Jump to content
Dogomania

ROZLICZONY 118 zl.JASNEJ POLI 59 zl I DYLANOWI 59 zl.Koja Halusiu Asiu Małgosiu Radku DZIĘKUJĘ WIELCE.6.11

Recommended Posts

Posted

59 zl wyslalam do rozi dla Poli Jasnej

59 zl wyslalam do Aska7 dla Dylanka

koja Cegiełki Szczęścia 30 zl Dziękuję Serce Dziękuję! mam na koncie

Cegiełka Szczęścia Radek 10 zl Dziękuję Serce! mam na koncie

Halinka Nadziejkowa Koleżanka kup teraz Dziękuję Serce!
Num 10 książka ,,Dziecko Księżyca,, Piotr Ibrahim Kalwas 18 zl
Num 11 bombki kolorowe śliczne 3 szt 4 zl
Num 12 mała choineczka drewienko z gwiazdką 5 zl

Aska7 kup teraz Dziękuję Pięknie! mam na koncie 20 zl
Num 8 breloczek, razem frędzelki plus zawieszka 4 zl
Num 13 choinka wisząca cudeńko! 11 zl

mdk8 kup teraz Dziękuję Pięknie! mam na koncie 31 zl
Num 1 książka ,,Męszczyżni Mojego Życia,, Kasia Dowbor 11 zl
za wywolawczą
Num 4 księga ,,MÓJ KOCHANY MĄŻ,, thriller ale jaki! 20 zl

Dylan starszy uroczy schorowany piesio a tutaj wątek 

IMG_20240904_102229.jpg

Jasna Pola Duch                                

Tutaj zdj.. jeszcze zdj ze schronu

image.jpeg.e3b3c7e65d78e105d7faf1151aea8272.jpeg

Tutaj już wyratowana maleńka kruszynka w hoteliku

💓                            

image.jpeg.2baa1db94791ebc7c14978426ca9f058.jpeg

Wysylam tylko paczki Poczta Polska 
 Nie wysylam  paczek łączonych dla kilku osób naraz 
  kramik potrwa do 6 listopada do godz 9.00

Zapraszam Dobreduszki
Posted
Polecam super pozycję!
Num 1 książka ,,Męszczyżni Mojego Życia,, Kasia Dowbor
stan nowiuteńka str 184
                           cena wywol 9 zl                                 
  kup teraz 11 zl kupila mdk8 dziekuje wielce!

Mężczyźni mojego życia - ebook epub Dowbor Katarzyna
,,Ikona polskiej telewizji opowiada o mężczyznach, którzy odegrali ważną rolę w jej życiu zawodowym i osobistym. Katarzyna Dowbor oprowadza nas po korytarzach TVP, kulisach festiwali w Opolu i Sopocie oraz milicyjnych celach, w których zdarzyło się jej wylądować. Dowiadujemy się, że Wojciech Mann to bufon, Zygmunt Chajzer udawał konduktora w pociągu, a Krzesimir Dębski świętował swe urodziny na koniu zupełnie nagi. Z kolei Włodzimierz Szaranowicz tańczył z Dowbor na stole, zaś Władysław Komar pytał ją często: „Jak tam Kasieńka? Może trzeba komuś przyp..olić?”,,
Posted
Polecam serdecznie
Num 2 książka ,,RESTART ,,s-f dramat 
stan bardzo dobry  str 480 okładka miękka 
                            cena wywoł 8 zl                                      kup teraz 10 zl 
                       nowa wywol 4 zl                                 kup teraz 5 zl

