Jump to content
Dogomania

ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Zapraszamy na bazarek, który Będzie trwał do 14.10.2024 do godz. 21:00

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dotarła ostatnia wpłata więc ostatecznie rozliczyłam bazarek i okazało się, że tom razom 🙂 uzbieraliśmy kwotę 1.205,12 zł.
Z limonka80 bardzo serdecznie dziękujemy Wam za tak wielką pomoc w utrzymaniu zwierzaczków w hotelach.

B r a w o   WY!!!

Dzikizatoejestecie.jpg.6859af8a2360b0dac67b8b30e5e248bf.jpg

• elik changed the title to ZAKOŃCZONY - ROZLICZONY Zapraszamy na bazarek, który Będzie trwał do 14.10.2024 do godz. 21:00
Posted

Zgodnie z życzeniem Kroook, dzisiaj wysuszyły w drogę Jej fanty. Opłata 20,99 zł.

Po otrzymaniu przesyłki, proszę o potwierdzenie otrzymania fantów.

Posted

Dzień dobry,  u mnie była lekka przerwa w sledzeniu dogo i innch miejsc 🙂związana z przeziębieniem, które mnie ostatnio dopadło.

Jakoś powoli się wygrzebuję i id razu chciałam potwierdzić wpływ z bazarku Elik dla Nuki 405 zl.

Bardzo dziękuję w imieniu Kasi i Nuczki  i Szamanki 🙂

Posted
Dnia 5.11.2024 o 10:27, iwna5702 napisał:

Dzień dobry,  u mnie była lekka przerwa w sledzeniu dogo i innch miejsc 🙂związana z przeziębieniem, które mnie ostatnio dopadło.

Jakoś powoli się wygrzebuję i id razu chciałam potwierdzić wpływ z bazarku Elik dla Nuki 405 zl.

Bardzo dziękuję w imieniu Kasi i Nuczki  🙂

Dziękuję za potwierdzenie  🙂  To był przelew dla obu suczek. 

• Like 1
Posted
Dnia 6.11.2024 o 22:06, Kroook napisał:

Moja przesyłka również dotarła, dziękuję za gratisy:)))

Pięknie dziękujemy za potwierdzenie  🌸  🌺 

Posted

Oczywiście potwierdzam, że nasza paczka tzn. moja i siostry dotarła. A ponieważ szła od razu do siostry to ja na śmierć zapomniałam potwierdzić że ją już mamy. Przepraszam i dziękuję bardzo.

• Like 1
Posted
Dnia 10.11.2024 o 01:45, AlfaLS napisał:

Oczywiście potwierdzam, że nasza paczka tzn. moja i siostry dotarła. A ponieważ szła od razu do siostry to ja na śmierć zapomniałam potwierdzić że ją już mamy. Przepraszam i dziękuję bardzo.

Suuuuper  🙂  Bardzo dziękuję za wiadomość  🙂 

Posted
Dnia 13.11.2024 o 16:10, Tola napisał:

Na konto ZEA wpłynęło 405 zł z bazarku, pięknie dziękujękwiat-ruchomy-obrazek-0161.gif

Bardzo dziękuję za potwierdzenie  🙂 

Posted

Dobry Wieczór,  chciałam też potwierdzić Odbiór paczki od Limonki.

W paczce niespodzianka :), oprócz dwoch wiekszycgfilizanek byly jeszcze dodatkwe dwie mniejsze i wszystkue cztery z talerzykami. 

Bardzo dziękuję i prpsze o wiadomość, jesli mam coś dopłacić 

Posted
Dnia 17.11.2024 o 00:33, iwna5702 napisał:

Dobry Wieczór,  chciałam też potwierdzić Odbiór paczki od Limonki.

W paczce niespodzianka :), oprócz dwoch wiekszycgfilizanek byly jeszcze dodatkwe dwie mniejsze i wszystkue cztery z talerzykami. 

Bardzo dziękuję i prpsze o wiadomość, jesli mam coś dopłacić 

Dziękujemy za potwierdzenie  🙂  Limoneczka mówiła, że nic nie trzeba dopłacać  🙂 

• Like 1
  • 1 month later...