladka miękka str 336 cena wywol 6 zl kup teraz 8 zl nowa wywol 4 zl kup teraz 5 zl ..Sunset Boulevard najlepiej ogląda się w ciemnych okularach i z grubym portfelem w kieszeni. Jeżeli jakimś cudem dostaniesz się na listę VIP-ów, wejdziesz do najlepszych nocnych klubów w Los Angeles, hedonistycznego nieba dla młodych, stylowych i bogatych. Ale wstępując do tego świata, musisz pamiętać, że już się z niego nie wyrwiesz. Trójka osiemnastolatków, Layla, Aster i Tommy, wchodzi do kręgu wybrańców. Zgłaszają się do konkursu, którego celem jest przyciągnięcie do klubu rozchwytywanych celebrytów, zwłaszcza Madison Brooks, najpopularniejszej młodej gwiazdy z Hollywood. Nagrodą są duże pieniądze. Kiedy już się wydaje, że uśmiechnie się do nich szczęście, okazuje się, że Madison zaginęła. Niezrównani to opowieść w której najpiękniejsze marzenia zmieniają się w koszmar...,, Czytelnik będzie miał duży problem aby się oderwać od fabuły. Autor sprawnie prowadzi historię, rozbudza ciekawość. Czytając "Niezrównani" młody czytający będzie miał szansę odnaleźć bohaterów w podobnym do jego wieku. To może sprawić, że bez problemu utożsami się z nimi i jeszcze bardziej wciągnie się w przedstawianą historię. Powieść rozwija empatię i wrażliwość u nastolatka. Angażując się w losy opisywanych bohaterów, dojrzewający młody człowiek może nauczyć się, w jaki sposób patrzeć na świat i innych ludzi z różnych perspektyw. Młody czytelnik podczas czytania opisywanej powieści może zobaczyć w niej kalkę swoich problemów. To sprawia, że może nie tylko lepiej je zrozumieć, ale również poczuć, że nie jest z nimi sam. Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam bardzo ładny ,wygodny Num 7 breloczek, razem frędzelki plus zawieszka jednak zdj takiego nie znalazlam , więc wstawiam dwa zdj z googla stan nowy idealny cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam Num 8 breloczek, razem frędzelki plus zawieszka jednak zdj takiego nie znalazlam , więc wstawiam dwa zdj z googla stan nowy idealny cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl kupila Aska7 dziekuje pieknie! Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam Num 9 dzwonek ozdoba ceramika piękny stojący stan nowy z czerwona zawieszką dośc duży cena wywol 5 zl kup teraz 6 zl nowa wywol 4 zl kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 ! Polecam stokrotnie księga niezwykła Num 10 książka ,,Dziecko Księżyca,, Piotr Ibrahim Kalwas stan nowa okladka ze skrzydelkami str 288 cena wywol 16 zl kup teraz 18 zl kupiła Halinka Nadziejkowa koleżanka dziekuje serce! ,,"Dziecko Księżyca" to pełna wstrząsających obrazów próba dotarcia do korzeni zemsty. Piotr Kalwasik niczym z pozoru nie wyróżnia się na tle otoczenia. Jest zwyczajnym dzieciakiem, który letnie wakacje spędza na koloniach nad morzem. Idzie do dobrego liceum, później się żeni i zostaje pisarzem. Ale od czasu do czasu zdejmuje z twarzy maskę szarego człowieka, stając się mścicielem. Mściciel nie zna litości. Jest wcielonym okrucieństwem i gdy morduje, robi to tak, aby ofiara czuła, że umiera. Niech więc umiera trucicielka psów! Niech umiera złośliwa matematyczka! Niech krzyczy z bólu facet, który odbił mu dziewczynę! "Dziecko Księżyca" to opowieść, która mogła wydarzyć się naprawdę. Czy się wydarzyła? Ostatecznie tego autor nam nie zdradza, ale bez wątpienia chciałby, żebyśmy tak myśleli. A jeśli to stuprocentowa fikcja, odmalowana została z ogromnym realizmem. Sielski nastrój wakacyjnych kolonii, dekadencka atmosfera Warszawy schyłku PRL i początku lat 90., a w końcu wejście w rozbuchane, nowe tysiąclecie. Wszystko to tętni życiem, muzyką, zapachami i smakami tamtych lat. "Dziecko Księżyca" to prawdziwy wehikuł czasu i już przez to samo jedynie książkę tę warto przeczytać. No ale jest to przede wszystkim opowieść o zemście i mścicielu, którego każdy z nas nosi w sobie. Ilu ludzi weszło nam w drogę? Ilu zdołało nas skrzywdzić? Lub może nie nas, może kogoś innego? Ilu chcielibyśmy dla przykładu ukarać? Bohater powieści Piotra Ibrahima Kalwasa wprowadza te pragnienia w życie. Jest karzącą ręką tam, gdzie sprawiedliwość prawników i kodeksów nie zdołałaby sięgnąć. Morderstwa, których dokonuje, planowane są z ogromną pieczołowitością. Cały ten proces Kalwas opisuje nam z dbałością o najmniejsze nawet detale, niczym Forsyth w "Dniu Szakala". I to kolejny powód, by po tę książkę sięgnąć. Jest to również opowieść o dojrzewaniu, o kolejnych przeobrażeniach, jakie na przestrzeni dekad przechodzi człowiek. Łaknące przygód dziecko, drżący przed nauczycielem nastolatek, mężczyzna wchodzący w dorosłość, aż w końcu człowiek dojrzały... Kalwas zna wszystkie blaski i cienie tej nieustającej transformacji. A zatem mamy i powód trzeci.,, Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam cudeńka Num 11 bombki kolorowe śliczne 3 szt stan jak nowe cena wywol 3 zl kup teraz 4 zl kupiła Halinka Nadziejkowa Dziekuje serce Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam polecam Num 12 mała choineczka drewienko z gwiazdką stan jak nowa piękna ozdoba cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl kupiła Halinka Nadziejkowa dziekuje serce! Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam polecam a tutaj zdj z googla b podobna Num 13 choinka wisząca cudeńko! stan jak nowa , z małymi ozdóbeczkami drewienko wymiary cena wywol 9 zl kup teraz 11 zl kupila Aska7 dziekuje serce! Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam serdecznie Num 14 bombki kolory stan jak nowe 4 sztuki z zawieszkami cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl nowa wywol 2 zl kup teraz 2 zl 50 gr Polecam serdecznie Num 14 A koniki ozdobne dość duże 2 szt z zawieszkami czerwono białe stan nowe tutaj zdj z googla podobne cena wywol 4 zl kup teraz 5 zl Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Polecam poecam! Num 15 bombki brązowe i bordowe śliczne, cudne różowe wielkie stan jak nowedość duże ,lekkie kilkanaście sztuk cena wywol 10 zl kup teraz 12 zl Quote
rozi Posted October 20, 2024 Posted October 20, 2024 Podziwiam Twoją cierpliwość w dążeniu do choćby niewielkiej pomocy 🌺 Quote
Nadziejka Posted October 20, 2024 Author Posted October 20, 2024 Dnia 20.10.2024 o 12:52, rozi napisał: Podziwiam Twoją cierpliwość w dążeniu do choćby niewielkiej pomocy 🌺 Czekam z nadzieją na dobreduszki bazareczkowe Nocne zaproszenie posyłam polecam ksiązki Quote
Radek Posted October 20, 2024 Posted October 20, 2024 Dziękuję za zaproszenie i poproszę cegiełkę za dychę. Przelew zrobię jutro, bo dziś już oczy się kleją. 1 Quote
Recommended Posts