Restart - Amy Tintera

,,Przed pięciu laty Wren Connolly została postrzelona trzykrotnie w klatkę piersiową. Po 178 minutach powróciła. Jako restart - silniejsza, szybsza, posiadająca możliwość samoleczenia i niemal pozbawiona emocji. Im dłużej Restart pozostaje martwy, tym mniej z człowieka w nim zostaje po powrocie. Wren 178 jest najbardziej martwym Restartem w Republice Teksasu. Ma siedemnaście lat i służy jako żołnierz Korporacji Odnowy i Rozwoju Populacji.
Ulubioną stroną pracy Wren jest trenowanie nowych restartów, ale jej ostatni nowicjusz okazuje się najgorszym, z jakim kiedykolwiek miała do czynienia. Callum Reyes 22 jest praktycznie człowiekiem. Ma za słaby refleks, zadaje dużo pytań, a uśmiech stale obecny na twarzy chłopaka doprowadza Wren do szaleństwa. Jednak jest w nim coś, czego nie powinna zignorować. Kiedy Callum odmawia wykonania rozkazu, Wren dostaje ostatnią szansę na utrzymanie go w ryzach inaczej będzie musiała go zlikwidować...,,

Posted
Polecam serdecznie pięknie wydana
Num 3 księga ,,OSTATNI WYWIAD,,
stan idealny okładka twarda str 364
                        cena wywoł 14 zl                                       kup teraz 16 zl 
                  nowa wywol 12 zl                                   kup teraz 14 zl

Ostatni wywiad. Lech Kaczyński Kaczyński Lech, Warzecha Łukasz

,,Na trzy dni przed tragiczną śmiercią Lecha Kaczyńskiego, Łukasz Warzecha spotkał się z prezydentem. Rozmowa nigdy nie została dokończona, co nie zmienia faktu, że stanowi najlepszy zapis wizji politycznej tego człowieka. Przedmowę do książki przygotował Jarosław Kaczyński, który wypowiada się na ten temat w następujących słowach:

"Mogę powiedzieć jedno - miałem możliwość bardzo smutną redagować ten wywiad. I mogę powiedzieć, że to był jedyny moment po 2010 roku, gdy miałem mocne wrażenie, że obcuję z Leszkiem. Miałem ogromny żal, gdy to skończyłem."

Dzięki wydawnictwu The Facto możemy cieszyć się wznowieniem książki "Ostatni wywiad. Lech Kaczyński". Autor spotykał się z ówczesnym prezydentem RP na przełomie marca i kwietnia 2010 roku, a niniejsza publikacja jest tego efektem. Wywiad można by porównać do politycznego testamentu Lecha Kaczyńskiego.

Książka pozwala zrozumieć czym dokładnie były prezydent kierował się podejmując decyzje dotyczące naszego kraju. Poznamy działania, jakich się podejmował przed prezydenturą oraz dowiemy się od jak dawna interesował się tym tematem i dlaczego. Publikacja wtajemnicza nas również w kulisy kampanii prezydenckiej, a ponadto przeczytamy o celach polityki historycznej, poglądach Lecha na kwestię rozwiązania WSI, przyczynach przegranych wyborów przez PiS w 2007 roku czy też lewicowej wrażliwości społecznej Prezydenta.,,
Posted
                    Radek Cegiełka Wielkiego Serca 10 zl
                                                  Obraz na płótnie Pluszowy miś trzymający serce - swiatfototapet.pl

• Nadziejka changed the title to ...czaruju czaruju....JASNEJ POLI DUCH I DYLANOWI
Posted
Polecam serdecznie 
Num 4 księga ,,MÓJ KOCHANY MĄŻ,, thriller ale jaki!
stan nowa  papier lekko szary
okladka ze skrzydelkami  str 408
                    cena wywoł 20 zl  mdk8 za wywol dziekuje pieknie!                                      kup teraz 24 zl

Mój kochany mąż - Kimberly Belle

,,Wszyscy dowiedzą się, czego nie mówi jej mąż…

Jade i Cam Lasky są szczęśliwym małżeństwem. Mają dwójkę dzieci oraz prosperujący biznes w branży restauratorskiej. Jednak ich świat wywraca się do góry nogami, gdy Jade zastaje w domu zamaskowanego napastnika. Gdy Cam walczy, by zebrać pieniądze na okup, Jade zaczyna się zastanawiać jakie jeszcze sekrety ukrywa przed nią mąż...

