Badaczka UX Posted October 3, 2024 Posted October 3, 2024 Cześć, miłośnicy psów! 🐾 Mam na imię Magda i od kilku miesięcy rozwijam się w obszarze badań UX (chętnie doprecyzuję, na czym to polega). Obecnie przygotowuje się do przeprowadzenia badań potrzeb, dotyczących akcesoriów dla psów i ciekawych stron internetowych oferujących takie produkty. Poszukuję osób, które chciałyby podzielić się swoimi doświadczeniami i potrzebami związanymi z wyborem oraz zakupem takich akcesoriów. 🐕🎾 Jeśli chcesz wziąć udział w rozmowie online na ten temat, będę ogromnie wdzięczna za Twoją pomoc! Twoje opinie pomogą w zrozumieniu, co jest naprawdę ważne dla Ciebie i Twojego czworonoga, a jednocześnie pozwolą mi rozwijać się w tej badawczej dziedzinie 🙂 Badanie ma formę online i potrwa około 60 min. Jest w pełni anonimowe i nie będzie nigdzie udostępniane. Kogo szukam? Właścicieli psów, zarówno tych z długim stażem, jak i ze szczeniakami 🐕 Osób, które w ciągu ostatnich 6 miesięcy kupiły lub w najbliższym czasie planują kupić akcesoria dla psa online Dla których wygląd/design akcesoriów (poza oczywiście użytecznością i funkcjonalnością :)) ma też znaczenie 🎨 Zainteresowanych proszę o kontakt (w komentarzu lub drogą mailową: [email protected]) – z góry bardzo dziękuję za Waszą pomoc! 🙏 Ponieważ jest to projekt w ramach mojego samodzielnego rozwoju i edukacji, niestety nie mogę zaoferować żadnego wynagrodzenia. Pozdrawiam serdecznie, Magda Quote
Recommended Posts