Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry wszystkim.Zdeklarowalam się opłacić pobyt w hotelu psa Iko zabranego z przytuliska w Suscu.Psa poznałam na spacerach tam.Ujął mnie swoim mądrym spojrzeniem i żywiołowością. Dzięki pomocy Asi, Marty i innych nieznanych mi osób, piesek jest w hoteliku w Lublinie. Wiem że zniknęłam z dogo i zostawiłam psy bez moich wpłat, wiec śmiało można mnie jej hejtowac.Potrzebowalam przerwy od dogo.Ale tutaj nie chodzi o mnie ale o Iko.Gdyby ktoś chciał wpłacić na Iko jakaś sumę jednorazowa lub stała. Byłabym wdzięczna.Wiecej o psie napiszę po powrocie z pracy.

Otrzymane wpłaty:

16.10.2024 Nesiowata -20 zł

16.10 Jo37- 25 zł.

13.11.2024  Mazowszanka- 130 zł 

25.11.2024 Filipki 100 zł.

25.11.2024 Nadziejka 55 zł.

26.11.2024 Agat 50 zł.

05.12 Nadziejka 115 zł 

• Like 3
Posted

Trochę o Iko.Ma ponad 2 lata, był już długo w schronisku i nie było nim zainteresowania.Jest żywiołowy, przyjazny do ludzi, niestety nie lubi samców.Ale nie jest kastrowany więc nie wiadomo z jakiego powodu nie lubi samców. Pani Wiola mówi że jest dla niej łagodny chociaż nieufny.

Posted

Śliczny pies 🙂 Ujmujący bardzo. 

W październiku nie dam już rady wysupłać kasy, leżę na deskach totalnie, dopiero w listopadzie coś wpłacę na psiula. Sorry.

• Like 1
Posted

Dziękuję, niech ta pierwsza wpłata przyniesie mu szczęście.Niestety dzwoniłam do pani Wioli i Iko próbował przeskoczyć przez płot.Mam nadzieję, że się uspokoi po kastracji.Skoczny z niego chłopak.

Posted
Dnia 19.10.2024 o 13:35, wiolhelm170 napisał:

Pani Wiola mówi że samce boją się Iko.A z suczkami jest ok.

Czyli można szukać domu z sunią.

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Pani Wiola mówi że niestety Iko ciągle próbuje uciekać gdy nie ma jej koło niego.Jest też agresywny do samców, ale Wiola mówi że to zestrachu.

Do ludzi w porządku.Chce żeby go głaskać, przytula się.