Cam może być dobrym ojcem, znanym szefem kuchni oraz idealnym mężem, ale ma też drugą stronę. I to właśnie przez to jego rodzina znajduje się w niebezpieczeństwie.

Napastnik obserwował ich, a teraz zamierza upublicznić ich rodzinne sekrety...,,

Posted
Polecam super pozycję!
Num 5 książka ,,PACJENT,, thriller horror ale jaki!
stan bardzo dobry str 232  okladka ze skrzydełkami
                         cena wywol 12 zl                                      kup teraz 14 zl
                      nowa wywol 10 zl                                kup teraz 12 zl

Pacjent - Jasper  DeWitt

,,Są pacjenci, przez których w lekarzu budzi się morderca.

Trafiłem na takiego na samym początku mojej kariery. Nazywał się Joe i od kilkudziesięciu lat przebywał w odizolowanym skrzydle ponurego szpitala gdzieś w Nowej Anglii. Wszyscy mówili, że to groźny szaleniec, i nawet nie próbowali go leczyć. Personel doradzał mi, żebym trzymał się od niego z daleka. Ale ja wiedziałem lepiej…

Przekonany, że jestem w stanie mu pomóc, zacząłem ryzykowną terapię. Tylko czy na pewno kierowała mną troska o pacjenta, czy może raczej zawodowa pycha? Czy byłem dość czujny, aby nie ulec manipulacjom psychopaty? A może Joe był kimś o wiele, wiele gorszym?

Gdyby Stephen King napisał moją historię, wyszłaby mu ta książka.,,

Posted
                                                 Jasnej Poli 
                          Cegiełka Wielkiego Serca
Posted
                         Dylankowi
                                     Cegiełka Wielkiego Serca

Posted
Polecam serdecznie kapitalna
Num 6 książka ,,NIEZRÓWNANI,, 
stan nowa  okladka miękka  str 336
                         cena wywol 6 zl                                    kup teraz 8 zl
                    nowa wywol 4 zl                               kup teraz 5 zl

Niezrównani - Noel Alyson

..Sunset Boulevard najlepiej ogląda się w ciemnych okularach i z grubym portfelem w kieszeni. Jeżeli jakimś cudem dostaniesz się na listę VIP-ów, wejdziesz do najlepszych nocnych klubów w Los Angeles, hedonistycznego nieba dla młodych, stylowych i bogatych. Ale wstępując do tego świata, musisz pamiętać, że już się z niego nie wyrwiesz.

Trójka osiemnastolatków, Layla, Aster i Tommy, wchodzi do kręgu wybrańców. Zgłaszają się do konkursu, którego celem jest przyciągnięcie do klubu rozchwytywanych celebrytów, zwłaszcza Madison Brooks, najpopularniejszej młodej gwiazdy z Hollywood. Nagrodą są duże pieniądze. Kiedy już się wydaje, że uśmiechnie się do nich szczęście, okazuje się, że Madison zaginęła.

Niezrównani to opowieść w której najpiękniejsze marzenia zmieniają się w koszmar...,,

Czytelnik będzie miał duży problem aby się oderwać od fabuły. Autor sprawnie prowadzi historię, rozbudza ciekawość.

Czytając "Niezrównani" młody czytający będzie miał szansę odnaleźć bohaterów w podobnym do jego wieku. To może sprawić, że bez problemu utożsami się z nimi i jeszcze bardziej wciągnie się w przedstawianą historię.

Powieść rozwija empatię i wrażliwość u nastolatka. Angażując się w losy opisywanych bohaterów, dojrzewający młody człowiek może nauczyć się, w jaki sposób patrzeć na świat i innych ludzi z różnych perspektyw.

Młody czytelnik podczas czytania opisywanej powieści może zobaczyć w niej kalkę swoich problemów. To sprawia, że może nie tylko lepiej je zrozumieć, ale również poczuć, że nie jest z nimi sam.

Posted
Polecam  bardzo ładny ,wygodny 
Num 7 breloczek, razem frędzelki plus zawieszka
jednak zdj takiego nie znalazlam , więc wstawiam dwa zdj z googla
stan nowy idealny
                                   cena wywol 3 zl                                        kup teraz 4 zl

image.jpeg.910ffa5b33630d6143db09b6e3c04298.jpegimage.jpeg.58fa926ad03168ea77e0eab27720d259.jpeg
Posted
Polecam 
Num 8 breloczek, razem frędzelki plus zawieszka
jednak zdj takiego nie znalazlam , więc wstawiam dwa zdj z googla
stan nowy idealny
                                   cena wywol 3 zl                                       
kup teraz 4 zl kupila Aska7 dziekuje pieknie!

image.jpeg.910ffa5b33630d6143db09b6e3c04298.jpegimage.jpeg.58fa926ad03168ea77e0eab27720d259.jpeg
Posted
Polecam
Num 9 dzwonek ozdoba ceramika  piękny stojący
stan nowy z czerwona zawieszką dośc duży
                             cena wywol 5 zl                                    kup teraz 6 zl
                      nowa wywol 4 zl                               kup teraz 5 zl

Ozdoba świąteczna na choinkę / zawieszka choinkowa porcelanowa Altom Design dzwonek led 12 cm
Posted
! Polecam stokrotnie księga niezwykła
Num 10 książka ,,Dziecko Księżyca,, Piotr Ibrahim Kalwas
stan nowa okladka ze skrzydelkami  str 288
                           cena wywol 16 zl                                 
 kup teraz 18 zl kupiła Halinka
Nadziejkowa koleżanka dziekuje serce!

Dziecko Księżyca - Piotr Ibrahim Kalwas

,,"Dziecko Księżyca" to pełna wstrząsających obrazów próba dotarcia do korzeni zemsty.

Piotr Kalwasik niczym z pozoru nie wyróżnia się na tle otoczenia. Jest zwyczajnym dzieciakiem, który letnie wakacje spędza na koloniach nad morzem. Idzie do dobrego liceum, później się żeni i zostaje pisarzem. Ale od czasu do czasu zdejmuje z twarzy maskę szarego człowieka, stając się mścicielem. Mściciel nie zna litości. Jest wcielonym okrucieństwem i gdy morduje, robi to tak, aby ofiara czuła, że umiera. Niech więc umiera trucicielka psów! Niech umiera złośliwa matematyczka! Niech krzyczy z bólu facet, który odbił mu dziewczynę!

"Dziecko Księżyca" to opowieść, która mogła wydarzyć się naprawdę. Czy się wydarzyła? Ostatecznie tego autor nam nie zdradza, ale bez wątpienia chciałby, żebyśmy tak myśleli. A jeśli to stuprocentowa fikcja, odmalowana została z ogromnym realizmem. Sielski nastrój wakacyjnych kolonii, dekadencka atmosfera Warszawy schyłku PRL i początku lat 90., a w końcu wejście w rozbuchane, nowe tysiąclecie. Wszystko to tętni życiem, muzyką, zapachami i smakami tamtych lat. "Dziecko Księżyca" to prawdziwy wehikuł czasu i już przez to samo jedynie książkę tę warto przeczytać.

No ale jest to przede wszystkim opowieść o zemście i mścicielu, którego każdy z nas nosi w sobie. Ilu ludzi weszło nam w drogę? Ilu zdołało nas skrzywdzić? Lub może nie nas, może kogoś innego? Ilu chcielibyśmy dla przykładu ukarać? Bohater powieści Piotra Ibrahima Kalwasa wprowadza te pragnienia w życie. Jest karzącą ręką tam, gdzie sprawiedliwość prawników i kodeksów nie zdołałaby sięgnąć. Morderstwa, których dokonuje, planowane są z ogromną pieczołowitością. Cały ten proces Kalwas opisuje nam z dbałością o najmniejsze nawet detale, niczym Forsyth w "Dniu Szakala". I to kolejny powód, by po tę książkę sięgnąć.

Jest to również opowieść o dojrzewaniu, o kolejnych przeobrażeniach, jakie na przestrzeni dekad przechodzi człowiek. Łaknące przygód dziecko, drżący przed nauczycielem nastolatek, mężczyzna wchodzący w dorosłość, aż w końcu człowiek dojrzały... Kalwas zna wszystkie blaski i cienie tej nieustającej transformacji. A zatem mamy i powód trzeci.,,
Posted
Polecam cudeńka
Num 11 bombki kolorowe śliczne 3 szt
stan jak nowe
                                cena wywol 3 zl                                 
  kup teraz 4 zl kupiła Halinka Nadziejkowa Dziekuje serce
                                   Bombki Choinkowe Boże Narodzenie - Darmowy obraz na Pixabay
Posted
Polecam polecam
Num 12 mała choineczka drewienko z gwiazdką
stan jak nowa piękna ozdoba 
                                cena wywol 4 zl                             
     kup teraz 5 zl kupiła Halinka Nadziejkowa dziekuje serce!

Niebezpieczne ozdoby choinkowe. Pielęgniarka pokazała zdjęcie | WP parenting
Posted
Polecam polecam a tutaj zdj z googla b podobna
Num 13 choinka wisząca cudeńko!
stan jak nowa , z małymi ozdóbeczkami  drewienko
wymiary
                          cena wywol 9 zl                                   
  kup teraz 11 zl kupila Aska7 dziekuje serce!

Ozdoby Świąteczne Choinka Drewniana Dekoracja Okna Ściany 80Cm - Inna marka  | Sklep EMPIK.COM
Posted
Polecam serdecznie
Num 14 bombki kolory 
stan jak nowe 4 sztuki z zawieszkami
                             cena wywol 4 zl                                kup teraz 5 zl
                 nowa wywol 2 zl                               kup teraz 2 zl 50 gr

COM-FOUR® 16x bombki - Bombki choinkowe wykonane z tworzywa sztucznego na  Boze Narodzenie - Ozdoby choinkowe na choinke - Ozdoby choinkowe :  Amazon.pl: Dom i kuchnia

Polecam serdecznie
Num 14 A koniki ozdobne dość duże 2 szt
z zawieszkami czerwono białe
stan nowe  tutaj zdj z googla podobne
                             cena wywol 4 zl                                     kup teraz 5 zl

Kpl 24 zawieszek - Konik na biegunach 6x5cm - Opinie i atrakcyjne ceny na  Ceneo.pl
  • Nadziejka changed the title to SERCEM JASNEJ POLI DUCH I DYLANOWI 6.11
Posted
Polecam poecam!
Num 15  bombki brązowe i bordowe śliczne,
cudne różowe wielkie
stan jak nowedość duże ,lekkie kilkanaście sztuk
                             cena wywol 10 zl                                     kup teraz 12 zl
                    Floristik24.pl Bombki choinkowe, mieszanka dekoracji choinkowych, mini  bombki choinkowe brązowe W4,5cm Ø4cm prawdziwe szkło 24 szt.Bombki, bombki na choinkę, bombki szklane, bombki przezroczyste, bombki  przezroczyste szklane, bombki świąteczne, bombki choinko                                                    Czerwone bombki choinkowe 6 szt. 8 cm nietłukące (SY16-05D) • Cena, Opinie  • Bombki i ozdoby choinkowe 12761500305 • AllegroBombki choinkowe 6 szt. ozdoby świąteczne zestaw 10 cm brązowe BRĄZOWE |  SPORTSERVICE.PL                                                                                                       Bombki choinkowe plastikowe PUDROWO RÓŻOWE ozdobne okrągłe 6cm 12szt | Costa
Posted
Dnia 20.10.2024 o 12:52, rozi napisał:

Podziwiam Twoją cierpliwość w dążeniu do choćby niewielkiej pomocy 🌺

Czekam z nadzieją na dobreduszki bazareczkowe                                                                       Nocne zaproszenie posyłam  polecam ksiązki